- Konu Sahibi _bilgehan_
merak etmeye başladık![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)
Belki korkutan olmuştur da ondan kendini kasıyordur diye dedim.
Çünkü psikolojik olarak insan çok etkileniyor böyle şeylerden.
Hanım kızı rahatlatmaya çalışıyordum sağol açıklık getirdiğin için.
:)
Belki korkutan olmuştur da ondan kendini kasıyordur diye dedim.
Çünkü psikolojik olarak insan çok etkileniyor böyle şeylerden.
Hanım kızı rahatlatmaya çalışıyordum sağol açıklık getirdiğin için.
Aslında yarısına kadar girdikten sonra biraz daha dişini sıksaydın keşke neredeyse bitmiş. Belki sen kasarsın ama keşke eşin devam etseymiş bu iş bu noktaya gelmeden bitermiş. Bizimde böyle olmuştu.
Olayin nedeni psikilojik ona lafim yok. Koca bebek cikiyorda o mu giremeyecek, ama iste insan bi sebepten kendini kasıyor. Benim korkumda yoktu ama bilinçaltinda varmis demekki çünkü kastım kendimi. Benim söylemek istedigim hissedilen fiziksel aci gerçek
o hissettiğin acıdan daha fazlası olmucak azcık sabır
Canım stresten korkmussun çok acıyor sanmıssın sen acıyı lafandan at olsa olsa yanmadır nefes al verirken ıkın ve eşin girsin oncesınde yagı surun kaygan olsun baktın gırwrken yanma oluyor eşin oan beklesın biraz yanma hemen gecoyor ve tekrarr nefes al verırken ıkın ve eşin devam etsın tatlım. Acıvar dıye çıkmasın beklesın. Allah yardımcın olsun azcık dayan emi yılların gitmesin bugun bu iş bitsin hadi bakalım tadını çıkar
Arkadaslar bu bir gorev degil ki niye kendinizi ikna etmeye calisiyorsunuz. Boyle dusundukce elbette aci cekersiniz. Dayanmak cikilmasi gereken yokus es icin katlanmak filan boyle dusununce isin rengi degisir. boyle dusunmeyin. Herkes ayni s3yleri yasiyor emin olun tek fark bakis acisi. Lutfen once bakis acinizi degistirin. Konu sahibi qrkadasim demissin ya bu aksamda sunu deniycem diye. Surekli yapabilmek icin de cabalamayin. Bir iki gun oluruna birakin. Zaten isteyerek yakinlasacaksiniz. Once birbirinizi gercekten isteyeceginiz kivama gelin. Cok ozur dileyerek yaziyorum. Yarisi giriyor sonra rahatsiz oluyorum vajinusmus muyum diyorsun ya asla degilsin rahat ol. Cunku oylr olsan inan o kadarina bile musade edemezsin. Bir def vaj. Muyumu unut. Bence senin sorunun yarisi girdikten sonra korktugun icin kasiliyorsun. Inan yarisinin ya da tamaminin bir farki yok ama ozellikle senin gercekten istedigin zamanlarda denemeniz lazim. Bu sorunu asacam diye degil esimi arzuluyorum diye yaklasarkadaşım bende evleneli 11 gün oldu.bende çok korkuyordum ama ilk gece yapamazsam bir daha hiç yapamam diye düşündüm ve cesaretimi toplayıp yaptım,biraz acıyor ama ölmüyorsunşöyle düşün eşini seviyorsun o seni mutlu etmek için neler yapıyor sen de onu mutlu etmek için bu kadarını yapamaz msn,kimler yapıyor bunu sen de yapabilirsin,ben de hala çekingenim ve ağrım oluyor ama mutlu bir evlilik için çıkmamız gereken bir yokuş varsa çıkmalıyız.bak hem yarısına kadar oldu diyorsun 2 3 dakika daha dayan ve bu işi kökten bitir.emin ol üzerinden yük kalkacak
Arkadaslar bu bir gorev degil ki niye kendinizi ikna etmeye calisiyorsunuz. Boyle dusundukce elbette aci cekersiniz. Dayanmak cikilmasi gereken yokus es icin katlanmak filan boyle dusununce isin rengi degisir. boyle dusunmeyin. Herkes ayni s3yleri yasiyor emin olun tek fark bakis acisi. Lutfen once bakis acinizi degistirin. Konu sahibi qrkadasim demissin ya bu aksamda sunu deniycem diye. Surekli yapabilmek icin de cabalamayin. Bir iki gun oluruna birakin. Zaten isteyerek yakinlasacaksiniz. Once birbirinizi gercekten isteyeceginiz kivama gelin. Cok ozur dileyerek yaziyorum. Yarisi giriyor sonra rahatsiz oluyorum vajinusmus muyum diyorsun ya asla degilsin rahat ol. Cunku oylr olsan inan o kadarina bile musade edemezsin. Bir def vaj. Muyumu unut. Bence senin sorunun yarisi girdikten sonra korktugun icin kasiliyorsun. Inan yarisinin ya da tamaminin bir farki yok ama ozellikle senin gercekten istedigin zamanlarda denemeniz lazim. Bu sorunu asacam diye degil esimi arzuluyorum diye yaklas
bizdede o sorun var.
