• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıldır aşamadığımız sorunlar ve ayrılık

Kayıtsız kalmak benim için zor oluyor ama bugün karar verdim böyle saçma sapan blöflerine cevap vermeyeceğim asla. Eğer düzgünce yazıp gel oturup konuşalım derse kabul edip gidip dinleyeceğim söyleyeceklerini. Onun dışında prim vermeyeceğim artık.

Yine de bir şey yazınca heyecanlanıyorum ve buraya yazmak istiyorum 😏

Bence bu tarzda birisi düzelmez sadece düzelmiş gibi yapar, huyunuza gider. Ama evlendikten sonra değişmeyeceğine dair bir garantiniz yok.

Ayrıca bu kadar basit şeylere takılan birinin düzelebilecek olması umudunda olmanız da fazlasıyla iyi niyetlisiniz gibi o da sevdiğinizden olsa gerek.

Kayıtsız kalmak benim için zor oluyor ama bugün karar verdim böyle saçma sapan blöflerine cevap vermeyeceğim asla. Eğer düzgünce yazıp gel oturup konuşalım derse kabul edip gidip dinleyeceğim söyleyeceklerini. Onun dışında prim vermeyeceğim artık.

Yine de bir şey yazınca heyecanlanıyorum ve buraya yazmak istiyorum 😏
Bize yaz, ona yazma:KK60:

Ayrılıkların şanındandır yüzük bırakma işi. Çok mühim çünkü hemen bırakılmalı, hiç vakit kaybetmemeli. Yüzük bırakma önemli. Ayrılığın en önemli belirleyicisi. Yüzük bırakıldığı vakit ayrılık tamamına ermiştir. Ben de zamanında yaptım aynısını oradan biliyorum ahshsh. Ama yaşım otuz olsaydı yapmazdım heralde. Ben yüzüğü verirken "al bozdur da kıçına Don alırsın" diye çirkinleşmiştim bir de. Hiç pişman değilim.

Konuya dönecek olursak, ters yönlere hızla ilerleyerek bitirilen ilişki henüz bitmemiştir. Daha bunun uzun sitem mesajları var. "sana bir şey söyleyeyim mi belki benden sonra biriyle olursun ama..." ile başlayan niyet okuma seansları var. Dur daha bitmedi, şimdi ayrılık sonrası ilk şok evresindesiniz.

Ayrılıkların şanındandır yüzük bırakma işi. Çok mühim çünkü hemen bırakılmalı, hiç vakit kaybetmemeli. Yüzük bırakma önemli. Ayrılığın en önemli belirleyicisi. Yüzük bırakıldığı vakit ayrılık tamamına ermiştir. Ben de zamanında yaptım aynısını oradan biliyorum ahshsh. Ama yaşım otuz olsaydı yapmazdım heralde. Ben yüzüğü verirken "al bozdur da kıçına Don alırsın" diye çirkinleşmiştim bir de. Hiç pişman değilim.

Konuya dönecek olursak, ters yönlere hızla ilerleyerek bitirilen ilişki henüz bitmemiştir. Daha bunun uzun sitem mesajları var. "sana bir şey söyleyeyim mi belki benden sonra biriyle olursun ama..." ile başlayan niyet okuma seansları var. Dur daha bitmedi, şimdi ayrılık sonrası ilk şok evresindesiniz.

Ya çok iyi😂 ben de al bozdur don alırsın demediğine pişman oldum şu an😂😂

Bilemiyorum. Dün artık son kez yazdığını, bir daha yazmayacağını, numaramı sileceğini söyledi ve sildi.
Ben de cevap vermedim. Pek yazacağını sanmıyorum artık.

Ya çok iyi😂 ben de al bozdur don alırsın demediğine pişman oldum şu an😂😂

Bilemiyorum. Dün artık son kez yazdığını, bir daha yazmayacağını, numaramı sileceğini söyledi ve sildi.
Ben de cevap vermedim. Pek yazacağını sanmıyorum artık.
Canım bence bu gördüğün ilk sahneydi neden mi egosuna darbe yedi istediği gibi olmadi emin ol uzun muddet sesi cıkmaz sor sen pesine düs yaa ne oldu ee hani arıyodun ciddiydin vs diyesin kendingidesin kendin tekrar cabalayasın diye inzivaya cekilecektır. Bakacak senden ses seda yok bu sefer senden her ses cıkmayan gun ve olayda bileylenip suclama ve kavga politıkasıyla eleman egosu için tekrar dönecektir. Suan pusuya yatıp beklemekte birak kudursun beklesin delirsin vede beter olsun 😁😁😁😁

Umarim bu adamla bir gelecek dusunmezsin bir daha. Adam daha evlenmeden ezmeye, seni sindirmeye calismis. Evliligini dusunemiyorum bile. Kararinda sabit kalirsin umarim. Cunku bu adamla devam edersen bu bile bile lades olur.

