Regle üç gün kala gebelik testim

BSYTEK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
46
15
3
24
Kızlar selam, reglime üç gün var bugün sabah ve akşam yaptığım testler bu şekilde sizce gebemiyim ?
Bu şekilde silik olarak hamileliğini öğrenen var mı birde
IMG_5486.webp
Birde adet olacak gibi ağrılarım oluyor kramp şeklinde akıntım beyaz kremsi gibi belim de ağrıyor bu şekilde olan varmıydı
IMG_5486.webp
IMG_5486.webp
IMG_5482.webp

benim de silikti ilk öğrendiğimde. zamanla netleşti. eğer testte silik çizgi hemen çıktıysa bence gebelik var gibi hayırlı olsun.

Hamilesin canım gidip hemen kan da ver iyice netlessn bize de hamer vermeyi unutma hayırlı olsun

Bekleyebilirsen bkle ama kan vermen iyi olur
Önümüzde ki hafta gideceğim bugün tekrar test yaptım bu şekilde çıktı daha koyu gibi geldi düne göre bakalım

Eklentiler

• FC5777CE-1E83-4631-9C58-AC842ABB2210.webp
    FC5777CE-1E83-4631-9C58-AC842ABB2210.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 57
Gecikmeyi görüp gitmen daha iyi canım boşver bebeğin seninleyse seninle kalır zaten erken gitme ben geçen ay kimyasal yaşadım o kadar üzüldüm ki şimdiki aklım olsa 7 gün gecikme görmeden kana gitmezdim 😔 zaten sende şuan farkındasın testlere göre hamilelik var gözüküyor inşallah seninle olur ve saglicakla ilerler 🤲🏻🐣🧡

Gecikmeyi görüp gitmen daha iyi canım boşver bebeğin seninleyse seninle kalır zaten erken gitme ben geçen ay kimyasal yaşadım o kadar üzüldüm ki şimdiki aklım olsa 7 gün gecikme görmeden kana gitmezdim 😔 zaten sende şuan farkındasın testlere göre hamilelik var gözüküyor inşallah seninle olur ve saglicakla ilerler 🤲🏻🐣🧡
Evet canım haklısın bende bekliyorum o yüzden peki kimyasal gebelikte belirtilerin nelerdi sağlıklı hamilelikle benziyor mu acaba

Evet canım haklısın bende bekliyorum o yüzden peki kimyasal gebelikte belirtilerin nelerdi sağlıklı hamilelikle benziyor mu acaba
Evet uyku hali vardı bende sürekli uyuyordum içim geciyordu bide çok farklı bir sağ kasık batmalari oldu anlık. Ağız içim ve burun içim kuruyodu dudaklarım çatlamışti bide göğüslerim yumuşak ve dolgundu normalde sert oluyodu regle yakın

Back
X