• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Günlük gelin :(

Bazılarının daha geride oluyor. Benim de öyleydi. İlişki sırasında adet olmadıysa böyle bir ihtimal mümkün değil. Sonuçta durup dururken kızlık zarı yırtılmış olamaz.
kızlık zarı sizce o bölgeye gelen darbe ile bozulabilir mi :( ve bozulsa 3 pet kadar kan gelebilir mi sizce :(

canim bence kastiginiz icin olmuyor.saf zeytin yagi kullanin kizlar.

bak sana en iyi tavsiyem ilişki öncesi git ılık bir duş al sonrasında ise çiş tutup bırakma hareketini yap kas-bırak kas -bırak..
bunu bu şekilde ne yap ben günde 300 kez yapıyordum..
çok şükür kurtuldum
he bu arada mutlaka kayganlaştırıcı kullan..

yağ kullanmayı düşünüyordum. Başka neler yapabilirim?

yağ kullanmayı düşünüyordum. Başka neler yapabilirim?
ben yağ yerine kayganlaştırıcıyı tercih ediyorum
ama yağda kullandım bir kaç kez..
başka tabiki de ıkınma olayı var birde..
penis girişi sırasında ıkın... o zaman vajinan açılıyor çünkü
birde hemen ilişkiye geçme eşinle ön sevişme yap gevşe mutlaka..

ben yağ yerine kayganlaştırıcıyı tercih ediyorum
ama yağda kullandım bir kaç kez..
başka tabiki de ıkınma olayı var birde..
penis girişi sırasında ıkın... o zaman vajinan açılıyor çünkü
birde hemen ilişkiye geçme eşinle ön sevişme yap gevşe mutlaka..

Dua edinde bugün olsun ve üstümden kocaman yük kalksın :KK61:

Kimse uydurmuyor insanlar yaşadiklarini söylüyor. Vajinadaki kaslar kasilip kensini kapatiyor, kapatincada penis zorluyor ve cani aciyor, birde bazi insanlarin vajinasi biraz daha dar oluyor, bir de kasılınca al sana kapi duvar
:)
Belki korkutan olmuştur da ondan kendini kasıyordur diye dedim.
Çünkü psikolojik olarak insan çok etkileniyor böyle şeylerden.
Hanım kızı rahatlatmaya çalışıyordum sağol açıklık getirdiğin için.

Aslında yarısına kadar girdikten sonra biraz daha dişini sıksaydın keşke neredeyse bitmiş. Belki sen kasarsın ama keşke eşin devam etseymiş bu iş bu noktaya gelmeden bitermiş. Bizimde böyle olmuştu.

:)
Belki korkutan olmuştur da ondan kendini kasıyordur diye dedim.
Çünkü psikolojik olarak insan çok etkileniyor böyle şeylerden.
Hanım kızı rahatlatmaya çalışıyordum sağol açıklık getirdiğin için.

Olayin nedeni psikilojik ona lafim yok. Koca bebek cikiyorda o mu giremeyecek, ama iste insan bi sebepten kendini kasıyor. Benim korkumda yoktu ama bilinçaltinda varmis demekki çünkü kastım kendimi. Benim söylemek istedigim hissedilen fiziksel aci gerçek

şu an acı veren şeyin bi süre sonra olması için gece olmasını 4 gözle bekliceksin bunu düşün ve rahat ol bırak kendini
ayrıca baskıcı çevre yüzünden olmaması çok normal. hala bu konu başkalarını neden ilgilendiriyo

Aslında yarısına kadar girdikten sonra biraz daha dişini sıksaydın keşke neredeyse bitmiş. Belki sen kasarsın ama keşke eşin devam etseymiş bu iş bu noktaya gelmeden bitermiş. Bizimde böyle olmuştu.

ben acı çekince korktu kıyamadı garibim o_Oo_O

şu an acı veren şeyin bi süre sonra olması için gece olmasını 4 gözle bekliceksin bunu düşün ve rahat ol bırak kendini
ayrıca baskıcı çevre yüzünden olmaması çok normal. hala bu konu başkalarını neden ilgilendiriyo
sabredecem olsun kurtulayım artık çok büyük problem yaptım ben

İnşallah atlatırım
Canım stresten korkmussun çok acıyor sanmıssın sen acıyı lafandan at olsa olsa yanmadır nefes al verirken ıkın ve eşin girsin oncesınde yagı surun kaygan olsun baktın gırwrken yanma oluyor eşin oan beklesın biraz yanma hemen gecoyor ve tekrarr nefes al verırken ıkın ve eşin devam etsın tatlım. Acıvar dıye çıkmasın beklesın. Allah yardımcın olsun azcık dayan emi yılların gitmesin bugun bu iş bitsin hadi bakalım tadını çıkar

Back