Ok canm basla yarin hiccvv zor deil ilk gunum ama simdiye kaar kendimi diyeteymis gibi hissetmedim hesun yazalim ne yedigimizi
Ohhh afiyt olsn bende aksam dana etli mantar sote yapcam yagsizAynn bncede bn bgn yesşşl mrcmk salatası yedm
Ohhh afiyt olsn bende aksam dana etli mantar sote yapcam yagsiz
selam kızlar
ben diyeti bıraktım ben çünkü dün fenalaştım başıma ağrı girdi dönmeye başladı ve inanılmaz derece unutkanlık oldu. kendimi bayağı kötü hissettim. benim bünyem hassas biraz ondan oldu heralde. size başarılar ben yapamadım
Gecmis olsn canm kacinci gunundu kac kilo werdin
selam kızlar
ben diyeti bıraktım ben çünkü dün fenalaştım başıma ağrı girdi dönmeye başladı ve inanılmaz derece unutkanlık oldu. kendimi bayağı kötü hissettim. benim bünyem hassas biraz ondan oldu heralde. size başarılar ben yapamadım
Diyette bi yanlışlık yokmu ekmek hiç yok ve tahıl alabileceğiniz başka yiyeceklerde yok 10 gün tahılsızlık vücuda zarar vermesin :44:
az hareketli kilolu kişiler en az 3 dilim ekmek 75 gr tahıl tüketmelilermiş zayıf ve çok hareketli kişiler bunun üç katına kadar ihityaç duyarlarmış internetten araştırmama göre böyleWalla onu bende dusundum yaa acaba ekmek yesemmi kepek ekmegi yarim sadece sabahlari
Cok gecmis olsun canim uzuldum; tansiyon problemi falan oldu heralde; iyi yapmissin birakmakla diyeti. Gecmis olsun tekrardan.
Kızlar tartıldım,
Başlangıç kilom 70 Boy:1,74
7. gün sonu kilom 67
Ufak tefek kaçamaklarıma rağmen hedefime yakın gidiyorum. Hedef 10 gün sonunda 65
Ayy canm cok sewindmmm ins hedefine ulasirsin zaten az kalmis.herhangi bi rahatsizligin oldumu.bide baska kacamaklar yaptinmi.benim 4.gunum ins dewam ederim carsamba tartilcam artik bende bide bi kacamagim kucuk bi erik baskahic olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?