Evet sağlıkla kucağımıza alırız inşallahBen de onlara hayranım valla eskiden bir ara kilo ile basım derde girmişti de diyet ve yuruyus ile 13 kilo vermiştim. Doğumdan sonra da inşallah aldiklarimi verebilirim. Bu arada seninle de bebeklerimizin günleri aynı :)) benim ikiz olunca bu kilo olayı korkutuyor açıkçasi. Boyum ile kötü değil şimdilik bakalim nasıl devam edeceğiz
Beslenmemiz gayet güzel 31 e kadar kaç kilo aldınız ? Kaç kiloyla başladınızSabah
1 yumurta
Bir dilim tam buğday ekmeği
Çökelek ve tereyağı cüzi miktarda (ikisi de annemin yaptığı)
İki kaşık pekmez
3 ceviz
İki dilim köy peyniri
Öğle yok ( genelde iki öğün yapıyorum)
50 dakikalık hamile pilatesi
Aralarda
Bir kase yoğurt
Biraz çiğ fındık
4 adet kuru incir
1 portakal
Bir yeşil elma bazen muz
(Tabi bunları belli aralıklarda)
Akşam
İki tane ızgara tavuk but
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir tabak mevsim salata
Bir kase pırasa çorbası
Bir saat sonra 40 dakikalık yürüyüş
Uyumadan bir saat önce bir kase yoğurt
(Suyu sabah kahvaltı öncesi 2 bardak
Kahvaltı sonrası 2 bardak aralarda 3 bardak akşam yemeği öncesi 1 sonrası 2 bardak uyumadan önce iki bardak) şeklinde uygulamaya çalışıyorum ve iki aydır aynı kilodayım. Hatta verdiğim oluyor. 31. Hafta içindeyim
63 ile başladım şuan 71 kiloyum. 8 kilo aldım. Aslında aklım başıma bir ayda tam 4 kilo aldıktan sonra geldi ve bu düzeni oluşturdum kendime :)Beslenmemiz gayet güzel 31 e kadar kaç kilo aldınız ? Kaç kiloyla başladınız
Anladım . Ben de şuan 52 ile hamile kaldım. En fazla 10 kilo almak istiyorum ama sizin yazdığınız menü yü fark edince çok yediğimi anladım, kuruyemiş mesela günde 1 avuç yiyorum rahat, günlük çeyrek ekmek yiyorumdur . Aslında bende plan yapsam iyi olacak63 ile başladım şuan 71 kiloyum. 8 kilo aldım. Aslında aklım başıma bir ayda tam 4 kilo aldıktan sonra geldi ve bu düzeni oluşturdum kendime :)
Kilonuz çok iyi şuan. Bunu iyi değerlendirin derim ben. Plansız olmuyor maalesef. Ben sadece bebeğime yarayacak şeyler yemeye çalışıyorum. Canım tatlı çekerse kuru incir kuru üzüm ya da pekmez yemeye çalışıyorum. Hamur işi hayatımda yok gibi.haftada belki bir kere o da çok az miktarda.Anladım . Ben de şuan 52 ile hamile kaldım. En fazla 10 kilo almak istiyorum ama sizin yazdığınız menü yü fark edince çok yediğimi anladım, kuruyemiş mesela günde 1 avuç yiyorum rahat, günlük çeyrek ekmek yiyorumdur . Aslında bende plan yapsam iyi olacak
Bende yememeye çalışıyorum ama hamile kalmadan önce bile oturup 2 büyük kare çikolatayı tek seferde yerdim.. hamile olduğumu öğrendiğimden beri 1 kere yedim. İnşallah nefsime hakim olabilirim :)Kilonuz çok iyi şuan. Bunu iyi değerlendirin derim ben. Plansız olmuyor maalesef. Ben sadece bebeğime yarayacak şeyler yemeye çalışıyorum. Canım tatlı çekerse kuru incir kuru üzüm ya da pekmez yemeye çalışıyorum. Hamur işi hayatımda yok gibi.haftada belki bir kere o da çok az miktarda.
İnşallah canım. İstersek yapabiliriz başarabiliriz :)Bende yememeye çalışıyorum ama hamile kalmadan önce bile oturup 2 büyük kare çikolatayı tek seferde yerdim.. hamile olduğumu öğrendiğimden beri 1 kere yedim. İnşallah nefsime hakim olabilirim :)
Hayırlı olsun bebeğini ne kadar doğdu acabaBen yeni doğum yaptım hamileliğim boyunca da toplam 5 kilo aldım
Kızlar kilo çok almamaya dikkat edin size de bebeğe de bir faydası yok çünkü
Kızartma tarzı şeyler yemeyin
Hamur işi yemeyin
Cips falan abur cubur şeyler yemeyin
Asitli şeyler içmeyin
Bol bol su için zeytinyağlı yemekler yiyin ve tabiki evinizde kendiniz hazırlayın dışardaki yemeklerin içine hangi yağlar giriyor bilmiyoruz ve tabiki kalorileri de çok yüksek o yüzden evde kendiniz hazırlayıp yiyin
Şuanda hamile kaldığım kilonun altındayım sağlıklı beslenin ve bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın
Doğum zamanınızı nasıl belirlediniz doktorunuz mu böyle istedi34+3 deyim 6,5 kilo aldım bebeğim 2,900 civarıAslında kısmadım kendimi. Her istediğimi yiyorum. Pilav tarzı şeyleri yersem 1 kaşık kadar yiyorum. Sürekli olarak da tüketmemeye çalışıyorum. Akşamları da süt içerim mutlaka. Bebeğim de 2 hafta önde gidiyor şükür Bende fazla kilo almadım. Doğum yapınca aynı kiloma geri döneceğim büyük ihtimalle. Doğuma 1 ayım kaldı. 38+4 de doğum yapacağım. Herkese hayırlı doğumlar
Hayırlı olsun bebeğini ne kadar doğdu acaba
Maşallah sağlıkla büyüt inşallahÇok teşekkür ederim tatlım benim erken doğum oldu 2150 gram doğdu kızım 34+5 teydim şimdi 3500 gramı geçti 1 aylık olduk
Maşallah sağlıkla büyüt inşallah
Doğum zamanınızı nasıl belirlediniz doktorunuz mu böyle istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?