evet canım kaçak yaptım kacamaklarim
meyve oldu sadece fakat bugün kahvaltida
peynir domates salatalık ve yarım dilim tb
ekmeği yedim yumurtadan tiksindim onun
için bugün yum. ara verdim kilom aynı
vermedim
Hadi bismillah yarin ben de basliyorum bayanlar :))
Bi de rusunu deneyelim diyetin bakalim :)
Ben 4 kg versem daha ne isterim :)
Hadi bakalim..
Yarin sabah 2 yumurta
1 fincan turk kahvesi
Oglen taze fasulye salata
1 fincan turk kahvesi
Aksam tost mak de tavuk gogu salata dusunuyorum
hoşbuldum cnm amin İnşallah süpersinHoşgeldiniz Hatice ve Dgy, inşallah muvaffak oluruz hepimiz.Benim buğün 2.günüm ve 1 kilo gitti bile.
hoşbulduk cnm tebrik ederim kaç kiloyla başladın kaçıncı gündesin ??merhabalar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.ben bu sabah tartıda gözüme inanamadım çünkü 67 geldim.çok mutluyum kızlar ama diyet artık zorluyor benide.protein ağırlıklı olduğu için içim yanıyor sürekli ve soğuk meyve canım çekiyor inşallah dayanabillirim
HARİKASINIZ KIZLAR
2 gün içinde regl olucam...bu akşam bu konuyu görmem iyi oldu,regl dönemimin sonunda başlayacağım (o günne kadar son kez yemek istediklerimi yeme fırsatım olacak yani )
kendimi şöyle anlatayım...lütfen sıkılmayınız,ya da sıkılırsanız altta ki 7 satırı atlayarak okuyabilirsiniz
65 kilo ile hamile kaldım boyun 1.70
kızımı doğuralı 4 sene oldu ama ben hala doğurduğum kiloya yakınım,81 kg
denediğim diyetler:kara lahana çorbası diyeti: 1 kg verdim
salata diyeti (1 hafta boyunca kahvaltı dahil sadece salata) :2 kg verdim
dukan diyeti (1 hafta yaptım):2 kg ALDIM
kadın doğum doktoruma gittim 2. bebek istiyorum ama bu kiloyla hamile kalırsam 100 e vururum nolur bana bir ilaç bişey verin dedim (tabi ki yalandı 2. çocuk muuu) vermedi uyuz kadın
yaptırdığım tüm tahlillerim temiz çıktı,kilo vermeme engel hiç bir sağlık problemim yokmuş,ama veremiyorum,hayatım boyunca hiç kilolu olmadım,şu an ki halim inanılmaz psikolojik sorun yaratıyor...
inşallah 7-8 gün sonra bu diyete başlayacağım...ve yediklerimi noktası virgülüne yazacağım...ben dediysem yaparım
bu diyet de de hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...
günaydın
65,8 kg ile bugun başladım ve çok ümitliyim ilk kez boyle kısa bi diyet programı uyguluyorum sanırım o yüzden baya bi hevesliyim
bugun yediklerimi ve yiyeceklerimi yazıyım
sabah leslie 5 mil yürüdüm
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 bardak tarçın çayı (balsız)
öğle
tavuk göğüs haşlama
salata
1 bardak yeşil çay
akşam
patlıcan yemeği
salata
platesten önce
1 bardak yeşil çay
yatmadan önce
1 bardak tarçın çayı
bakalım tüm bunları yaptığımızda ne oluyormuş deneyip görelim herşeyi ayrıntısıyla yazıyorum ki bu diyeti yapmak isteyenlere bi fikir olsun
çok iyi bitirmişsin günü 8 den sonra bişey yemedin ddimi ?
gözyaşı- ah bi başlasa reglm,bir türlü gelmiyor arkadaş başka zaman en istemediğim zamanlar geliverir şimdi bekletiyo beniii
çok iyi bitirmişsin günü 8 den sonra bişey yemedin ddimi ?
beklenen gün geldi..inşallah bende haftaya başlıycam,şimdilik sizi takip ediyorum,ha gayret 10 günü tamamlaak üzere olanlar var lütfence bize yazınız...
bugün kendime pantalon aldım,mecburi hiç yeni bişey almak istemiyorum ama artık paçoz gibi dolaşmaktan bıktım...dene dene dene 44 beden anca oldu :2: bu da bişey napalım daha yüksek bedenli olanlar var,ama allahım nolur 40 beden olayım lütfeeeennnnn
haaa birde tuz kullanabiliyormuyuz ben yumurtayı tavuğu falan tuzsuz yiyemem deeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?