kusura bakma yazamadım hafta sonu amcamlara gittik gelin olacak kızın ailesi geldi yemekler tavuklar pilavlar o yüzden hiç başlamadım .Herkesin olduğu gibi benimde diyet günüm pazartesi bugün dediğin gibi yapıcam biraz deneyelim olmadı benim diyetisyen arkadaşım var onu arar sorarım nasıl bir yol izleyelim diye
bide ben diyorumki madem girdik bir yola adam akıllı yapalım bence hergün en az 15 dk 30 dk spor yapalımki bölgesel zayıflayabilelim, ben spor yapmayı severim aslında ama uzun zaman oldu sporu bırakalı bir arkadaşımla pazar sabahları 1-1,5 saat koşu spor yapıyorduk iyi gelmişti vücudumuzun hamlığını atmıştık ama havalar soğuyunca bıraktık. Benim ocak 29 da nişanım var o zamana kadar bakalım ne olacak bide benim mide hassas biraz öyle sen gibi kuru çay içemiyorum reflü var o yüzden günde 5 öğün olmak üzere bunun 3 öğününde sıvının yanında 2-3 tane kepekli bisküvi yemeyi düşünüyorum diğer yemek yediğim günlerdede ekmek hiç yemicem . Sen kaç kilosun suzicim birde yaşın kaç ? birbirimizi tanıyalım ben 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum rejim yapan arkadaşlara başarılar diliyorum