Canim senin direnmene gerek kalmamista o yuzdenHamilelik surecinde direnmek cok mantikli gelmiyor bana tabiki bu demek degil ki tabak tabak makarna ye :) ben 12 kilo aldim tuzlu yemedim su ictim bol bol meyve yedim her gun yurumeye calistim hareketsiz kalmamaya ozen gosterdim ama canim gece tatli istediyse de oturdum yedim
Kac kilosun canimMerhaba kızlar Benimde hedefim 10 kilo üstüne çıkmamak insALLAH çıkmam öyle umuyorum :)
57 kilodayim :)Kac kilosun canim
Aaa azmissin :) ama yinede tedbiri elden birakmamakta fayda var bastan ele alman guzel olmus57 kilodayim :)
Azmiyim :))) evleneli 5 ay oldu 5 ayda 7 kilo aldım insALLAH bebiste bianda almam şimdiden sonra dikkat etcem :))Aaa azmissin :) ama yinede tedbiri elden birakmamakta fayda var bastan ele alman guzel olmus
Hee ideal kilonun ustundeysen orası baska mesele tabi :)Azmiyim :))) evleneli 5 ay oldu 5 ayda 7 kilo aldım insALLAH bebiste bianda almam şimdiden sonra dikkat etcem :))
Üstünde degilimde insan bianda alınca çok sanıyor :))))Hee ideal kilonun ustundeysen orası baska mesele tabi :)
Kaçla başladın canımMerhaba kızlar Benimde hedefim 10 kilo üstüne çıkmamak insALLAH çıkmam öyle umuyorum :)
56.7 başladım canım :)Kaçla başladın canım
Hahah evet zaten genel olarak yemekle ilgili direnme gibi bi huyum yok amaan yiyim nolcak diyenlerdenimCanim senin direnmene gerek kalmamista o yuzden
NE olacağını tombiş olup tartı üzerinde şoklandığında görürsün bebekim :))Hahah evet zaten genel olarak yemekle ilgili direnme gibi bi huyum yok amaan yiyim nolcak diyenlerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?