- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
benim araştırmalarıma göre var.sadece bu sitede değil internette de genel olarak araştırdım.ancak 10 gün dolduktan sonra oh bitti diyerek yemeğe saldırırsan tabiki verdiğinden fazlasını alıyorsun.
merhaba kizlarrr
ben yeni geldim araniza bende yillardir diyettle ugrasiyorum her bilgiye sahibim hemen hemen saglikli sekilde kilo werdim ama yine kendimi salinca ayni geri aldim.bende baslamak istiyorum
bana yardimci olmak isteyen warmi.nasil sonuc alan warmi.biktim bu kilolardan artik
Canim Hosgeldin,
Katil bize beraber devam edelim diyete. Benim ve daha onceki arkadaslarin gunluk diyet listelerinden faydalabilirsin. emin ol gayet saglikli hissediyorum, sadece daha oncesinde cok abur cubur cikolata yiyen biri olarak onlari kesebilmem bile benim icin cok buyuk ilerleme oldu. 1 hafta dolunca tartilip yazacagim. Umarim tartida da bi gelisme gorebilirim
Merhabalar canim,
Hemen hemen hergun girmeye calisiyorum. Bircok arkadasta ayni sekilde takip ediyor. Genel bir ozet olarak 3 kilo ile 8 kilo arasinda degisiyor 10 gun sonunda arkadaslarin verdigi kilolar. Kilosu ornegin 80 olan kisi, 50 olana gore daha fazla vermis dogal olarak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy desene ben cok weririm ozaman ben 96 kiloyum:18:
Merhabalar
2.günüm bitti bugün 3. günüm ve 2 kilo vermişim! Uzun zamandır görmediğim rakamlar çok mutluyum!
yediklerimi yazıyorum.
sabah;
1 domates,1 biber,2 yumurta ile yapılmış menemen
şekersiz çay
öğle;
2 tane ızgara tavuk budu(derisi alınmış)
akşam;
soğanlı yumurtalı ıspanak kavurması
bu sabahta çemensiz pastırmadan pastırmalı yumurta yaptım. yumurtayı gördükçe fenalık geliyo artık bende çeşitlendiriyorum. peynirin hayaliyle yaşıyorumm
Yaa negusel tebrik ederim bende baslicm ins bugun alisweris yapcam sonra baslicam saglik sorunum yok sukur siz kac kilosunuz
Merhabalar
2.günüm bitti bugün 3. günüm ve 2 kilo vermişim! Uzun zamandır görmediğim rakamlar çok mutluyum!
yediklerimi yazıyorum.
sabah;
1 domates,1 biber,2 yumurta ile yapılmış menemen
şekersiz çay
öğle;
2 tane ızgara tavuk budu(derisi alınmış)
akşam;
soğanlı yumurtalı ıspanak kavurması
bu sabahta çemensiz pastırmadan pastırmalı yumurta yaptım. yumurtayı gördükçe fenalık geliyo artık bende çeşitlendiriyorum. peynirin hayaliyle yaşıyorumm
Ya bide ben ekmeksiz yumurta yiyemiorum sabahlari yarim dilim kepek ekmegiyle yesem olirmu yaa peksimet
Canım tebrik ederim. Çok güzel maaşallah
Ben de merak ettim, 1 hafta geçmeden tartılmayacağım demiştim ama tartılıp yazacağım, umarım bende de bir gerileme olmuştur
Fezay,
Canım bu diyette her türlü ekmekten, undan, hamur işinden vb uzak kalmamız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?