10 haftalık bebeğime dua istiyorum

Yasin-i şerif

Kalan sayı 21

Aldığımız sayı karşısına kalan sayıyı yazın kızlar karışmasın

Çok geçmiş olsun canım şu güzel cuma gününde dualarımız kabul olsun rabbim şifa versin yavrunuza inşallah tez vakitte

Hepinize merhaba,

Anne olmaya çalışma, tüp bebek tedavisi, hamilelik, doğum ve sonrası süreçlerimde farklı başlıklar altında sizlerle bol stresli, bol kaygılı, bol ağlamalı, bol gülmeli paylaşımlarım oldu. Kiminizin bildiği üzere, neredeyse doğumdan itibaren bebeğimin gözlerinde bir tuhaflık olduğunu düşünüyordum. Sürekli yukarı bakıyor gibiydi. Gözleri fazla hareket halindeydi. Işığa karşı durduğunda gözlerinin içine baktığımda derin bir kırmızı-kahverengilik görüyor, bunu normal bulmuyordum. 8-9 haftalık olduğunda hala bizimle göz teması kurmayınca artık bu durumdan endişelenip bir göz doktoruna gittik ve o günden beri hastanelerdeyiz. 3 hastanede 10-11 kadar doktorun kontrolünden geçtik. Nihai olarak bebeğime 80.000-100.000'de bir rastlanan bilateral aniridi (çift taraflı iris yokluğu) teşhisi kondu. Bilinen herhangi bir tedavisi yok. Tek bildiğimiz onu da bizi de zorlu bir sürecin beklediği... Görme konusunda herhangi bir şey söyleyemiyorlar maalesef. Sürekli takip altında olacak ve zaman içerisinde ne olup bittiğini göreceğiz. Aniridi tek başına görülebileceği gibi ona eşlik eden farklı hastalıklar da olabiliyormuş. Bir sendromun parçası olarak ortaya çıktığında, ihtimalini bile düşünmek istemediğimiz hastalıkların söz konusu olabileceğinden bahsediyorlar. Öyle ki, ne buraya yazmaya elim gidiyor ne de dillendirmeye cesaretim var. Dün genetik test için kan alındı, göz ve beyin MR'ları çekildi. Evet, bebeğim 10 haftasını doldurduğu gün anestezi aldı. Sarılık olduğu zaman takip amaçlı kan aldıklarında içim parçalanırken bunları tecrübe ettiğimiz bir noktaya geldik. Şu anda eşlik eden bir sağlık sorunun olmaması ve ilerleren zamanda da çıkmaması için, oğlumun yaşıtları gibi bir yaşam sürmeye en yakın seviyeye gelebilmesi için dua ediyoruz. Yaşadıklarımın, hissettiklerimin kelimelerle tarifi yok. Düzenli bir dua organizasyonu için de ne mecalim ne vaktim ne de beynim var. Aklım ve bedenim başka bir boyutta başka bir biçimde varlığını devam ettiriyor gibi, sanki ben artık insan değilmişim gibi...
Sizden 10 haftalık bebeğim Kerem için ismiyle dua etmenizi istiyorum diliniz döndüğünce, içinizden geldiğince, inancınız ve vaktiniz elverdiğince. Mesajlarınıza, yorumlarınıza muhtemelen dönemem ama elimden geldiğince okuyacağım. Şimdiden dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

@Bal0ncuk
@dayler dayler
@Miss Bride
@DusunceBulutu
Hemsirecik Hemsirecik
@Paresilaaa
@Nurzfr
@Saron
@KelebekkB
@Balkiz94
@z e y n o m
@yildizsavascisi
@sleepy05
@Random33
@Cartedor
@mell_in_shell
@Jane Jetgil
@anonimbirbayan
@fiona13
@Nm88326
@evrem92
@sim84sim
@bercestesi
@Falefiz03
@Mordus
@adzeynep
@Sohrab
@SiyahPapatyaa
@cagilbilgin
@deniz_ve_mehtap
@Denizyildizi21
burcusami burcusami
@Gofret_
@huzurunmeraklisi
@Hazel9
@RAAT
@Kilya
@nurselek
@hayrunnisa85
@tupaaaaa
@Elifimm30
@minnie
@Yasamademek123
@Black Light
@Kedilervekitaplar
@ZEYNEPP5555
@cukulatam
@Masalmina
@zeynep-ahmet
@ipek_annesi
@LorenaEce
@GeminiWoman
@bir mucizee
Rabbim su mubarek ay ve cuma gunu hurmetine tez vakitte sifa nasib etsin arkadasim gercekten cok uzuldum kelimelerin yeteriz kaldigi icinde bulundugun durumun tez vakitte mutlu haberlerinide aldigimiz bir gune cikarsin sizi 🤲🤲 dualarim sizinle emin ol. Anneler gucludur dimdik ayakta saglikla kalki yavrun senden guc alsin 🤲🤲

