• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Günlük gelin :(

:)
Belki korkutan olmuştur da ondan kendini kasıyordur diye dedim.
Çünkü psikolojik olarak insan çok etkileniyor böyle şeylerden.
Hanım kızı rahatlatmaya çalışıyordum sağol açıklık getirdiğin için.
:)
Belki korkutan olmuştur da ondan kendini kasıyordur diye dedim.
Çünkü psikolojik olarak insan çok etkileniyor böyle şeylerden.
Hanım kızı rahatlatmaya çalışıyordum sağol açıklık getirdiğin için.

Aslında yarısına kadar girdikten sonra biraz daha dişini sıksaydın keşke neredeyse bitmiş. Belki sen kasarsın ama keşke eşin devam etseymiş bu iş bu noktaya gelmeden bitermiş. Bizimde böyle olmuştu.

Olayin nedeni psikilojik ona lafim yok. Koca bebek cikiyorda o mu giremeyecek, ama iste insan bi sebepten kendini kasıyor. Benim korkumda yoktu ama bilinçaltinda varmis demekki çünkü kastım kendimi. Benim söylemek istedigim hissedilen fiziksel aci gerçek

o hissettiğin acıdan daha fazlası olmucak azcık sabır

Canım stresten korkmussun çok acıyor sanmıssın sen acıyı lafandan at olsa olsa yanmadır nefes al verirken ıkın ve eşin girsin oncesınde yagı surun kaygan olsun baktın gırwrken yanma oluyor eşin oan beklesın biraz yanma hemen gecoyor ve tekrarr nefes al verırken ıkın ve eşin devam etsın tatlım. Acıvar dıye çıkmasın beklesın. Allah yardımcın olsun azcık dayan emi yılların gitmesin bugun bu iş bitsin hadi bakalım tadını çıkar

Gece yorgun ve hastaydım, hergün denediğim içinde bir gün ara vermek istediğimi söyledim sağolsun oda birşey demedi bu yağ işinden bahsettim tamam onuda deneriz dedi bugün denicem hayırlısı bakalım

arkadaşım bende evleneli 11 gün oldu.bende çok korkuyordum ama ilk gece yapamazsam bir daha hiç yapamam diye düşündüm ve cesaretimi toplayıp yaptım,biraz acıyor ama ölmüyorsun:KK33: şöyle düşün eşini seviyorsun o seni mutlu etmek için neler yapıyor sen de onu mutlu etmek için bu kadarını yapamaz msn,kimler yapıyor bunu sen de yapabilirsin,ben de hala çekingenim ve ağrım oluyor ama mutlu bir evlilik için çıkmamız gereken bir yokuş varsa çıkmalıyız.bak hem yarısına kadar oldu diyorsun 2 3 dakika daha dayan ve bu işi kökten bitir.emin ol üzerinden yük kalkacak
Arkadaslar bu bir gorev degil ki niye kendinizi ikna etmeye calisiyorsunuz. Boyle dusundukce elbette aci cekersiniz. Dayanmak cikilmasi gereken yokus es icin katlanmak filan boyle dusununce isin rengi degisir. boyle dusunmeyin. Herkes ayni s3yleri yasiyor emin olun tek fark bakis acisi. Lutfen once bakis acinizi degistirin. Konu sahibi qrkadasim demissin ya bu aksamda sunu deniycem diye. Surekli yapabilmek icin de cabalamayin. Bir iki gun oluruna birakin. Zaten isteyerek yakinlasacaksiniz. Once birbirinizi gercekten isteyeceginiz kivama gelin. Cok ozur dileyerek yaziyorum. Yarisi giriyor sonra rahatsiz oluyorum vajinusmus muyum diyorsun ya asla degilsin rahat ol. Cunku oylr olsan inan o kadarina bile musade edemezsin. Bir def vaj. Muyumu unut. Bence senin sorunun yarisi girdikten sonra korktugun icin kasiliyorsun. Inan yarisinin ya da tamaminin bir farki yok ama ozellikle senin gercekten istedigin zamanlarda denemeniz lazim. Bu sorunu asacam diye degil esimi arzuluyorum diye yaklas

Arkadaslar bu bir gorev degil ki niye kendinizi ikna etmeye calisiyorsunuz. Boyle dusundukce elbette aci cekersiniz. Dayanmak cikilmasi gereken yokus es icin katlanmak filan boyle dusununce isin rengi degisir. boyle dusunmeyin. Herkes ayni s3yleri yasiyor emin olun tek fark bakis acisi. Lutfen once bakis acinizi degistirin. Konu sahibi qrkadasim demissin ya bu aksamda sunu deniycem diye. Surekli yapabilmek icin de cabalamayin. Bir iki gun oluruna birakin. Zaten isteyerek yakinlasacaksiniz. Once birbirinizi gercekten isteyeceginiz kivama gelin. Cok ozur dileyerek yaziyorum. Yarisi giriyor sonra rahatsiz oluyorum vajinusmus muyum diyorsun ya asla degilsin rahat ol. Cunku oylr olsan inan o kadarina bile musade edemezsin. Bir def vaj. Muyumu unut. Bence senin sorunun yarisi girdikten sonra korktugun icin kasiliyorsun. Inan yarisinin ya da tamaminin bir farki yok ama ozellikle senin gercekten istedigin zamanlarda denemeniz lazim. Bu sorunu asacam diye degil esimi arzuluyorum diye yaklas

