10 haftalık bebeğime dua istiyorum

Rab
Rabbim sifa versin kereme allah yardimciniz olsun dualarim keremle

N Neal ne kadar sevindim anlatamam. Allah'ım herşeyin gönlünüze göre olmasını nasip etsin

Ahh canım benımm Rabbıme sıgınıyoruz
Insallah esırgeyen koruyup kollayan odur
Rabbım bızlere yarıdm etsın Kerem oglumuz ınsallah annesıne babasına hıc endıse ettırmeden uzunncaa yıllar saglıkla ömurlerle gecırsın
Insallah sımdı bız oglumuzu yüreğimize kazıdık dillerimiz de olucak her ezanda her duada yer alacak
Şimdiden mujdelı haberlerini beklıyor olacağız tezzaman da

Rabbim şifalar versin inşallah bizlerede sağlıklı evlatlar versinben 6 aylık doğmış 23 yaşamış bebeğimi minicik kuzumu kaybettim Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın yaşadıkşarımdan anladığım doğum yaptığınız hastahane çok önemli ne güzel yavrunuz iyiymiş rabbim daha da güzel günler yaşatsın sağlık sıhhat versin inşallah geçmiş olsun

İnşallah her şey çok güzel olacak. Kerem bebek sağlıkla, huzurla, mutlulukla büyüyecek. Dua aetmez miyiz, ederiz tabii

Rabbim acil şifalar versin tez zamanda

Rabbim yavrunuza tez zamanda şifa versin inşallah artık Kerem'e de dualarımda olacak inşallah

Allah acil şifalar versin. Dualarımda unutmayacağım insAllah Siz de kendinizi tüketmeyin. Hücre oluşumu müthis hızlı şu anda biliyorsunuz. Belki de iris gelişecek. Olumlu düşünelim olumlu olsun insAllah

Rabbim mübarek geceler hürmetine kerem oglumuza şifa versin ışıl ışıl parıldayan gözlerle baksin bu dünyaya insalahhhhhhh

Rabbim şafi ismiyle bebeğine şifalar versin inşallah . dualarım da olacak inşallah

Rabbim yardımcı olsun Namazda dua edicem

Rabbim sifa versin

Rabbim yardımcın olsun tez vakitte acil şifalar versin inşaAllah

Cok gecmis olsun,Rabbim ya Safii isminin yüzü suyu hürmetine Kerem‘e sifalar versin insallah
Zorlu bu sürecte Allah gücünüzü artirsin insallah
Dualarim Kerem‘le

Rabnim su mubarek günlerin yüzü duyu hurmetine şifa versin tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…