Hepinize merhaba,

Anne olmaya çalışma, tüp bebek tedavisi, hamilelik, doğum ve sonrası süreçlerimde farklı başlıklar altında sizlerle bol stresli, bol kaygılı, bol ağlamalı, bol gülmeli paylaşımlarım oldu. Kiminizin bildiği üzere, neredeyse doğumdan itibaren bebeğimin gözlerinde bir tuhaflık olduğunu düşünüyordum. Sürekli yukarı bakıyor gibiydi. Gözleri fazla hareket halindeydi. Işığa karşı durduğunda gözlerinin içine baktığımda derin bir kırmızı-kahverengilik görüyor, bunu normal bulmuyordum. 8-9 haftalık olduğunda hala bizimle göz teması kurmayınca artık bu durumdan endişelenip bir göz doktoruna gittik ve o günden beri hastanelerdeyiz. 3 hastanede 10-11 kadar doktorun kontrolünden geçtik. Nihai olarak bebeğime 80.000-100.000'de bir rastlanan bilateral aniridi (çift taraflı iris yokluğu) teşhisi kondu. Bilinen herhangi bir tedavisi yok. Tek bildiğimiz onu da bizi de zorlu bir sürecin beklediği... Görme konusunda herhangi bir şey söyleyemiyorlar maalesef. Sürekli takip altında olacak ve zaman içerisinde ne olup bittiğini göreceğiz. Aniridi tek başına görülebileceği gibi ona eşlik eden farklı hastalıklar da olabiliyormuş. Bir sendromun parçası olarak ortaya çıktığında, ihtimalini bile düşünmek istemediğimiz hastalıkların söz konusu olabileceğinden bahsediyorlar. Öyle ki, ne buraya yazmaya elim gidiyor ne de dillendirmeye cesaretim var. Dün genetik test için kan alındı, göz ve beyin MR'ları çekildi. Evet, bebeğim 10 haftasını doldurduğu gün anestezi aldı. Sarılık olduğu zaman takip amaçlı kan aldıklarında içim parçalanırken bunları tecrübe ettiğimiz bir noktaya geldik. Şu anda eşlik eden bir sağlık sorunun olmaması ve ilerleren zamanda da çıkmaması için, oğlumun yaşıtları gibi bir yaşam sürmeye en yakın seviyeye gelebilmesi için dua ediyoruz. Yaşadıklarımın, hissettiklerimin kelimelerle tarifi yok. Düzenli bir dua organizasyonu için de ne mecalim ne vaktim ne de beynim var. Aklım ve bedenim başka bir boyutta başka bir biçimde varlığını devam ettiriyor gibi, sanki ben artık insan değilmişim gibi...
Sizden 10 haftalık bebeğim Kerem için ismiyle dua etmenizi istiyorum diliniz döndüğünce, içinizden geldiğince, inancınız ve vaktiniz elverdiğince. Mesajlarınıza, yorumlarınıza muhtemelen dönemem ama elimden geldiğince okuyacağım. Şimdiden dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

