- Konu Sahibi Ssouthernssun
-
maşallah :ecrin_bebek:
Darısı basımıza
amanın benımkılerde 10 aylık hala bezlenıyor ece ve ege .....
amanıınn bneim sıpa 13 aylık oldu altına ediyo hala küçük die elleşmiyodum zamanı geçmiş meğerse artık kurtulamaz bendenaklinialirimsmile maşallah kuzuna canım yürümeden konusmadan altına etmemeyi örenmiş
maşallah subanallah vallane güzel küçükten öğrenmiş..benim oğlum 19aylık bende çoktan lazımlık aldım öyle normal bir oyuncak sandalye gibi giyinikken oyun sırasında oturtmaya çalıştım ama nafile..sonra nette araştırdım çocuk 18 ayını geçince çişini hissetme kasları gelişiyormuş dedim bekleyelim. birde çişinden yani bezinden rahatsız olup çıkarın diye çekiştirdiği zaman uygun yazıyor.ama henüz pek bu durumda değiliz :çok üzgünüm:
maaşaallah çok erkeeen ...
rabbim nazarlardan korusun inş. canım
maşallah ihya ya ..:)..
zaten cocuklar erken bırakmaya hazırlar ama genelde annelerın az tembellı tutdu ıcın uzatıyolar ..
her konuda boyle basarılı olan dılegıyle ihya cım..
valla canım tebrikler benim oğlumda 1 yasında çişş dior oturarak bezine yapyor bende lazımlık alcam gecen markette gördü üstüne oturup anne çişşş dedi şaşrdık ama daha erken die erteliyorum sanırım zamanı gelmiş bende tuvalete gidince oğlum peşime takılır klozete oturunca anne çişş yapyo deyince gülüyo oda çiişş die çömeliyoo bende baslayayım barii
masallah canim kizina.birkac ay sonra darisi basimiza diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?