10 haftalık bebeğime dua istiyorum

Allah kabul etsin. Okuyan, uğraşan, yazan herkesten Allah razı olsun İnşallah dualarımız kabul olur, bebeğim şifa bulur

@Anka
@PiXiEE
sweetgirlcandy
Allah sizden de razı olsun kızlar
Cümlemizden. Kerem bebek Allahın izniyle sağlığına kavuşsun
Allah razı olsun menekşem

Rabbim şifa versin inşallah görmesinde bir sorun olmaz ve başka bir rahatsızlığı da olmaz. Benim oğlumun adaşı, her gün aklıma geldikçe dua edeceğim.

Rabbim şafi ismiyle bu mübarek ramazan ve mübarek cuma gününde dualarımızı duysun Kerem'ine tez vakitte şifa versin Yar ve yardımcınız olsun

Rabbim şafi ismiyle şifasını nasip eylesin Kerem bebeğe hersey inşallah güzel sonuçlarla size gelecek bu mübarek günlerde dularım sizinle

Canım o kadar üzüldüm ki gözyaşlarımı tutamadım abartıyorsun her bebek aynı değil demiştim teselli etmiştik seni. İyikide üstüne düşmüşsün. Dualarımdasın insallah kötü birşey çıkmaz iyi gider durumu bebişin

Rabbim tez vakitte şifalar versin inşallah şu mübarek ay yüzü suyu hürmetine 7 tıbbül kulübü ve 300 ya Şafi okudum

Allah sizinle birlikte şifa isteyen kim varsa tez zamanda şifasına kavuştursun..

Allah şifalar versin

Rabbim yardımzınız olsun. En kısa sürede şifa bulmanızı dilerim. İçinizi ferah tutun. Mucizeler allah için çok kolay. Çevremde ne imkansız hastalıkların bir anda tamamen iyileştiğine şahit oldum. O yüzden asla karamsar olmayın. Dualarım sizinle

Rabbim şifa versin okumalar bitmiş gec gordum.
Ya şafi ismiyle sifa bulsun insallah yavrunuz

Oh çok şükür nealim bir nebze olsun rahatladım İnşallah okunan zikir ve dualar hürmetine genetik testi de temiz çıkar ve hiçbir hastalık olmadan sağlıcakla büyür Gözler de sağlıcakla gelişsin annesine o güzel gözleriyle baksın inşallah

Allah şifa versin güzel haberler alırsınız inşallah. Fatiha okudum

Çok çok şükür ya. Allahım dualarımızı kabul et Umut her zaman var N Neal içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…