@Bal0ncuk
@dayler dayler
@Miss Bride
@DusunceBulutu
Hemsirecik Hemsirecik
@Paresilaaa
@Nurzfr
@Saron
@KelebekkB
@Balkiz94
@z e y n o m
@yildizsavascisi
@sleepy05
@Random33
@Cartedor
@mell_in_shell
@Jane Jetgil
@anonimbirbayan
@fiona13
@Nm88326
@evrem92
@sim84sim
@bercestesi
@Falefiz03
@Mordus
@adzeynep
@Sohrab
@SiyahPapatyaa
@cagilbilgin
@deniz_ve_mehtap
@Denizyildizi21
burcusami burcusami
@Gofret_
@huzurunmeraklisi
@Hazel9
@RAAT
@Kilya
@nurselek
@hayrunnisa85
@tupaaaaa
@Elifimm30
@minnie
@Yasamademek123
@Black Light
@Kedilervekitaplar
@ZEYNEPP5555
@cukulatam
@Masalmina
@zeynep-ahmet
@ipek_annesi
@LorenaEce
@GeminiWoman
@bir mucizee
Ahhh canim benim çok geçmiş olsun.Rabbim şafi ismiyle kerem bebeğe şifa versin 🤲🏻 Senin ve eşininde ruhunu bedenini gönlünü rahatlatsin.Şu anki üzüntünü inan hepimiz yürekten hissettik sende beklemedigim bir dönemde bu haberle çok üzülmüşsündür.Ama emin ol rabbimden umut kesilmez.Benim ablama doktorlar 6-9 ay ömür biçtiler ,üzerinden 18 yıl geçti ve hala hayatta🤲🏻Emin ol rabbim kereme şifa verecek ve hepimizin gizli duasına olacaktır.Bu süreçte hep olumlu düşünmeye çalış olur mu ,senin üzüntünü bebeğinde hissediyordur,sen üzülürsen bebeğinde olumsuz etkilenir,sen dularınla pozitif ve inançlı duruşunla kereme ilk şifa senden geçecektir bunu sakın unutma!...Olacaklar için doktorların söyledikleri için önlem alman gereken şeyler varsa yap,ama emin ol oğlun için her risk her saniye hepimiz için geçerli!...Bazen bunu unuttığumuzda ve bu dünyaya imtihan için geldiğimizi unuttuğumuz da yaşadıklarımız çok acı ve yorucu geliyor.Sende bir silkelen üzerindeki tüm yükleri bir at bak göreceksin rabbim nasılda seni sevindirmeye başlayacak.Dualarımız seninle ve bebeğinle canım, Hucurat süresini okuyacağım.

Allahım acılarını şifalar versin.
Su ramazan ayından bebeğiniz için edilen dualari Allahım kabul etsin.

Allahım kimseyi evladı ile sınamasın

Buda benden etıket desteği 💜 inşallah herkes gorür

Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_
Morrmeneksee Morrmeneksee
Yorgunkus Yorgunkus
JES JES
Magnifiaque Magnifiaque
Y yakut1
Ssevincli Ssevincli
burcusami burcusami
Nayro Nayro
A Arelarven
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Z zinciriye
Morm Morm
@28mn
MoonfacedMom MoonfacedMom
Myhomes Myhomes
namaste21 namaste21
Ceren0134 Ceren0134
namaste21 namaste21
Ayzelin Ayzelin
C CherryQueen
O oziko_53
Mintimint Mintimint
Gelincik78 Gelincik78
Asiltutku Asiltutku
K karamelli001
Pinkpotter Pinkpotter
Ballikabak Ballikabak
Taze fasulye Taze fasulye
@Kzbnylmz
A arkadasimes
Yazarhanim Yazarhanim
Zeynep 0666 Zeynep 0666
R rana20
@beratbedirhan
mavikelebek34 mavikelebek34
Umut_2019 Umut_2019
Saliha40 Saliha40
B Buluts34
humanbeings humanbeings
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
in_cim in_cim
Z Zerre
Mintimint Mintimint
mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma
Aselhannn Aselhannn
Whiterose89 Whiterose89
@Mimariye
Mucizemm222 Mucizemm222
aysenurt3991 aysenurt3991
@glstanak
SoLeiL12 SoLeiL12
Ruzgarruya Ruzgarruya
5 528mucizemmm
Asiltutku Asiltutku
theia07 theia07
H HaklisinHocam
agustos72 agustos72
R rana20
kevsersoylu kevsersoylu
Life light Life light
H M H M
M Morlale8
Rubella86 Rubella86
debriyajgazfren debriyajgazfren
Leyl-i-fer Leyl-i-fer
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
melankolimm melankolimm
kavs-i kuzah kavs-i kuzah
BereliPenguen BereliPenguen
zey_nep zey_nep
Meybuz Meybuz
daisyko daisyko
M Maviayyy
ZeyElif ZeyElif
V Vavin
P Pemberenkli66
Blue_Peri Blue_Peri
muhursuzpusula muhursuzpusula
ummhnisa ummhnisa
Nana929 Nana929
Bonus Bonus
@negoo
@Jacbss
mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma
theia07 theia07
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
M MaviMabellee
bluepinkk bluepinkk
Myhomes Myhomes
Mintimint Mintimint
Saliha40 Saliha40
Ssevincli Ssevincli
burcusami burcusami
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
B Buluts34
Gelincik78 Gelincik78
Hemsirecik Hemsirecik
Life light Life light
E Ebruazra
Krew Krew
Yenidelhi Yenidelhi
R rana20
aysenurt3991 aysenurt3991
MoonfacedMom MoonfacedMom ıpek
Yazarhanim Yazarhanim
Taze fasulye Taze fasulye
mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma kardesi
5 528mucizemmm
B Bademmm388
Nayro Nayro
Yorgunkus Yorgunkus
debriyajgazfren debriyajgazfren
C CherryQueen
Asiltutku Asiltutku
Asiltutku Asiltutku annesi
Umut_2019 Umut_2019
@28mn annesi
Barbara Barbara
melankolimm melankolimm
K karamelli001
Life light Life light
Ceren0134 Ceren0134
namaste21 namaste21
Saliha40 Saliha40 anne
SoLeiL12 SoLeiL12
M Mavikiz0
@Ada-anne
Saliha40 Saliha40
Perfect Match Perfect Match
burcusami burcusami
Mintimint Mintimint
5 528mucizemmm
A arkadasimes
K karamelli001 anne
Z zinciriye
@Kzbnylmz
Morrmeneksee Morrmeneksee
B Buluts34
@beratbedirhan
@L O L
F Feyzaanrr
A Asya89

