10 kilo ve altında hedefi olan hamişler nasıl besleniyoruz?

Evet sağlıkla kucağımıza alırız inşallah İkizse kilo almanız normal tabii. Aslan burcu bebekleri geliyor

Sabah
1 yumurta
Bir dilim tam buğday ekmeği
Çökelek ve tereyağı cüzi miktarda (ikisi de annemin yaptığı)
İki kaşık pekmez
3 ceviz
İki dilim köy peyniri

Öğle yok ( genelde iki öğün yapıyorum)
50 dakikalık hamile pilatesi

Aralarda
Bir kase yoğurt
Biraz çiğ fındık
4 adet kuru incir
1 portakal
Bir yeşil elma bazen muz
(Tabi bunları belli aralıklarda)

Akşam
İki tane ızgara tavuk but
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir tabak mevsim salata
Bir kase pırasa çorbası

Bir saat sonra 40 dakikalık yürüyüş

Uyumadan bir saat önce bir kase yoğurt

(Suyu sabah kahvaltı öncesi 2 bardak
Kahvaltı sonrası 2 bardak aralarda 3 bardak akşam yemeği öncesi 1 sonrası 2 bardak uyumadan önce iki bardak) şeklinde uygulamaya çalışıyorum ve iki aydır aynı kilodayım. Hatta verdiğim oluyor. 31. Hafta içindeyim

Beslenmemiz gayet güzel 31 e kadar kaç kilo aldınız ? Kaç kiloyla başladınız

63 ile başladım şuan 71 kiloyum. 8 kilo aldım. Aslında aklım başıma bir ayda tam 4 kilo aldıktan sonra geldi ve bu düzeni oluşturdum kendime :)
Anladım . Ben de şuan 52 ile hamile kaldım. En fazla 10 kilo almak istiyorum ama sizin yazdığınız menü yü fark edince çok yediğimi anladım, kuruyemiş mesela günde 1 avuç yiyorum rahat, günlük çeyrek ekmek yiyorumdur . Aslında bende plan yapsam iyi olacak

Kilonuz çok iyi şuan. Bunu iyi değerlendirin derim ben. Plansız olmuyor maalesef. Ben sadece bebeğime yarayacak şeyler yemeye çalışıyorum. Canım tatlı çekerse kuru incir kuru üzüm ya da pekmez yemeye çalışıyorum. Hamur işi hayatımda yok gibi.haftada belki bir kere o da çok az miktarda.

Bende yememeye çalışıyorum ama hamile kalmadan önce bile oturup 2 büyük kare çikolatayı tek seferde yerdim.. hamile olduğumu öğrendiğimden beri 1 kere yedim. İnşallah nefsime hakim olabilirim :)

Bende yememeye çalışıyorum ama hamile kalmadan önce bile oturup 2 büyük kare çikolatayı tek seferde yerdim.. hamile olduğumu öğrendiğimden beri 1 kere yedim. İnşallah nefsime hakim olabilirim :)
İnşallah canım. İstersek yapabiliriz başarabiliriz :)

Merhaba kızlar. Bende 10 kg ile bitirmeyi hatta daha azi ile bitirmeyi düşünüyorum çünkü zaten kilolu başladık serüvenimize. 88 kg ile basladim su an 18 haftalık olduk 90 kg tartiyoruz umarim 95-98 arasi bitiririm. Gayet dikkat etmeye çalışıyorum su sıralar. Ama düşük tehlikesi sebebiyle pekte hareket edemiyorum. Arabayla gidiyorum işe sabah esim bırakıyor. Ama dönüşte yürümeye çalışıyorum 30 dk da olsa.

Hayırlı olsun bebeğini ne kadar doğdu acaba

Doğum zamanınızı nasıl belirlediniz doktorunuz mu böyle istedi

Ben gecen sene sigarayı bırakıp 20kg aldım. Şimdi 77 ile hamile kaldım, ilk hafta cok garip bir iştahım vardı bir anda 80 e cıktım sonra baktım bu gidiş iyi diil, diyet listeme benzer bir beslenmeye gectim. Simdi 78.5 im. Kesinlikle fazla kg almamalıyım. Bakalım sürec nasıl ilerleyecek...

Kızlar bende kilolu hamile kalanlardanım maalesef boyum 1.58 kilo 69 ile kaldım.suan 5 hastalığın çok fazla kilo almaktan korkuyorum çünkü son zamanda zaten iştahım bayağı açılmıştı o yüzden zaten hayatım boyunca girmediğim 69 kiloya çıktım. Tam vermeyi düşünürken gebelik geldi.sizlerin yorumlarını okudum da ozenielcek birşey valla o kadar az kilo alarak doğuma gitmek.bende dikkat etmeye çalışıyorum ama çok yeni tabi ne kadar etkili olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…