az ittirse hemen durduruyorum. halbuki acı cok degil ama dayanılıcak gibide degil o kücücük acı.
doktora gittik biz. jel yazdı. onu kullanıcaz
Dün yapcaktık yorgundum yapmadık![]()
evet oldu. hatta kan gelmedi bende. berbat bişeydi oİlk birleşme oldu mu kızlığınız bozuldumu ben hala kızım![]()
Canım merhaba .. Ben de yaklaşık altı aydır evliyim biz evlendik o gece yorgundum denedik zorlamadık olmayınca ben kafamı veremedim çünkü sonra balayına gittik orda da olmadı sevişmeydiiii ıslanmaydıı vs her şeyimiz iyi oluyordu gel gelelim başı giriyordu gerisi gelmiyordu içimde beton vardı sanki artık yapamayacağımı düşünür olmuştum farkında olmadan kasıyormuşum meğer jel kullandık filan o da işe yaramadı günde üç dört defa deniyorduk ben çığlık çığlığa bi haldeyim tabi eşim de etkileniyor penisi sönüyordu oluruna bıraktık evimize döndük evliliğin altıncı günü kendiliğinden gelişti yakınlaştık jelsiz kendimden gelen su ile yaşadım ilk birleşmemi yine aynı acı oldu ama sıktım dişimi derin nefes aldım ve eşim de bi yandan hoş sözlerle benim dikkatimi kendisine çekti o arada yavaş yavaş ilerledi hafif bi yanma ile zevk karışık oldu çok tuhaf bir şey gerçekten bir iki damla da kan geldi şimdi diyorum ki niye o kadar sıkmışım kendimi ama o an öyle oluyor işte :) Allah yardım etsin canım
Arkadaslar bu bir gorev degil ki niye kendinizi ikna etmeye calisiyorsunuz. Boyle dusundukce elbette aci cekersiniz. Dayanmak cikilmasi gereken yokus es icin katlanmak filan boyle dusununce isin rengi degisir. boyle dusunmeyin. Herkes ayni s3yleri yasiyor emin olun tek fark bakis acisi. Lutfen once bakis acinizi degistirin. Konu sahibi qrkadasim demissin ya bu aksamda sunu deniycem diye. Surekli yapabilmek icin de cabalamayin. Bir iki gun oluruna birakin. Zaten isteyerek yakinlasacaksiniz. Once birbirinizi gercekten isteyeceginiz kivama gelin. Cok ozur dileyerek yaziyorum. Yarisi giriyor sonra rahatsiz oluyorum vajinusmus muyum diyorsun ya asla degilsin rahat ol. Cunku oylr olsan inan o kadarina bile musade edemezsin. Bir def vaj. Muyumu unut. Bence senin sorunun yarisi girdikten sonra korktugun icin kasiliyorsun. Inan yarisinin ya da tamaminin bir farki yok ama ozellikle senin gercekten istedigin zamanlarda denemeniz lazim. Bu sorunu asacam diye degil esimi arzuluyorum diye yaklas
Bilio musun gerçekten çok ama çok haklısın...
bende konu sahibi gibiyim... Hergün dediğim şu "bugn de denicem ve başarcam dayancam" diyorum.... Ama bi kere olsun "eşimi istiyorum özledim" diyip de o işe kalkışmadım.... ve kafamda hep şu var "bugün bu iş bitecek, olacağı zaman da acaba acıyacak mı şimdi napcam nasıl rahat edebilirim öle mi yapsak böle mi olsa, müzik mi açsam kafamı nasıl dağıtsam" gibi bir çok örnek verebilirim... o anda da "eyvah ölüyorum galiba git defol istemiyorum napıosun sen belim tutuldu bırak beni" diye bağrıyorum o an bel fıtığı olcam sanıyorum çnkü komple belim sırtım ağrıyor....
planla olcak şeyler değil gerçekten ben bunu anladım artık... planlayınca hadi bugn de yapalım hadi yatağa gidelm yapalım diyip kafamzda sanki dünya meselesymiş gibi büyütüyoruz... şimdi 4 bçk aylık ewliyim olan bana oluyor... dr.a gitmeye karar werdik bakalım nolcak....
ewet katılıyorum bende böyle kurtuldum eşimin gayreti tamamen.Aslında yarısına kadar girdikten sonra biraz daha dişini sıksaydın keşke neredeyse bitmiş. Belki sen kasarsın ama keşke eşin devam etseymiş bu iş bu noktaya gelmeden bitermiş. Bizimde böyle olmuştu.