Once ilk yazinizi okuyup yorum yaptim ama sonra aradaki sayfalari okuyunca gordum ki sizinki ayrilik degil. Bitirdi iseniz hicbir sekilde muhatap olmamalisiniz. Onun yazdigina verdiginiz her cevap ona bitiremediginizi ve ileride onun istedigi kivama gelebileceginizi gosteriyor. Kimse degismez. Bu adam da. Orta yolu da bulmak niyetinde degil. Niyeti seni yola getirmek. Bir daha yazmayacagim deyip hala yaziyorsa bitirmek degildir o.
Insanlar gercek yuzlerini ayriliklarda gosterirlermis. Adamin ayrilikta sergiledigi tavir herseyi gosteriyor aslinda. Hastane onube gelip yuzugu alip ters yone gitmesi.... ne oldu yani? Bir gunde mi bitti degeriniz? Hersey bu kadar miydi? Kot ve instagram sizden daha mi degerli? Gozundeki degeriniz bu bence. O kendine eş degil emir eri ariyormus. Bu gun sorun kot olur yarin evden disari cikartmaz hapis hayati yasatir, telefonla gorusmene izin vermez, sikakta erkek var diye sokaga cikarmaz.... bunun sonu yok ki...
Verdiginiz her cevap ona umit veriyor. Ve biliyor ki bu kiz bitiremez, eninde sonunda isteklerime boyun egecek...amaci bu. Yazmasi bu yuzden.
Adam bunu iktidar savasi haline getirmis.
Gulu seven dikeniyle sever. Gulu sevmeyen icinse o dikenler batar. Adam kilik kiyafetinle seni kabul etmiyorsa disa bakiyorsa icini gormuyor bence. Ben bunu duzeltirim derdinde hala.

O cinsten bende vardi 1 yil boyunca
onun istekleri
Onun duygulari
Onun siniri
Onun gururu
Onun aski
Onun uzuntusu
Onun ailesi
Onun isi
.........
Ben bagirarakta denedim ona uyup hakaretde ettim, tersini yapip iltifatlara bogup alttan da aldim. Galiba bi tek havada ters takla atip o esnada sarki söylemedim. Tüm bunlara ragmen cabalamayan taraf iliskiyi berbat eden benmisim gibi lanse edildim.
Ulan 36 yasindayim bugüne kadar tüm erkekleri itin... soktum. Milletin ahini aldim. Hep burnumun dikine gittim biraz sabirli olayim altdan alayim gibi kendimce triplere girdim. Sonra adam bana döndü dediki ben seninle mutsuzdum, sen beni hep kisitladin, kiskanclik yaptin... yemin ederim kulaklarim yanlis duydu sandim!
Beni tanidiginda üstümde mini elbise vardi.
Tanistigimizda erkek arkadaslarim vardi ve bizim icin resmen cöpcatanlik yaptilar
Sosyal iciciydim aksamlari disari ciktigimizda bi kadeh daha sarap icermisin diye sorardi
Ilk erkek arkadaslar hayatimdan cikarildi, sonra kiyafetlere laf söylendi, alkolik ilan edildim
1 saat aramasam kiyamet koparacagini bildigimden arayip arkadaslarinla iyi eglenceler eve dönerken ara arabada konusalim dedigim icin kisitladigimi söyledi...
Daha sayfalar dolusu yazabilirimde yoruldum artik!
Isin özü bunun baliğı akrebi yok, hasta ruhlu adamı var!

