Belirtisiz gebelik olurmu?

Hanimlar merhaba ben 2 buçuk senelik evliyim ilk günden beri cocuk istiyoruz ama hic hamilelik olmadi benim en son adet tarihim 10 mart bir kac gün önce lekelenme tarzi bisey yasadim arada kasik ağrılarım oluyo ama ne gelen var ne giden hic test yapmadim bu ay boşuna umitlenmek istemedim geçen ayda biraz gecikme olmuştu hatta 5 cm kist var demisti simdi sorum şu bu sekilde gebelik olabilir mi hissettiğim belirti yok ne adetle ilgili nede gebelikle ilgili ara ara kasık ağrısı var o kadar belirti icin erkenmidir yoksa gebelik varsa belirti olmasi mı lazım lütfen yardımcı olurmusnz
Canım belirti yaşayanda var yaşamayanda testle öğrenebilirsin en net bu arada adet gecikmen ve lekelenmen kistinden kaynaklı da olabilir ama umarım bebiş haberi alırsın ❤️

Canım belirti yaşayanda var yaşamayanda testle öğrenebilirsin en net bu arada adet gecikmen ve lekelenmen kistinden kaynaklı da olabilir ama umarım bebiş haberi alırsın ❤️
Geçen ay doktor adetin geciktigi icin kist oluşmuş demişti duruma gore adetle atılır ama sen 3 ay sonra kontrole gel demisti bu ay yine gecikme olunca bende kiste bagladim ilk basta ama cok fazla çocuk istedigim için belki dedim dualarim kabul olmustur emin olmak icin yarin test yapcam duruma göre kadin doguma randevu alicam rabbim büyük inşallah hayırla sonuçlanır 🤲😊

Merhabalar benim adetim bu ayın 25 8nde gelecekti ama gelmedi bugün 3 üncü gün yok halen geçen ayda 28 inde gelmişti bugün gelir dedim gelmedi bugün de nedendir

Merhabalar benim adetim bu ayın 25 8nde gelecekti ama gelmedi bugün 3 üncü gün yok halen geçen ayda 28 inde gelmişti bugün gelir dedim gelmedi bugün de nedendir
Adet gecikmesi stresten olabilir polistik over varsa yapabilir kilo alma yada verme gibi durumlar etkileyebilir bi cok nedeni var ama 3-5 gün normal biraz daha bekleyin normalde gecikme olurmuydu yada gebelik olma ihtimali varmi

Adet gecikmesi stresten olabilir polistik over varsa yapabilir kilo alma yada verme gibi durumlar etkileyebilir bi cok nedeni var ama 3-5 gün normal biraz daha bekleyin normalde gecikme olurmuydu yada gebelik olma ihtimali varmi
Polistik over yok bende normal hiç gecikmesi olmazdı her ay gününde gelirdi satmazdık bu ay doktorum asilama yapalım dedi adetin 3 günü gel dedi ama bugün 4 gün gecikince gitmedim halen 10 gün beklicem sade 1 ve 2 gün önce sadece kahverengi leke geldi başka da yok

Benimde hiç belirtim olmuyor, küçük bir lekelenme ve kasık ağrısıyla anlıyorum hamilrliğimi. Ama sizin şu kist kafamı karıştırdı, bu da lekelenme ve ağrıya sebep olabilir, yani evet test yapıp negatif görmek kötü bir his ama, doktora gidip boş dönmek daha kötü, siz yine gününüz geçtiyse bi twst deneyin, negatifsede beklemeden gidin allah korusun kistle alakalı bir sorun yaşamayın

Polistik over yok bende normal hiç gecikmesi olmazdı her ay gününde gelirdi satmazdık bu ay doktorum asilama yapalım dedi adetin 3 günü gel dedi ama bugün 4 gün gecikince gitmedim halen 10 gün beklicem sade 1 ve 2 gün önce sadece kahverengi leke geldi başka da yok
Gebelik falan olabilir mi Peki bekliyor muydunuz böyle bir şey

Benimde hiç belirtim olmuyor, küçük bir lekelenme ve kasık ağrısıyla anlıyorum hamilrliğimi. Ama sizin şu kist kafamı karıştırdı, bu da lekelenme ve ağrıya sebep olabilir, yani evet test yapıp negatif görmek kötü bir his ama, doktora gidip boş dönmek daha kötü, siz yine gününüz geçtiyse bi twst deneyin, negatifsede beklemeden gidin allah korusun kistle alakalı bir sorun yaşamayın
Ben dün kadın doğum doktoruna gittim muayene oldum Kan verdim bütün testler için ama bir sıkıntı olmadığını söyledi kistle alakalı hiçbir şey söylemedi yumurtalıkların gayet güzel dedi hiçbir sıkıntı yok dedi polikistik over bile görmediğini söyledi Normalde vardı bende gebelik yokmuş zaten boşuna ümitlendirmişim kendimi🥺

Back
X