- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Merhaba Kızlar
Bugün diyette 4. günüm ve dayanamadım ve tok karnına tartıldım 2 kılo vermışım :129:
Yuppiçok sevindim . Bu moralle hafta sonunu diyeti bozmadan geçiririm ben
Çok sevindim canım bakalım 10 gün sonunda nolucak çok merak ediyorum :))
Ben de merak ediyorum canım. 10 gun sonunda 5 kilo versem benım ıcın cok super olur. 65'e düşmüş olurum sonrasında da menüye meyve ekleyerek yavaş yavaş devam ederim diye düşünüyorum. Belkı de aynen devam ederim bakalım
Aynı şekilde bende 65e düşsem yeter. Bende ilk bitter çikolata yemeyi düşünüyorum bir kaç kare vede yumurtasız bir kahvaltı! Bence aynen devam etme çünkü 10günden fazla yapılmamalı denilmiş sağlığını bozabilirsin busefer yavaş yavaş diğer gıdalardanda yemeye başlasak yeter. Ben tatlıyı,yağı azaltmayı ve günde 1-2 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum.
ah bitter çikolata :125: Konuyu açan arkadaş yeni doğum yapmış olduğu için öyle demiş olabilir diyetisyeni. Ama yine de riske atmayıp senin söylediğin gibi diğer yiyeceklerden de azar azar başlamak lazım. Katılıyorum sana
Ewettt baslAdim bugum hadi hayirlisin suan 95.7kilom 10 gunun sonunda 90 olsam yeter
bnde başlıcam işallah faydasını gorrum ben 79 kıloyum gobeğım var ışallah gıder şimdiden tşk
Hoşgeldin aramızainşallah vericez kiloları
bnde başlıcam işallah faydasını gorrum ben 79 kıloyum gobeğım var ışallah gıder şimdiden tşk
hayırlı olsun canım:13:
Hoşgeldin aramıza, güzel haberlerini takip edeceğim
Saol canm ins.sen nezman tartilcan
Canım dun tartıldım tok karnına, 4.gunumdu, 2 kg vermişim. Sevindirik oldumBir dahakine pazartesi tartılırım diye düşünüyorum. Senin nasıl gidiyor ilk gün ?
Hosgeldiinnnn.ben bugun basladim istersen basla sende yarin beraber yapalim destek oluriz
Walla super olur cnm ya
Iyi gidio simdlik sabah yumurta slatik domats yedim araa eksi kulak warya ot ama eksi oglen kuskonmaz sadece kaynatma ama sifir klaori war ona bide sorum ocak zeytinyag kullanabiliomuz bide patates yiyebilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?