Once ilk yazinizi okuyup yorum yaptim ama sonra aradaki sayfalari okuyunca gordum ki sizinki ayrilik degil. Bitirdi iseniz hicbir sekilde muhatap olmamalisiniz. Onun yazdigina verdiginiz her cevap ona bitiremediginizi ve ileride onun istedigi kivama gelebileceginizi gosteriyor. Kimse degismez. Bu adam da. Orta yolu da bulmak niyetinde degil. Niyeti seni yola getirmek. Bir daha yazmayacagim deyip hala yaziyorsa bitirmek degildir o.
Insanlar gercek yuzlerini ayriliklarda gosterirlermis. Adamin ayrilikta sergiledigi tavir herseyi gosteriyor aslinda. Hastane onube gelip yuzugu alip ters yone gitmesi.... ne oldu yani? Bir gunde mi bitti degeriniz? Hersey bu kadar miydi? Kot ve instagram sizden daha mi degerli? Gozundeki degeriniz bu bence. O kendine eş degil emir eri ariyormus. Bu gun sorun kot olur yarin evden disari cikartmaz hapis hayati yasatir, telefonla gorusmene izin vermez, sikakta erkek var diye sokaga cikarmaz.... bunun sonu yok ki...
Verdiginiz her cevap ona umit veriyor. Ve biliyor ki bu kiz bitiremez, eninde sonunda isteklerime boyun egecek...amaci bu. Yazmasi bu yuzden.
Adam bunu iktidar savasi haline getirmis.
Gulu seven dikeniyle sever. Gulu sevmeyen icinse o dikenler batar. Adam kilik kiyafetinle seni kabul etmiyorsa disa bakiyorsa icini gormuyor bence. Ben bunu duzeltirim derdinde hala.

Çok haklısınız. Zaten kendisine söylemiştim asla geri adım atmayacağımı. Sonra tekrar yazdı ama cevap vermedim. Üzerinden de 2 gün geçti.

O cinsten bende vardi 1 yil boyunca
onun istekleri
Onun duygulari
Onun siniri
Onun gururu
Onun aski
Onun uzuntusu
Onun ailesi
Onun isi
.........
Ben bagirarakta denedim ona uyup hakaretde ettim, tersini yapip iltifatlara bogup alttan da aldim. Galiba bi tek havada ters takla atip o esnada sarki söylemedim. Tüm bunlara ragmen cabalamayan taraf iliskiyi berbat eden benmisim gibi lanse edildim.
Ulan 36 yasindayim bugüne kadar tüm erkekleri itin... soktum. Milletin ahini aldim. Hep burnumun dikine gittim biraz sabirli olayim altdan alayim gibi kendimce triplere girdim. Sonra adam bana döndü dediki ben seninle mutsuzdum, sen beni hep kisitladin, kiskanclik yaptin... yemin ederim kulaklarim yanlis duydu sandim!
Beni tanidiginda üstümde mini elbise vardi.
Tanistigimizda erkek arkadaslarim vardi ve bizim icin resmen cöpcatanlik yaptilar
Sosyal iciciydim aksamlari disari ciktigimizda bi kadeh daha sarap icermisin diye sorardi
Ilk erkek arkadaslar hayatimdan cikarildi, sonra kiyafetlere laf söylendi, alkolik ilan edildim
1 saat aramasam kiyamet koparacagini bildigimden arayip arkadaslarinla iyi eglenceler eve dönerken ara arabada konusalim dedigim icin kisitladigimi söyledi...
Daha sayfalar dolusu yazabilirimde yoruldum artik!
Isin özü bunun baliğı akrebi yok, hasta ruhlu adamı var!

Gerçekten yoruyorlar. En kötüsü de laftan anlamıyor olmaları.

Arkadaşlar dün erkek arkadaşımla ayrıldık.

İnsanlar bir konu hakkında büyük kavgalar edip zaman zaman çözüme de ulaşabiliyor. Ama biz tam bir yıldır yani ilişkinin başından beri hep aynı konular yüzünden kavga ettik ve bir arpa boyu yol alamadık. Birincisi giyimim ikincisi sosyal hesaplar. Ben kapalıyım ama pardesü vs giymiyordum tanıştığımızda. Kot pantolon giyiyorum ama üzerine mutlaka uzun şeyler giyiyorum. Ayak bileğim görünüyor diye sorun ediyor. Gömleğimin kolunu biraz geri çeksem indir diyor. Tamam doğru bir şeye yönlendirmeye çalışıyor belki ama bunu benim isteyerek yapmam gerekir. Baştan beni böyle gördü şimdi değiştirmeye çalışıyor. İkincisi de sosyal hesaplarımdan herkesi sildirmeye çalışıyor. Erkek arkadaşlarımı istemiyor.

Aşırı derecede bencil. Sadece kendi isteklerini dayatıyor. Örneğin instagramdaki tüm erkekleri sil diyor. Neden diyorum ben hoşlanmıyorum diyor. Sende de kızlar ekli diyorum al telefonumu sil ben sana silme demem ki diyor. İyi de benim böyle bir talebim yok ki ikimizin de arkadaşları olabilir. Herhangi bir aldatma vs olacaksa ben silsem de yapar karakterle ilgili bir durum bu.

