- Konu Sahibi mutsuzevli01
-
O zaman iki ay bekleyip anlaşmalı boşanmayı denersiniz ama bence bu adam bir öyle bir böyle çamura yatar gibi geliyor anlaşmalıda.
Seni görmek istemiyorum midem bulanıyor debenim ailemde onun aileside burda değil farklı şehirlerde kardeşi burda evli onada anlattım oda eve istemiyorum şuan herkes kızgın bu yaptığından dolayı mecbur aynı evde kalıyoruz o salonda ben yatak odsında konuşmuyorz
O zaman ayni evde kalmamalisiniz bir an önce evden gitmeli. Aileniz ile aranız nasıl ? O evden gitse de kardeşiniz yahut anneniz bu süreçte sizle olsa? Var mı böyle bir imkan?hep yapıp yapıp özür dileyen bi adam olduğu için beklemek isteniyorum işte beni zora sokmasın oda istiyorken boşanalım istiyorum
O zaman ayni evde kalmamalisiniz bir an önce evden gitmeli. Aileniz ile aranız nasıl ? O evden gitse de kardeşiniz yahut anneniz bu süreçte sizle olsa? Var mı böyle bir imkan?
Anlıyorum çok zor. Umarım eşiniz gider anneniz gelir.kardeşim evli gelemez bende gitmiyorum rahat edemiyorum çalışıyorum diye annem eşim evde diye gelmiyor düzelirsniz belki falan diye
Sadece almanız gerekeni alın. Sonuçta 10 ayınızı verdiniz ve artık ne olursa olsun geri kafalı erkek mantığı ve çevre mantığıyla evlenmiş boşanmış olacaksınız. Ve sizin suçunuz olmasa bile illa fısır fısır arkanızdan konuşanlar olcak. Malesef boşanınca kadın için hayat daha zor. O yüzden elinizden geldiği kadar alın alabildiğinizi bana sorarsanız. Sonuçta kandırılmışsınız. Allah yardımcınız olsun. Kim isterki boşanmak ama yatak hikayelrrini bile anlatması kötü. Eğer derseniz 2 ay bekliceğim ya o gitsin ya siz çıkın o evden. Ama bence siz çıkın o gitse bile tek kalmayın. Kalabalıkla ailenizle kafanız dağılır. Psikolojik olarak daha iyi düşünürsünüz ve aileniz çok destek olur emin olun.
keşkem olmasın diye dr git dedim ona psk destek al alalım falan diye böle konuştuktan 1 2 gün sonra tekrar eski sevgilisine yazmaya devam etti bundan sonrada ben yapabilceğim birşey kalmadığı için boşanmaya karar verdim ev benim üstüme evlenmeden önce almıştık o evi taşıcakmış diğer ay benden düğünden kalan altınlardan istedi yeni eve çıkmak için ben vermedim gitmiş eski sevgliisnden borç istemiş daha sonra taşınmak için
Siz niye anlasmali bosaniyorsunuz ki cekismeli yapin ve beklemenize gerek yok sonucta sizin hayatinizi hayallerinizi mahvetti.en onemlisi sizin mahrem sirlarinizi ifsa etti 3.kisiye anlatti bu durum bile cidi bosanma sebebidir.tazminat alirsiniz.
eski sevgilisine bizim cinsel hayatımza varana kadar anlatmış işte seni düşünüyodum
Ben olsam eşimle aynı yatağa bir daha girmezdim.
ayrı yatıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?