- 25 Şubat 2023
- 283
- 98
- 28
- 28
- Konu Sahibi umudumuzhepvar
Var gibi aslinda silik çıkmış zaten adetin 4 gun gecikmisti dmi3 4 dk bekldm koyu degil diye cope attm hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi aslinda silik çıkmış zaten adetin 4 gun gecikmisti dmi3 4 dk bekldm koyu degil diye cope attm hemen
Allah gönlüne göre versin canım herşeyin bir zamanı var vakti gelince olacaktırAsilama denemedim hic iki defa femara ve catlatma iğnesi kullandim sonra asilama dedi ama guvenemedim cok fazla olumsuz sonuc alan vardi cevremde
Oturduğun semtin adıyla Google'da nöbetçi eczane araması yaparsan çıkar canımAy ben bulamadim nobetci eczane ya
Amin canım bende umidimi kesmedim bekliyorum ama yaş konusuna takılıyorum cevremde herkes soruyo aileler zaten ilk gunden beri soruyo dua edip bekliyoruzAllah gönlüne göre versin canım herşeyin bir zamanı var vakti gelince olacaktır
Arattirdim cok uzakta var gidemedim esimde yarin alirsin dedi kaldi öyle yakın var bi tane olmadi yarin alırım ordanOturduğun semtin adıyla Google'da nöbetçi eczane araması yaparsan çıkar canım
Beni de haberdar et yapınca inşallah güzel haberle gelirsinArattirdim cok uzakta var gidemedim esimde yarin alirsin dedi kaldi öyle yakın var bi tane olmadi yarin alırım ordan
AminnnBeni de haberdar et yapınca inşallah güzel haberle gelirsin![]()
Kaç gün gecikti adetin bide lekelenme ne kadar sürdü ne renkti bende yaşadım yerleşme kanaması adetim sökülecek sandım hattaAminnncok istiyorum yaa gercekten cok bekledim cok ağladım belirti olmadığı icin boşuna umitlenmeyim diyorum ama rabbim isterse hersey olur diyorum nasip bakalim yarına kadar adet olmazsam yarin alcam test
Lekelenme iki gün falan sürdü adetimi normalde surekli not alırım ama geçen ay baska sıkıntılar da oldu enfeksiyon vs. Idrarla kanama yasadim sonrasinda adet oldugu icin yazmadim ama 10 nunda başlamıştı tam kanama sizde hic belirti varmi lekelenme tam olarak ne zaman yasadinz halsizlik var bende ama baska pek bi belirtim yok sizde gögüs hassasiyeti falan varmiKaç gün gecikti adetin bide lekelenme ne kadar sürdü ne renkti bende yaşadım yerleşme kanaması adetim sökülecek sandım hatta
Yok benm 4 gunum var dahaVar gibi aslinda silik çıkmış zaten adetin 4 gun gecikmisti dmi
O zaman silik çıkması çok çok normal sen bi kac gün bekle tekrar dene bakalim yada direk kan ver hayırlısı olsun inşallahYok benm 4 gunum var daha
Bende rgl bekliyorum gecikirse diye suan yaparsam negatif cikarsa uzulmiyim diyeO zaman silik çıkması çok çok normal sen bi kac gün bekle tekrar dene bakalim yada direk kan ver hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun..peki beklediğiniz bi gebelik miydi7+3 günlük hamileyim hiç belirtim yok ama herşey yolunda çok şükür sadece çok çabuk yoruluyorum herkesin vücudu farklı sonuçta illa belirti yaşayacağız diye bişey yok
Aynen regl bekle gecikme yaşarsan eger tekrarlarsin testiBende rgl bekliyorum gecikirse diye suan yaparsam negatif cikarsa uzulmiyim diye
Gecikmeden iki gün sonra yaşadım ben lekelenme Ramazana denk geldiği için halsizlik hep vardı onun dışında hassasiyet falan olmadı hiç. Leke geldiği gün adet sancısı çekmiştim sahurda başlamıştı ağrı sabah baktim leke gelmiş adet oldum diye oruç tutmamistim hatta üç dört gün sürdü benimki 2 3 damla şeklindeLekelenme iki gün falan sürdü adetimi normalde surekli not alırım ama geçen ay baska sıkıntılar da oldu enfeksiyon vs. Idrarla kanama yasadim sonrasinda adet oldugu icin yazmadim ama 10 nunda başlamıştı tam kanama sizde hic belirti varmi lekelenme tam olarak ne zaman yasadinz halsizlik var bende ama baska pek bi belirtim yok sizde gögüs hassasiyeti falan varmi
Peki suanda da yokmu gögüs hassasiyeti benim iki gün sürdü lekelenme ama cuma gününe randevu almistim gecikme ve kasik agrisi var diye sonra kanama gibi bisey oldu bende dedim basladi randevuyu iptal ettim kesildi sonra devami yok bilemedim yaa yarin test yaparsam anca öyle belli olur heraldeGecikmeden iki gün sonra yaşadım ben lekelenme Ramazana denk geldiği için halsizlik hep vardı onun dışında hassasiyet falan olmadı hiç. Leke geldiği gün adet sancısı çekmiştim sahurda başlamıştı ağrı sabah baktim leke gelmiş adet oldum diye oruç tutmamistim hatta üç dört gün sürdü benimki 2 3 damla şeklinde
İşte bu yüzden test yapmayı hiç istemiyordum yok demiAy valla ayni durumdayiz ama benim günüm daha cok geçti ilk evlendigimde cok denedim ovulasyon testi falan artik bıraktım o zamanlar gebelik testide cok yapardım hep hayam kırıklığı olduğu icin artik yapmamaya basladim benimde tasinma islerim falan oldu iliski fazla olmadi bilemedim yani varmi yokmu bide benim baska sıkıntılarım da vardi şekil bozukluğu falan
Hassasiyet yok şuan bende. Testin markasına dikkat et artimed falan alma yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar sanırım en doğru sonucu predictor veriyormuşPeki suanda da yokmu gögüs hassasiyeti benim iki gün sürdü lekelenme ama cuma gününe randevu almistim gecikme ve kasik agrisi var diye sonra kanama gibi bisey oldu bende dedim basladi randevuyu iptal ettim kesildi sonra devami yok bilemedim yaa yarin test yaparsam anca öyle belli olur heralde
Maalesef göremedim benİşte bu yüzden test yapmayı hiç istemiyordum yok demi