Ve ben 30 yaşındayım. Liseli gibi onu sil bunu giyme vs. Katlanamıyorum gerçekten. Dün kendimi güzelce ifade eden bir mesaj yazdım. Artık bunlara dayanamadığımı ama konuşamadığımızı belirttim. Ben böyleyim diyerek ilişkiyi çıkmaza soktuğunu söyledim. Madem ki bu dilden anlıyorsun ben de böyleyim ve değişmeyeceğim dedim.

En son geldiğimiz nokta ayrılık oldu. Telefonda bitirmek istemem ama artık toparlayacak gücüm de yok, uygun olduğunda söylersen konuşuruz dedim. Gerek yok çokta önemli değil dedi. Onu çok iyi tanıyorum aşırı derecede öfkeliydi bence. Benim canımı acıtmak icin söylediğine eminim.

Evlenme teklif etmişti tek taş yüzükle. Yüzüğü konu etmek istemezdim ama bir şeylerde ciddi olduğumun farkına varmasını istiyorum. Yüzüğü vermek isterdim ama öyle diyorsan kardeşinin arkadaşına bırakırım oradan alırsın dedim. Bizim orada kardeşinin arkadaşı çalışıyor yolumun üzerinde. Oraya bırakacağımı söyledim. Bi 10 saniye kadar sessiz kaldı ve tamam dedi. Böylece ayrıldık.

Sabah baktım Twitter’dan beni engellemiş ama whatsapp ve instagramdan engellememişti. Şöyle düşündüm Twitter’ı ben gizli kullanmıyordum ben. Kızmıştı gizlemişti hesabımı. Gizliliğini tekrar kaldırdım diye sinirlendi engelledi diye düşündüm.

Sonra iş çıkışımda babam almaya geldi ve bahsettiğim yere yüzüğü bırakamadım. Ona da mesaj attım. Yüzüğü bugün bırakamadığımı en geç Cuma günü bırakacağımı söyledim tamam yazdı. Ve sonra baktım ki her yerden sildi beni çocuk gibi. Whatsapp instagram. İnstagramdan engellemiş bir de. Hiçbir şey yapmadım ben de.

Birkaç saat sonra whatsapptan yazdı. Yüzüğü oraya bırakmanı doğru bulmuyorum. Kimsenin bu konu hakkında bir şey bilmesini istemiyorum. Sana zahmet olmayacaksa müsait olduğun bir gün hastanenin orda bir yere bırakabilirsen ben de ordan alırım olur mu yazmış.

Sanki kan davalıyız. Yüz yüze gelemiyoruz. Bir yere bırakacağım ama nasıl bir yer acaba kaldırım taşı falan mı? Gerçekten çocuk gibi. Sırf istediği olmadı diye yaptığı şeyler gerçekten artık sabrımı taşırdı. Bir ay sonra aileler tanışacak isteme olacaktı ama Gerçekten çok yoruldum artık.

Nereye bırakayım diye sordum farketmez bir yere bırak bana haber ver dedi. O da biliyor ki kaldırıma bırakıp dönmeyeceğim ama yüz yüze görüşelim demediğini vurgulamaya çalışıyor. Çok komiksin kan davalı gibi asla yüz yüze gelmiyoruz dedim. Birazdan evden çıkıcam hastaneye geldiğimde nereye bıraktığımı yazarım gelip alırsın dedim. Belli ki ben öyle der demez çıkmış evden. Daha ben yoldayken mesaj attı. Hastanenin bahçesindeyim bir yere bırak ben alırım yazmış. Nerde olduğunu tahmin ettim oraya gittim yüzüğü yanından geçerken eline uzatıp yoluma devam ettim. Ne o durdu ne de ben. Zıt yönlere yürümeye devam ettik.