Evet haklısınız ama işte kendime problem ediyorum elimden birşey gelmiyor üzülüyorum o_O:KK1:

Uzulmeyin de uzulmek de bir duygu ve olayi daha cok on plana cikarir. Oluruna birakin. Sanki iliskiyi yasamissinizda caniniz istediginde yapacakmissiniz gibi. Biraz aciycak ama idare et diyenlere kulak asmayin. Acimayacagina inanin velevki acidi idare etmek zorunds da degilsiniz. Ben simdi hamileyim. Iliski yasak .4 yillik evliyiz aksamlari birbirimize bakip ic geciriyoruz sadece..........
Insanlarin bundan zevk aldigini unutma ama ilk etapta ne zevke nede aciya odaklan

bizdede o sorun var.
az ittirse hemen durduruyorum. halbuki acı cok degil ama dayanılıcak gibide degil o kücücük acı.
doktora gittik biz. jel yazdı. onu kullanıcaz:KK14:
Dün yapcaktık yorgundum yapmadık:cool:

Canım ilişki öncesi sıcaha yakın suyla ni duş alın gevseyın dusatm cıkınca başlayın
Sakin olun korkunuzun boşuna olduğunu bitince gıreceksiniz.rahat olun

bizdede o sorun var.
az ittirse hemen durduruyorum. halbuki acı cok degil ama dayanılıcak gibide degil o kücücük acı.
doktora gittik biz. jel yazdı. onu kullanıcaz:KK14:
Dün yapcaktık yorgundum yapmadık:cool:

İlk birleşme oldu mu kızlığınız bozuldumu ben hala kızımo_O

bende iki aylık evliyim hamdolsun acı falan hiç olmadı ister istemez birazcık bişey hissediyosun ama o kadarda olacak sonuçta daha önce açılmamış bi kapı ve illaki azıcık bişey hissedeceksin ön sevişmeyi uzun tut biraz şey olacak ama ıslaklık olana kadar devam edin o zaman nasıl oldu hiç anlamazsın bile kuru olursa acı yapar

Türkiye de maalesef cinsellik özellikle kadınlar açısından bir tabu. Bu tür hadiselerin Türkiye ve benzeri ülkelerde daha fazla görünmesinin sebebi kesinlikle ailesel ve/ veya çevresel etmenler. Bu gibi durumlardan dolayı senelerce sorun yaşayan ve boşanan bir tanıdığım bile var. Umarım sorununuz bir an evvel çözülür ve siz de kalıcı bir soruna neden olmaz.

Canım merhaba .. Ben de yaklaşık altı aydır evliyim biz evlendik o gece yorgundum denedik zorlamadık olmayınca ben kafamı veremedim çünkü sonra balayına gittik orda da olmadı sevişmeydiiii ıslanmaydıı vs her şeyimiz iyi oluyordu gel gelelim başı giriyordu gerisi gelmiyordu içimde beton vardı sanki artık yapamayacağımı düşünür olmuştum farkında olmadan kasıyormuşum meğer jel kullandık filan o da işe yaramadı günde üç dört defa deniyorduk ben çığlık çığlığa bi haldeyim tabi eşim de etkileniyor penisi sönüyordu oluruna bıraktık evimize döndük evliliğin altıncı günü kendiliğinden gelişti yakınlaştık jelsiz kendimden gelen su ile yaşadım ilk birleşmemi yine aynı acı oldu ama sıktım dişimi derin nefes aldım ve eşim de bi yandan hoş sözlerle benim dikkatimi kendisine çekti o arada yavaş yavaş ilerledi hafif bi yanma ile zevk karışık oldu çok tuhaf bir şey gerçekten bir iki damla da kan geldi şimdi diyorum ki niye o kadar sıkmışım kendimi ama o an öyle oluyor işte :) Allah yardım etsin canım

Canım merhaba .. Ben de yaklaşık altı aydır evliyim biz evlendik o gece yorgundum denedik zorlamadık olmayınca ben kafamı veremedim çünkü sonra balayına gittik orda da olmadı sevişmeydiiii ıslanmaydıı vs her şeyimiz iyi oluyordu gel gelelim başı giriyordu gerisi gelmiyordu içimde beton vardı sanki artık yapamayacağımı düşünür olmuştum farkında olmadan kasıyormuşum meğer jel kullandık filan o da işe yaramadı günde üç dört defa deniyorduk ben çığlık çığlığa bi haldeyim tabi eşim de etkileniyor penisi sönüyordu oluruna bıraktık evimize döndük evliliğin altıncı günü kendiliğinden gelişti yakınlaştık jelsiz kendimden gelen su ile yaşadım ilk birleşmemi yine aynı acı oldu ama sıktım dişimi derin nefes aldım ve eşim de bi yandan hoş sözlerle benim dikkatimi kendisine çekti o arada yavaş yavaş ilerledi hafif bi yanma ile zevk karışık oldu çok tuhaf bir şey gerçekten bir iki damla da kan geldi şimdi diyorum ki niye o kadar sıkmışım kendimi ama o an öyle oluyor işte :) Allah yardım etsin canım

