10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

Mathildablue

🦄
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
1.099
2.052
yarışanlarbaşlangıç kiloları1. hafta2. hafta3. hafta4. hafta5. hafta6. hafta
blume9057.5
beyondparadise
sadness101257
verdasahkulubey55
carton72
MamasLiebling 66.5

Her cumartesi kilo bildirimi yapılacaktır. Ve hergün yenilen ögünler ve yapıldıysa sporlar yazılacak.

Son düzenleme:
bende katılmak istiyorumm.ama ben sağlıklı beslenerek kilo vermek ve sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmek istiyorum.ama tek başına hiç de teşvik edici olmuyo.

bende aynen öye düsünüyorum zaten diyet uygulyıp bırakmak kilo aldırıyor sonrasında onun yerine beslenme alıskanlıgını degilstirmek daha önemli :) yediklerimize dikkat ederek kilo verelim

bende varım cnm ya artık şu kiloları atmam gerekiyo ama kendim sağlıksız diyet listesi hazırlamak istemyrum pazertesi diyetisyene gdip uymak istiyorum ve düzenli spor yapmak ama üşeniyorum onun için birbirimize destek olup bunu yapabilirim

evet destek olmak motive eder :) ben lahana suyu kürü uygulycam bugün kahvaltıdan önce 1 bardak lahana suyu kahvaltıda peynir, zeytin, patates, 1 ince dilim ekmek yedim ve şekersiz cay içtim. arada 1 bardak lahana suyu içtim.aksam yemeginden öncede 1 bardak lahana suyu içtim. aksam yemegi olarak mercimek corbası, çok az pirinc pilavı üstü et yedim. bakalımm daha spor da yapıcam 1 saat. yarın bişi farkedecek mi :)

bende varım cnm ya artık şu kiloları atmam gerekiyo ama kendim sağlıksız diyet listesi hazırlamak istemyrum pazertesi diyetisyene gdip uymak istiyorum ve düzenli spor yapmak ama üşeniyorum onun için birbirimize destek olup bunu yapabilirim

hosgeldin canım aramıza :) kilonu ve hedefini yazabilirsin :)

bende katılmak istiyorumm.ama ben sağlıklı beslenerek kilo vermek ve sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmek istiyorum.ama tek başına hiç de teşvik edici olmuyo.

canım sende hedefini ve simdiki kilonu yaz. diyete basladıktan 1 hafta sonraki ilerlememizi görebilelim. hatta diyorum haftada bi kilo kontrolü yapalımm

bencede cuma yada cumartesi yapalım. lahana suyu işe yarıyomu acaba

ben biraz arastırdım da yarıyomus sanırım bir de cok yaramasa bile kansere karsı koruyomus vücuttaki toksinleri ödemleri attırıyomus anlıyacagın saglık acısından faydalı ben faydası olcagınıda düsünüyorum zayıflamaya ben dün hiç dikkat etmeden bi bardak içtim yatmadan ertesi gün yarım kilo eksik cıktım :) kilolarımızda hedeflerimizde yakınmıs bu daha iyi.

birde kilo baslangıclarımızı ilk sayfadaki ilk gönderime yazdım. her hafta ilerlememizi oraya eklicem :)

evet bende diyet yapmayı sevmedigim icin bunu yapmayı sectim :) bence birbirimizle yarısırsak kimse kacamak yapmaz fazla :)

cnm boyumda 1.67. bende tarçınlı çay içmeyi düşünüyorum.hem tatlı isteğini de baskılar.

Son düzenleme:
X