Çok uzun oldu biliyorum ama gerçekten çok üzgünüm. O kadar çok konuştum anlaşılmak için çaba sarfettim ki. Geldiğimiz noktayı hiç haketmedim. Ne olacak bilmiyorum. Lütfen bir şeyle söyleyin :KK43:

Bir arpa boy yol alamadık demekle neyi kastediyorsunz.kilik kiyafet ve erkek arkadaş muhabbeti mi yani.afedersinzde bukadar abartilacak ne var anlamadm.seven insan kıskanır eğer kıskanmıyorsa bir sorun var demektir.ayrıca erkekten arkadaş olmaz bende aynı düşüncedeyim.ne var yani silseniz.sevgiliniz için yapmak neden bu kadar zor geliyor.onlar ha var ha yok ne farkeder.benim eşimde sevgiliyken çok kıskançtı.kılık kıyafetim olsun arkadaşlarm olsun çok karışırdı.ama evlendikten sonra beni tanidikça bana güvendikçe ne kıskançlık kaldı ne karışma.yani azaldı.rahatsız edecek boyutta değil.mesela ben birşeyden rahatsız olsam istemesem kendide yapmaz dikkat eder.seven insan sevdiği için herşeyi yapmalı.onu üzecek durumlardan sakiñmali.ve gözüne batmamalı bu yaptiği fedakarliklar.bence siz tekrar bi düsünüp taşinin ben bu insani gerçekten seviyormuyum sevmiyor muyum diye.ayrıca benim eşimde sevgililik zamanı ayrılmak isteseydi yüz yüze gelmeyi bırak konuşma bile konuşamazdm.çünkü kahrolurdum.kaldıramazdm.

Bir arpa boy yol alamadık demekle neyi kastediyorsunz.kilik kiyafet ve erkek arkadaş muhabbeti mi yani.afedersinzde bukadar abartilacak ne var anlamadm.seven insan kıskanır eğer kıskanmıyorsa bir sorun var demektir.ayrıca erkekten arkadaş olmaz bende aynı düşüncedeyim.ne var yani silseniz.sevgiliniz için yapmak neden bu kadar zor geliyor.onlar ha var ha yok ne farkeder.benim eşimde sevgiliyken çok kıskançtı.kılık kıyafetim olsun arkadaşlarm olsun çok karışırdı.ama evlendikten sonra beni tanidikça bana güvendikçe ne kıskançlık kaldı ne karışma.yani azaldı.rahatsız edecek boyutta değil.mesela ben birşeyden rahatsız olsam istemesem kendide yapmaz dikkat eder.seven insan sevdiği için herşeyi yapmalı.onu üzecek durumlardan sakiñmali.ve gözüne batmamalı bu yaptiği fedakarliklar.bence siz tekrar bi düsünüp taşinin ben bu insani gerçekten seviyormuyum sevmiyor muyum diye.ayrıca benim eşimde sevgililik zamanı ayrılmak isteseydi yüz yüze gelmeyi bırak konuşma bile konuşamazdm.çünkü kahrolurdum.kaldıramazdm.
Kiskanmiyorsa sorun vardir demek yanlis. Kiskanmak kendine guvensizligin isaretidir bana gore. 5 yila yakin sevgililik ve 10 yillik evlilikte kiskanmadimda kisitlamadimda oda ayni sekil davrandi. Dogru olan degistirmeden oldugu gibi kabul etmektir bence.

Kapalı birinin kollarını, bacaklarını açması bana da çok çirkin geliyor. Ama bu şuurla ilgili bir şey ve kişi önce kendi istemeli. Sevgilinizin çocuk davranışları aşikar. Fakat siz de yüzüğü verirken yanından geçer gibi verip yürümeniz çok garip geldi. Insan karşısına geçer verir. Hoşçakal felan der. Tahminim o ki siz yakında yine iletişime geçeceksiniz. Çünkü tam bitmemiş.

Çok doğru yapmışsın. Yorumlara da baktım sana hatalısın diyen de var karşındaki önce olgun bir birey olsaydı. Çok daha makul ayrılırdın herhalde. Engelle yok yüzüğü bi yerlere bırak. Bunlar epeyce çocukça şeyler. Verilmiş sadakan varmış kurtulmuşsun

Kiskanmiyorsa sorun vardir demek yanlis. Kiskanmak kendine guvensizligin isaretidir bana gore. 5 yila yakin sevgililik ve 10 yillik evlilikte kiskanmadimda kisitlamadimda oda ayni sekil davrandi. Dogru olan degistirmeden oldugu gibi kabul etmektir bence.

Kıskanmak doğamzda var.bunu karşimizdakine zarar vermediğimz sürece yapmamizda da bir sakınca olduğunu düşünmüyorum.buna katlanan katlanir katlanamayan katlanamaz.ne kadar sevdiğiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.ama değişmek dediğinz her insan değişir.farkindasnz yada değilsinzdir illaki eşiniz için değişmişsinzdir.mesela onun istemediği bir şeyi biliyorsunzdur peki yinede yapiyor musnz? Bu kötü birşey mi yada size bir zarari oldu mu? Eşler arası illaki birbirinin huyuna gitme durumu oluyor ve olmali da.öyle olmasa hiç bir ilişki yürümez.

