• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 kilo ve altında hedefi olan hamişler nasıl besleniyoruz?

Bu sayfayı takip edeyim ama bende işe yarar mı bilmem 70 kiloyum daha 4. Haftam ilerisini hiç göremiyorum :KK61:ne kadar dikkat etsem yinede kilo alan ve zor veren yapım var inşallah çok kilo almam sağlık açışından kötü çünkü :dua:
CAnım azimli olman şart. Bebeğine yaraycak şeyler yemeye çalış. Biraz frenlemen senin yararına. Eşim börekleri mideye indirirken ben sadece protein ve vitaminleri düşünüyorum eli mahkum. arada kaçamaklar olur ama abartmamak şartı ile. Spor ve pilates sayesinde dinçliği korumalı. Henüz yolun başındasın hatta verebilirsin kilo

Sabah kahvaltıdan 45 dk önce muhakkak iki bardak ılık suyun içine iki damla limon damlatıp için muhakkak hanımlar. Ve öğünlerinize muhakkak günde iki kase yoğurt dahil edin. Ve mümkünse yoğurdu sade bir başına tüketin. İlk kaseyi kahvaltıdan iki saat sonra, ikinci kaseyi yatmadan bir saat önce. Sonrasında iki bardak suyu içip uyuyun :) beyaz ekmek bitsin. Günde max dört dilim tam buğday ekmeği

Ben yeni doğum yaptım hamileliğim boyunca da toplam 5 kilo aldım
Kızlar kilo çok almamaya dikkat edin size de bebeğe de bir faydası yok çünkü
Kızartma tarzı şeyler yemeyin
Hamur işi yemeyin
Cips falan abur cubur şeyler yemeyin
Asitli şeyler içmeyin
Bol bol su için zeytinyağlı yemekler yiyin ve tabiki evinizde kendiniz hazırlayın dışardaki yemeklerin içine hangi yağlar giriyor bilmiyoruz ve tabiki kalorileri de çok yüksek o yüzden evde kendiniz hazırlayıp yiyin
Şuanda hamile kaldığım kilonun altındayım sağlıklı beslenin ve bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın

Merhaba kızlar umarım hepimiz sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alırız 19 haftalık hamileyim 53 kilo ile başladım sonrasında bulantılardan 50 kiloya düştüm daha yeni tekrar aynı kiloma ulaştım bol su tüketiyorum ama işin ilginci canım çok yemek istemiyor buna rağmen şükür bebeğimin haftasına göre gramı iyi kilo alamicam galiba ben :))

Merhaba kızlar umarım hepimiz sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alırız 19 haftalık hamileyim 53 kilo ile başladım sonrasında bulantılardan 50 kiloya düştüm daha yeni tekrar aynı kiloma ulaştım bol su tüketiyorum ama işin ilginci canım çok yemek istemiyor buna rağmen şükür bebeğimin haftasına göre gramı iyi kilo alamicam galiba ben :))
Canım genelde o haftalara kadar cok alinmiyo zaten 22 den sonra falan basliyo alim

34+3 deyim 6,5 kilo aldım bebeğim 2,900 civarı:KK36: Aslında kısmadım kendimi. Her istediğimi yiyorum. Pilav tarzı şeyleri yersem 1 kaşık kadar yiyorum. Sürekli olarak da tüketmemeye çalışıyorum. Akşamları da süt içerim mutlaka. Bebeğim de 2 hafta önde gidiyor şükür:dua: Bende fazla kilo almadım. Doğum yapınca aynı kiloma geri döneceğim büyük ihtimalle. Doğuma 1 ayım kaldı. 38+4 de doğum yapacağım. Herkese hayırlı doğumlar:anneadayı:

Son düzenleme:
34+3 deyim 6,5 kilo aldım bebeğim 2,900 civarı:KK36: Aslında kısmadım kendimi. Her istediğimi yiyorum. Pilav tarzı şeyleri yersem 1 kaşık kadar yiyorum. Sürekli olarak da tüketmemeye çalışıyorum. Akşamları da süt içerim mutlaka. Bebeğim de 2 hafta önde gidiyor şükür:dua: Bende fazla kilo almadım. Doğum yapınca aynı kiloma geri döneceğim büyük ihtimalle. Doğuma 1 ayım kaldı. 38+4 de doğum yapacağım. Herkese hayırlı doğumlar:anneadayı:
MasAllah canım

MasAllah canım

merhaba,
kaç kilo ile hamile kaldınız?

77 ile hamile kaldım. şuan 84 kiloyum. İlk gebeliğimde 8 kilo almıştım. Doğumdan çıkınca hamile kaldığım kilodan daha az kiloyla eve dönmüştüm. Onda 82 ile doğuma gitmiştim. Kızım 4 kilo doğmuştu:nazar:
Maşallah canım, darısı başımıza:)

Ben de 52 ile kaldım şuan 5+3 hedefim max 10 kilo
Günde 1 yumurta
1 sb süt
2 kase yoğurt
1 muz 1 elma 2 mandalina
1 avuç kuruyemiş
Ekmek Yok pilav yok makarna börek yok

Ya bi tek ben mi çabuk kilo aldım bukadar :KK42:
48 ile hamile kaldım şimdi 54 kiloyum. Ve mide bulantılarından bişey yiyememiş halim bu :KK57:
Doğuma yuvarlanarak gidicem sanırım:emir_bebek:
Az kilo ile baslamissin sen yine ben 61 ile başladım bulantidan 2 kilo falan verdim bu son haftada bir anda 1 kilo civarı aldım. Şu anda 61,5 oldum canim. Arkadaşlara diyorum yakın zamanda ise yuvarlanarak gelirim artik

Az kilo ile baslamissin sen yine ben 61 ile başladım bulantidan 2 kilo falan verdim bu son haftada bir anda 1 kilo civarı aldım. Şu anda 61,5 oldum canim. Arkadaşlara diyorum yakın zamanda ise yuvarlanarak gelirim artik
Ben hep o kilolardaydım hayatım boyunca şimdi birden kilo almaya başlayınca garip geliyor vücudum ağırlaşıyor. Hayranım az kilo ile Doğum yapıp hemen eski formuna dönenlere :KK57:

Ben hep o kilolardaydım hayatım boyunca şimdi birden kilo almaya başlayınca garip geliyor vücudum ağırlaşıyor. Hayranım az kilo ile Doğum yapıp hemen eski formuna dönenlere :KK57:
Ben de onlara hayranım valla eskiden bir ara kilo ile basım derde girmişti de diyet ve yuruyus ile 13 kilo vermiştim. Doğumdan sonra da inşallah aldiklarimi verebilirim. Bu arada seninle de bebeklerimizin günleri aynı :)) benim ikiz olunca bu kilo olayı korkutuyor açıkçasi. Boyum ile kötü değil şimdilik bakalim nasıl devam edeceğiz

Back