• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Günlük gelin :(

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.398
248
32
Merhaba arkadaşlar 10 günlük evliyim ilk 2 gün cinsel ilişkiye giremedik yarısına kadar girdi acı çekip eşimi geri cektim. Ertesi günde stresten adet oldum 5 günde o şekilde ğeçti. Adetten sonra biraz daha rahatladım ön sevişme filan başarılı geçiyor ama o an kasılıyorum ve acıyacak hissine kapılıyorum. Eşimde sağ olsun çok anlayışlı davranıyor ama ben çok üzülüyorum. Kırsal kesimde olduğumuz için ilk gün haber edilir. Eşim tamam dedi herkese yalan söyledik onun içinde üzülüyorum :( Vajinamus olmakdan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen...

Ben de 10 gunluk evliyim ayni sıkintim var.Bakalim bugun aparat deneyecegiz esimle insallah olur.10 gun ama sanki 10 ay gibi gecti.

Kayganlastirici falan kullansaniz? Ise yarayacagini düşünüyorum.
Ayrica acı falan yok emin olun. Siz eşinize kendinizi birakin rahatlayin. Sevginizi hissedin. Gerisi zaten gelir merak etmeyin..

Aparat penise benzer bir sey.Evde yapabiliyosun kulak cubugu mum vs boyutuna gore.Penisle dene dene olmadi bizim gunde 4-5 defa denedik artik penis de sönüyor bu tarz bir seyle deneyecez.
Ayy onlar daha itici geliyor bana sanki :KK61: Bende bugün yağ denemek istiyorum :KK1:

Kayganlastirici falan kullansaniz? Ise yarayacagini düşünüyorum.
Ayrica acı falan yok emin olun. Siz eşinize kendinizi birakin rahatlayin. Sevginizi hissedin. Gerisi zaten gelir merak etmeyin..
Ahh bi olsa zaten gerisi gelirde nasıl olacak :KK43:

arkadaşım bende evleneli 11 gün oldu.bende çok korkuyordum ama ilk gece yapamazsam bir daha hiç yapamam diye düşündüm ve cesaretimi toplayıp yaptım,biraz acıyor ama ölmüyorsun:KK33: şöyle düşün eşini seviyorsun o seni mutlu etmek için neler yapıyor sen de onu mutlu etmek için bu kadarını yapamaz msn,kimler yapıyor bunu sen de yapabilirsin,ben de hala çekingenim ve ağrım oluyor ama mutlu bir evlilik için çıkmamız gereken bir yokuş varsa çıkmalıyız.bak hem yarısına kadar oldu diyorsun 2 3 dakika daha dayan ve bu işi kökten bitir.emin ol üzerinden yük kalkacak

Merhaba arkadaşlar 10 günlük evliyim ilk 2 gün cinsel ilişkiye giremedik yarısına kadar girdi acı çekip eşimi geri cektim. Ertesi günde stresten adet oldum 5 günde o şekilde ğeçti. Adetten sonra biraz daha rahatladım ön sevişme filan başarılı geçiyor ama o an kasılıyorum ve acıyacak hissine kapılıyorum. Eşimde sağ olsun çok anlayışlı davranıyor ama ben çok üzülüyorum. Kırsal kesimde olduğumuz için ilk gün haber edilir. Eşim tamam dedi herkese yalan söyledik onun içinde üzülüyorum :KK43: Vajinamus olmakdan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen...
kızlığınız bozuldumu

Doktor ilk gün saf zeytinyağı önermişti. Bunu da kullanabilirsiniz.

Ne acısı yahu kim uyduruyor böyle şeyleri. :KK20:

bende vajiydim atlattım sayılır. Son bir aşama kaldı eğer kendinizi çok kasma yapıyorsanız o yüzden olmuyordur..
ve eğer böyle devam ederse erkekte sertleşme sorunu oluyor 1,5 yıllık evliyim ...
kendiniz ilk evde deniyin baktınız olmuyor acil bir tedavi olun..

bende vajiydim atlattım sayılır. Son bir aşama kaldı eğer kendinizi çok kasma yapıyorsanız o yüzden olmuyordur..
ve eğer böyle devam ederse erkekte sertleşme sorunu oluyor 1,5 yıllık evliyim ...
kendiniz ilk evde deniyin baktınız olmuyor acil bir tedavi olun..

Çok kasıyorum kendimii..

yarısına kadar girdiyse bozulmuş olması gerekmezmi.. kızlık zarı sonucta 2 cm felan içeride en fazla... belkide adet olmadın kızlığın bozuldu

Bazılarının daha geride oluyor. Benim de öyleydi. İlişki sırasında adet olmadıysa böyle bir ihtimal mümkün değil. Sonuçta durup dururken kızlık zarı yırtılmış olamaz.

Çok kasıyorum kendimii..
bak sana en iyi tavsiyem ilişki öncesi git ılık bir duş al sonrasında ise çiş tutup bırakma hareketini yap kas-bırak kas -bırak..
bunu bu şekilde ne yap ben günde 300 kez yapıyordum..
çok şükür kurtuldum
he bu arada mutlaka kayganlaştırıcı kullan..

yarısına kadar girdiyse bozulmuş olması gerekmezmi.. kızlık zarı sonucta 2 cm felan içeride en fazla... belkide adet olmadın kızlığın bozuldu

ben çok girdi diye hissettim belkide az girdi bilmiyorum ki acıyınca iteledim hemen

Back