Evet bendede ön sevişme ıslanma herşey oluyor ama o iş olmuyor dün sıvı yağ ile denedik daha kolay girdi ama yine tam birleşme olmadı...

canım ben kendi yaşadığımdan pay çıkartarak birşeyler yazdım.amacım asla seni demoralize etmek değil.aslında herşey insanın kafasında bitiyor.gözümüzde büyütmemek gerek.ben kayganlaştırıcı kullanıyorum ve işe yaradığını da düşünüyorum.herşey aşama aşama bence.önce birlikte olmak,sonra her seferinde korkuyu biraz daha atmak ve sonunda zevke ulaşmak.bu işi herkes farklı yorumluyor çünkü herkesin yaşadıkları ve eşi farklı.o yüzden bence sen kendi kafanda bu işin zor olmadığını hayatın bir parçası olduğunu düşünerek hallet:KK15:

Bilio musun gerçekten çok ama çok haklısın...

bende konu sahibi gibiyim... Hergün dediğim şu "bugn de denicem ve başarcam dayancam" diyorum.... Ama bi kere olsun "eşimi istiyorum özledim" diyip de o işe kalkışmadım.... ve kafamda hep şu var "bugün bu iş bitecek, olacağı zaman da acaba acıyacak mı şimdi napcam nasıl rahat edebilirim öle mi yapsak böle mi olsa, müzik mi açsam kafamı nasıl dağıtsam" gibi bir çok örnek verebilirim... o anda da "eyvah ölüyorum galiba git defol istemiyorum napıosun sen belim tutuldu bırak beni" diye bağrıyorum o an bel fıtığı olcam sanıyorum çnkü komple belim sırtım ağrıyor....

planla olcak şeyler değil gerçekten ben bunu anladım artık... planlayınca hadi bugn de yapalım hadi yatağa gidelm yapalım diyip kafamzda sanki dünya meselesymiş gibi büyütüyoruz... şimdi 4 bçk aylık ewliyim olan bana oluyor... dr.a gitmeye karar werdik bakalım nolcak....

Bilio musun gerçekten çok ama çok haklısın...

bende konu sahibi gibiyim... Hergün dediğim şu "bugn de denicem ve başarcam dayancam" diyorum.... Ama bi kere olsun "eşimi istiyorum özledim" diyip de o işe kalkışmadım.... ve kafamda hep şu var "bugün bu iş bitecek, olacağı zaman da acaba acıyacak mı şimdi napcam nasıl rahat edebilirim öle mi yapsak böle mi olsa, müzik mi açsam kafamı nasıl dağıtsam" gibi bir çok örnek verebilirim... o anda da "eyvah ölüyorum galiba git defol istemiyorum napıosun sen belim tutuldu bırak beni" diye bağrıyorum o an bel fıtığı olcam sanıyorum çnkü komple belim sırtım ağrıyor....

planla olcak şeyler değil gerçekten ben bunu anladım artık... planlayınca hadi bugn de yapalım hadi yatağa gidelm yapalım diyip kafamzda sanki dünya meselesymiş gibi büyütüyoruz... şimdi 4 bçk aylık ewliyim olan bana oluyor... dr.a gitmeye karar werdik bakalım nolcak....

Bende dişlerimi sıkıyorum yataktan kalktığımdan tüm dişlerim ve diş etim ağrıyor

benim yakın arkadaşım evlendi 10-15 gün oldu işte... ilk birkaç gün yapamamışlar ama dedi hani kendini zevk almaya odaklarsan oluyor
anlatabildim mi ne görev olarak ne de olmayacak gözüyle bakmak lazım demek ki sadece zevk alamaya çalış o andan
inşallah olur, mutluluklar...

Aslında yarısına kadar girdikten sonra biraz daha dişini sıksaydın keşke neredeyse bitmiş. Belki sen kasarsın ama keşke eşin devam etseymiş bu iş bu noktaya gelmeden bitermiş. Bizimde böyle olmuştu.
ewet katılıyorum bende böyle kurtuldum eşimin gayreti tamamen.

mrb lar bende aynı sızın durumunuzdaydım balayında 4 gun bsey yapamadık en sonunda ben sarhos olmadan yapamam dayanamam dedım bı gece fazla kacırdık o anda oldu hersey yarım yangalak hatırlıyorum sankı ıgne batırdılar acısı o kdrdı bebek yagı kulandık gerısı malum harıka bır gece oldu bızım ıcın :)

Back