Yüce Allah bu mübarek günlerde Kerem bebek ve şifa bekleyen tüm hastalara şifa versin. Inşaallah tez zamanda feraha çıkarsınız. Kolaylık ve sabır diliyorum.

Hepinize merhaba,

@Bal0ncuk
@dayler dayler
@Miss Bride
@DusunceBulutu
Hemsirecik Hemsirecik
@Paresilaaa
@Nurzfr
@Saron
@KelebekkB
@Balkiz94
@z e y n o m
@yildizsavascisi
@sleepy05
@Random33
@Cartedor
@mell_in_shell
@Jane Jetgil
@anonimbirbayan
@fiona13
@Nm88326
@evrem92
@sim84sim
@bercestesi
@Falefiz03
@Mordus
@adzeynep
@Sohrab
@SiyahPapatyaa
@cagilbilgin
@deniz_ve_mehtap
@Denizyildizi21
burcusami burcusami
@Gofret_
@huzurunmeraklisi
@Hazel9
@RAAT
@Kilya
@nurselek
@hayrunnisa85
@tupaaaaa
@Elifimm30
@minnie
@Yasamademek123
@Black Light
@Kedilervekitaplar
@ZEYNEPP5555
@cukulatam
@Masalmina
@zeynep-ahmet
@ipek_annesi
@LorenaEce
@GeminiWoman
@bir mucizee
Rabbim ya Şafii nin yüzü suyu hürmetine şifa versin, her gün dualarımda olacaksınız inşallah 🤲🤲🤲

kimin ne derdi sıkıntısı varsa Rabbim herkese kolaylik, sifa versin icindede bizi secmesin su mubarek ayda herkesin gonlune gore olsun hersey 🤲🏻

Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.Amin

Allah yardımcınız olsun

Canlar , konu sahibinin bebişinin acil duaya ihtiyacı var. Yasin okuyoruz almak isteyen olursa. İsteyen içinden gelen duayı etsin lütfen. Kimin ne zaman duaya ihtiyacı olacağını bilemeyiz. Lütfen duacı olalım 🤲

@ K kartanem2
@ V Vavin
@ nursevdi nursevdi
@ E ebra34
@ SoLeiL12 SoLeiL12
@ burcusami burcusami
@ Asimisa Asimisa
@ daisyko daisyko
@ Nefes0858 Nefes0858
@ Hasretim30 Hasretim30
@ T There is Hope
@ M Maviayyy
@ agustos72 agustos72
@ bsra61 bsra61
@ guelcihan21 guelcihan21
@ coconatt coconatt
@ D Denizdeniz14
@ S skulentvera
@esil2837
@sevimlican
@ Papatynn Papatynn
@ R rana20
@ A akimel

Çok geçmiş olsun, Rabbim bu mübarek günlerde tez vakitte yavrunuza şifa versin inşallah, öyle bir yazmışsınız ki kendi başıma gelmiş gibi hissettim, Rabbim kimseyi çaresiz bırakmaz bu da bir imtihan güçlü olmaya çalışın😞 inşallah güzel günlere kavuşacaksınız, minik Kerem için dua edeceğim ben de 🤲

Hepinize merhaba,

@Bal0ncuk
@dayler dayler
@Miss Bride
@DusunceBulutu
Hemsirecik Hemsirecik
@Paresilaaa
@Nurzfr
@Saron
@KelebekkB
@Balkiz94
@z e y n o m
@yildizsavascisi