sedagaziantep27 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2022 5.629 13.556 28 18 Mart 2024 Konu Sahibi rockss #21 Konu sahibinede hayrlısı olsun diyorum.
R rockss Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2024 9 1 23 18 Mart 2024 Konu Sahibi rockss #22 sedagaziantep27 .!.: Merhaba ben ilkin adet gecikmesi yasamistim. 4 günüm geçti . 2 kere test yaptm evde bir iki gun ara ile ikisinde de 2 cizgi belirgin ckti . Ertesi gun kan verdim pozitif cikti. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah . Benim şuanda 2 gün gecikmede o zaman birkaç gün daha bekleyim tekrar test yapmak için.
sedagaziantep27 .!.: Merhaba ben ilkin adet gecikmesi yasamistim. 4 günüm geçti . 2 kere test yaptm evde bir iki gun ara ile ikisinde de 2 cizgi belirgin ckti . Ertesi gun kan verdim pozitif cikti. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah . Benim şuanda 2 gün gecikmede o zaman birkaç gün daha bekleyim tekrar test yapmak için.
sedagaziantep27 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2022 5.629 13.556 28 18 Mart 2024 Konu Sahibi rockss #23 rockss .!.: Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah . Benim şuanda 2 gün gecikmede o zaman birkaç gün daha bekleyim tekrar test yapmak için. Genişletmek için tıkla... Amin insallah.
rockss .!.: Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah . Benim şuanda 2 gün gecikmede o zaman birkaç gün daha bekleyim tekrar test yapmak için. Genişletmek için tıkla... Amin insallah.