10 haftalık bebeğime dua istiyorum

KALAN İHLAS SURESİ 250

OKUNAN YASİN 41 KALAN 0
OKUNAN YA ŞAFİ 70.000 KALAN 0

KALAN İHLAS SURESİ 200

OKUNAN YASİN 41 KALAN 0

Rabbım yanınızda olsun inşallah şafi ismiyle şifalar versin tüm saifa bekleyenler için... Aminnn

bol bol güzel enerjiler dualar gönderiyorum . allh tez zamanda sağlığına kavuştursun inş

KALAN İHLAS SURESİ 100

OKUNAN YASİN 41 KALAN 0

Rabbim şafi isminin hürmetine minik yavrunuza şifa versin dualarıma sizi de katıcam
100 ihlas okudum minik kerem için Allah kabul etsin Rabbim bu güzel ramazan ayının hürmetine acil şifalar versin kuzuya aklıma geldikçe dua ediyorum Allahım yar ve yardımcınız olsn güç kuvvet versin inşallah

O zaman sizin aldıgınız 100 ihlasla bitmiş oluyor dusmusmuyduk rakamdan

rabbim korktugunuz yere ugratmasın dualarımdasınız

Canım Neal,
Hamileliğin daha en en basından beri bu süreçte hep birlikteydik, güldük ağladık beraber sevindik.Araya baska sorunlarımız girdi odak noktalarımız kaydı ama hep aklımızın bi kösesinden iyiliklerimizi diledik, buna eminim.
Şimdi de bu süreci Allahın izniyle en hasarsız sekilde atlatmanız için dualarım senle ve Kerem bebekle olcak.
Senin bana desteğin her zaman her konuda çok çok oldu. Manevi olarak hep yanınızdayız keşke elimizden gelse daha fazlası.
Siz güçlüsünüz, bu süreci de en dirayetli şekilde atlatıcaksınız inşallah. Allahımdan tez zamanda şifa diliyorum mübarek günlerde dualarımızı karşılıksız koyma Rabbim..

Ahh cnm yaa çok çok geçmiş allahım Şafi ismiyle şifasını versin kerem bebeğimize inşallah Aklıma geldikçe sürekli duacınız olacağım

Yürekten hissettim yazdıklarını okurken, gözlerim doldu Dilerim ki tez zamanda mucizeniz avucunuza konsun ve çözümü bulunsun ya da bir anda sorun ortadan kaybolup gitsin. Allah yardımcınız olsun.

Tamam cemosum Allah razı olsun bitirdik zaten baslanırsa etıket yaparım mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…