Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koca yaz başı zayıfladım ve açık büfeli tatil yüzünden tüm o kiloları geri aldım
Acilen kilo vermem gerektiğini düşündüm ve bugün bu diyete başladım kızlar, hiç zorlanmadım çok rahat gibi, inşallah veririm bu diyetle kiloları 74 kilo oldum hayatımda ilk defa, 38 beden sıkmaya başladı 40 beden kıyafetler bile yapışacak neredeyse
Merhaba hanımlar, Perşembe akşamı diyet listelerine bakarken bu diyeti gördüm ve tıkladım gayet makul geldi bana. Ben cok yemeyi sevmeyen biriyim asla kahvaltı yapmam sadece ay icerim sabahları öğlen yemegi de yemem sadece aksam yemeği yerim. Biraz abarttım evlendikten sonra aksam yediklerimi ve son 6-8 yıldır hep 54-57 arası gidip gelirim ama şimdi oldum 62.1 tabi boyle numaralara alışık olmadığımdan cok dert ettim ve ilk Defa diyet yapmaya karar verdim. Cuma gunü başladım geç uyudugumdan geceleri cok acıkıyorum onun dışında sıkıntım yok.
Yasim: 24
Boyum:169
Başlangıç kilom: 62.1
Şimdiki kilom: 57.2
Sizede cok saçma gelebilir ama gercekten bu sabah tartildim ve 57.2 kilo çıktım nasıl oldu anlamadım hala ama cokkkk mutluyum tatbiki 10 gunü tamamliycam ne kadar verirsem o kadar iyi. Ise yariyormu dıyorsanız gercekten yarıyor. Bu arada cayimida şekerli iciyorum hala şekeri kesemem asla ama yinede ise yaradı ve yemekleride tuzlu yiyorum. Günde 2.5 yasa 3 litre su iciyorum ve yarım saat yürüyüş yapıyorum hızlı bir sekilde onun dışında diyette yazanları uyguluyorum. Sonuc alırsam yazicam demiştim yoksa yazmiycaktim. Ve yazdım :) neyse artık 2 günde bir yazarım
çok şaşırdım ya bu kadar kısa sure de 5 kilo vermişsin harikaaa :) tam olarak neler yedin?
Sabahları 2 tane kaynamış yumurta ve koca bir tabak dolusu sebze( domates, biber, marul, maydanoz, salatalık) ve iki aksamdir tost makinesinde 3 yasa 4 parça tavuk budu pişirip baharatloyip yiyorum. Bu aksamda tost makinesinde pişirilmiş 5 tane köfte yanında domates soğan ve birazcık kethcup ile yedim :)) biraz kaçamak yapmak lazım en geç 7:30da yiyorum yani bu kadar da yiyorum ve 5 kilo vermisim hayret
Merhaba hanımlar, Perşembe akşamı diyet listelerine bakarken bu diyeti gördüm ve tıkladım gayet makul geldi bana. Ben cok yemeyi sevmeyen biriyim asla kahvaltı yapmam sadece ay icerim sabahları öğlen yemegi de yemem sadece aksam yemeği yerim. Biraz abarttım evlendikten sonra aksam yediklerimi ve son 6-8 yıldır hep 54-57 arası gidip gelirim ama şimdi oldum 62.1 tabi boyle numaralara alışık olmadığımdan cok dert ettim ve ilk Defa diyet yapmaya karar verdim. Cuma gunü başladım geç uyudugumdan geceleri cok acıkıyorum onun dışında sıkıntım yok.
Yasim: 24
Boyum:169
Başlangıç kilom: 62.1
Şimdiki kilom: 57.2
Sizede cok saçma gelebilir ama gercekten bu sabah tartildim ve 57.2 kilo çıktım nasıl oldu anlamadım hala ama cokkkk mutluyum tatbiki 10 gunü tamamliycam ne kadar verirsem o kadar iyi. Ise yariyormu dıyorsanız gercekten yarıyor. Bu arada cayimida şekerli iciyorum hala şekeri kesemem asla ama yinede ise yaradı ve yemekleride tuzlu yiyorum. Günde 2.5 yasa 3 litre su iciyorum ve yarım saat yürüyüş yapıyorum hızlı bir sekilde onun dışında diyette yazanları uyguluyorum. Sonuc alırsam yazicam demiştim yoksa yazmiycaktim. Ve yazdım :) neyse artık 2 günde bir yazarım
Dun oglen mantarli bezelyeli tavuk sote (yagsiz) ve 1 salatalik yedim.
Aksam da yine ayni yemekten ve yagsiz salata yedim.
Toplamda 1.8 lt su ictim.
Saat 7'den sonra bisey yemedim.
Bu arada yazmayı unuttum akşam yemeği için bir de
1 bardak konserve bezelye 1 haşlanmış patates ve bir parça kerevizi blender dan geçirip çorba yaptım.
Bu sabah:
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
kahvaltıdan önce 2 bardak su
Öğlen de:
1 kase haşlanmış bezelye
1 haşlanmış tavuk baget
Akşam için düşündüklerim:
Haşlanmış patatesli salata
Izgara tavuk göğsü
Balık yapıcaktım almayı unuttum
Merhaba,
Öncelikle başarılar dilerim :) Beyaz lahana ve havuç yenmiyor mu bu diyette ??
Bugun butun gun dersim var 15.30'a kadar ogle yemeginde evde olamadigim icin bi paket kepekli form biskuvi yemek zorunda kaldim. 1 lt kadar su ictim ve malesef kucuk bi parca cikolata yedim