1 yıldır aşamadığımız sorunlar ve ayrılık

Anlamazzzzzz anlamazzz tek benim eril derdim Akrep genel olarak böyle ozaman

Eril tanımlasını kullanınca hemen dikkatimi çekti

O astologlari takip etmenizin bir sebebi var mı? Ben de baktım da danışmanlık veriyor gibi
Özel bi sebebi yok biliyorsun gökte ne varsa yer yuzunde o yertuzunde ne varsa gökyuzundede o vardır ben okadının ilmini bilgisini okadar çok seviyorum ki özel açılım verip vermediği hakkında bilgim yok.

Ayrılacak bişey göremedim ben kıskanması bana normal geldi bende mi var tuaflik konuşarak asilabilecek şeyler sanki

Ayrılacak bişey göremedim ben kıskanması bana normal geldi bende mi var tuaflik konuşarak asilabilecek şeyler sanki

Biraz kişilikle alakalı ben kaldıramadım kıskançlığını. Konuşularak aşılacağına Emin’im. Ben de ödün verdim aşmak için elimden geleni yaptım ama o hiç adım atmadı. Hep daha çok istedi. Bu bana göre değil.

Ya zaten ayrılacak bisey yok sebep sadece dayatmaları ve en önemliside sinirli ve öfkeli olunca cocuktanda beter olup sacma sapan davranmaları insanıda bıktıran o bütünnnnnn guzellikleri silip süpürende bu yaaa

Burda daha öncede akrep erkekleri için kötü şeyler yazmışlardı
Ben pek inanmam burçlara gerçi ama hafiften tırstım
Sen tersimi hala görmedin dua et seviyorum seni diyor bazen
Çok kızdırırsam falan
Başıma bi iş gelmez di mi bu saatten sonra
10 senelik geçmişimiz çoluğumuz çocuğumuz var sonuçta

Artık sölenecek hiçbişey kalmıyor bize eminim sende cok emek vermiş vok çabalamıs kendini cok anlatmaya ifade etmeye calısmıssındır oda dayattıkca dayatmıstır. Ne yapalım bundan sonrası Allah hayırlısını versin. Allah zorumuzu kolaylastırsın hiç bişey bos degil bosa degil belki onlarında hayatlarında ögrenmeleri gerekenler var. Üstüne gitmemek sessiz kalmak en dogru olanı Allah kalbinde olani en hayırlısı ile yasadıgın etsin guzel kardeşim ❤❤❤

Öle öyle emin ol öyle cokk asırı sever sevmekten vazgecmez ama öfkesi sevdiğini en çok yaralar ölede bi huyları var hem kendilerini hem en cok sevdiklerini yaralamak gibi...

Öle öyle emin ol öyle cokk asırı sever sevmekten vazgecmez ama öfkesi sevdiğini en çok yaralar ölede bi huyları var hem kendilerini hem en cok sevdiklerini yaralamak gibi...
He
O benim ama ya
Öfkeli olan yani
Balık burcuyum sinirlenince kendimi tutamam yakar yıkarım

Çok güzel özetlemişsin gerçekten emek verdim çabaladım düzeltmeye çalıştım ama artık boşa kürek çektiğimi düşündürdü bana dayanamadım. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Amin canım cünkü benim için de yapacak bisey kalmadi bide ben bukadar şeyin içinde üc hastayla ugrastım iki sene babamda yatınca artık ne kadar bi ruh halindeydim düşün

Sanki cabalamasini , ayrılmamak için ugrasmasini ister gibisiniz, blöf yapmışsınız .

En doğru karar olduğunu bilerek yolunuza devam edin derim. Bu kişiyle evlilik demek çukura girmek demektir.

Uyuşmuyorsunuz

Muhtemelen. Beni anladığını, konuşabileceğimizi, çözebileceğimizi gösteren bir şey yapsın istedim. Olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…