Reglinize kaç gün varMerhabalar
2 senelik evliyim ayın 3 ünde eşimle bir birliktelik yaşadık ve korunmadık.
Reglime 2 gün var ve kasıklarımda ağrı var bu gün kremsi beyaz bir akıntı geldi.
Korunmadığımız için hamile kalmış olabilir miyim başka hangi belirtilerin olması gerekir ?
Adetim gecikmeden test yapmam gerekir mi ?
17 sinde olamam gerekli yani 2 gün varReglinize kaç gün var
Tabii ki hamile olabilirsiniz ama bunu belirtilerle anlamak mümkün değildir. Adetiniz gecikirse test yapın.Merhabalar
Reglime 2 gün var ve kasıklarımda ağrı var bu gün kremsi beyaz bir akıntı geldi.
Korunmadığımız için hamile kalmış olabilir miyim başka hangi belirtilerin olması gerekir ?
teşekkür ederim :)Tabii ki hamile olabilirsiniz ama bunu belirtilerle anlamak mümkün değildir. Adetiniz gecikirse test yapın.
Reglinize kaç günMerhabalar
Seni umitlendirmek istemem ama bazıları dört gün üç gün iki gün önceden de öğreniyor17 sinde olamam gerekli yani 2 gün var
yani test yapmam gerekir mibence erken gebelik testlerinde gözükür eğer hamilelik varsa. ben iki gebeliğimi de adetten bir kaç gün önce öğrenmiştim
inanın bende bu konulara pek aşina değilim burada tecrübeli olan insanlardan bilgi almak için bu konuyu açtımReglinize kaç gün
Seni umitlendirmek istemem ama bazıları dört gün üç gün iki gün önceden de öğreniyor
bir şey kaybetmezsiniz benceyani test yapmam gerekir mi
şuanda birlikteliğimden itibaren 12 gün geçti sizce kaset testte çıkar mıBen 5 gün kala kaset test ile öğrendim
Aynı gün kan verdim ve pozitif
Bence test yapın çıkabilir
Kremsi akıntı bende de vardı
Yumurtlama zamanınızı biliyorsanız yumurtlamanın 12.günü çıkar testte.şuanda birlikteliğimden itibaren 12 gün geçti sizce kaset testte çıkar mı
Bence çıkabilirşuanda birlikteliğimden itibaren 12 gün geçti sizce kaset testte çıkar mı
Kan tahlili yaptır varda çıkarartımed gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba yanlış olma ihtimali var mıdır ?
birkaç gün daha regl gecikmesini mi beklemeliyim