Kıskanmak doğamzda var.bunu karşimizdakine zarar vermediğimz sürece yapmamizda da bir sakınca olduğunu düşünmüyorum.buna katlanan katlanir katlanamayan katlanamaz.ne kadar sevdiğiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.ama değişmek dediğinz her insan değişir.farkindasnz yada değilsinzdir illaki eşiniz için değişmişsinzdir.mesela onun istemediği bir şeyi biliyorsunzdur peki yinede yapiyor musnz? Bu kötü birşey mi yada size bir zarari oldu mu? Eşler arası illaki birbirinin huyuna gitme durumu oluyor ve olmali da.öyle olmasa hiç bir ilişki yürümez.
Degisim illaki yasiyoruz evlilikte teklikten birlik durumuna geciyoruz. Ama ben kendi karakterimi yada dis gorunusumu karsidaki istiyor diye hic degistirmedim. Ben sert ve dik bir karakterimdir evlilikte yumusadim bu evliligin getirisiydi ama bunu ben istedim. Mesela esim benim tarzimi yadirgar renkli kaynak saclar falan soyler annesin sen diye. Ama o istiyor diye degistirmedim. Ben seviyorum ve mutluyum. Ben onu degistirmeyi hic dusunmedim karakterininde. Bendende istesin istemem. Yoksa evliligin gerektirdigi seyler olur ama o kisilikte degil davranista degisikliktir. Ben istenilenler beni baska insan edecekse o yanlistir. Siz dedinizya diger insanlar gelip gecici diye oylede dusunmuyorum. Burada esi icin tum cevresini silen sonrada esi aldatinca birakip gidince oyle tek kalan kisilerle dolu. Hayatin merkezi olamamali bir kisi. Hayatimiz sevdigimiz bir cok insanla guzel.

Degisim illaki yasiyoruz evlilikte teklikten birlik durumuna geciyoruz. Ama ben kendi karakterimi yada dis gorunusumu karsidaki istiyor diye hic degistirmedim. Ben sert ve dik bir karakterimdir evlilikte yumusadim bu evliligin getirisiydi ama bunu ben istedim. Mesela esim benim tarzimi yadirgar renkli kaynak saclar falan soyler annesin sen diye. Ama o istiyor diye degistirmedim. Ben seviyorum ve mutluyum. Ben onu degistirmeyi hic dusunmedim karakterininde. Bendende istesin istemem. Yoksa evliligin gerektirdigi seyler olur ama o kisilikte degil davranista degisikliktir. Ben istenilenler beni baska insan edecekse o yanlistir. Siz dedinizya diger insanlar gelip gecici diye oylede dusunmuyorum. Burada esi icin tum cevresini silen sonrada esi aldatinca birakip gidince oyle tek kalan kisilerle dolu. Hayatin merkezi olamamali bir kisi. Hayatimiz sevdigimiz bir cok insanla guzel.

Ben diğer kişiler gelip geçici gibi bir şey söylemedim erkeklerle kadınlarin arkadaşliğini onaylamiyorum dedim.bu kendi şahsi düşüncem.aslnda ikimizde ayni şeyden bahsediyoruz sadece ifade şekli farkli.ben eşinizin etrafinda dönün onu merkezinize koyun da demiyorum.eğer bir ömür geçireceksek eşimin düşüncelerine saygı duyarm.bana zararı olmadiği sürece, zarardan kastm bu kişiliğime ters değilse mesela, yapmaya çalişirim 😊 kişilik dediğinz şey zaten degişen birşey değil. bir insan 7sinde neyse 70 inde de o dur. Sizin de dediğinz gibi ufak tefek fedakarlıklar yapilir sadece ilişkinin yürüyebilmesi için. seviyorsak eğer.bu bayan zaten tesettürlüymüş sevgilisinin isteğini yapması kişiliğini etkilemez sanırım.açik biri olsa kapatmaya çalışsa o başka.ama yapıp yapmamak ona kalmş tabi.yapamam dersede sevgilisinin ona saygı göstermesi lazm.kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz. Ben hiç bir zaman dikkafalı yada sert bir karakter olmadım. hep ara bulucu ve kırmadan istediğini bir şekilde yaptıran biri oldum 😅

Back