1 yıldır aşamadığımız sorunlar ve ayrılık

Aslında güzel şeyler yaşadık olumlu çok şey var ama sonuçta buraya sadece sorunumuzu yazıyoruz ve her gün kavga ediyormuşuz gibi yansıyor. Oysaki hiç kavga etmiyoruz çünkü zaten hoşuna gitmeyen şeyler duyunca konuyu kapatıyor ve konuşamıyoruz bile. Bu da nadir oluyor. Ama ben bir şeyleri ciddiye doğru ilerlediğini görünce böyle birine gerçekten katlanabilir miyim diye düşündüm ve bu noktaya geldim

Çocuksu demein sebebi işte o yüzük olayı ve engele takılma.
Onun dışında ilişki dinamiklerini kendini onu en iyi siz bilirsiniz. Burada ben anlattığımız kadarını görebiliyorum. Ama konuşmak yerine kestim atması çok yorucu bana kalirsa. Bir karar vermissiniz hakkınızda hayırlısi olsun. Ama bir insanın şu yasa gelip de evlenme teklifi ettiği biri ayrılalım deyince konuşmak yerine tamam diyorsa yapacak şey zaten belli .ben de gıcık olurum.

Seni okadar iyi anlıyorum kii emin ol benimde çok guzel anılarım var ama işte o kafa gitti mi emin ol çok fena feci takıyolar çocuktan beter oluyorlarr ayy benim eril geldi aklıma bende sinirlendimmm

Konuda ayrılıktan çok yüzüğü geri verme dert olmuş gibi geldi bana. İyi yapmışsınız, ayak bileğin göründü, kolun açıldı gibi konular sizin probleminiz olmalı, o kadar karışması hiç normal değil. Unutursunuz, bir sene iyi dayanmışsınız.

Haklısınız burda sadece yaşadığımız sorunu anlatıyoruz öncesini detayını bilemezsi

Haklısınız bunu ben de düşündüm bırakayım bir kaldırıma diye ama çalışmadığı bir dönemde şartlarını zorlayarak almıştı çok özenmişti falan. Yapamadım o yüzden.

İlişkiyi devam ettirmeniz onun kısıtlamalarına boyun eğmeniz anlamına gelecekti ve bu yüzden karşı taraf kıskançlıklarını artan boyutlarda dayatacaktı, ta ki siz nefes alamayana kadar.

Bana göre asla ilişki yaşanmaması gereken insan tipi, böyle bir hayat eşiyle kendinize saygınızı kaybetmeniz çok muhtemeldi. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çünkü yüzük son noktaydı benim için. Bir durup düşünür gel konuşalım der toparlar diye bekledim. O da muhtemelen yüzüğü gerçekten vereceğimi düşünmedi sağa sola bırak dedi.

30 yas degilde lise ortaokul gibi olmus mevzu... Guzelce binyerde oturun konusun yuzugu oraya getirdin burdan aldin bilmemne karismis sacma sapan... Rahatsiz oldugy konulari guzelce aciklasin sen de duruma gore biraz tolerans gosterirsin, gerektigi yerde de odun vermezsin orta yolu bulursunuz ama yuzyuze gelin

Güzel bir yorum olmuş gayet mantıklı ve akla yatkın,
Ancak bu konuda ki kişi ile ilişkiyi sürdüren kişi çelişiyor
Bu kafaya sahip bir kadın neden 1 sene katlandı bu manevi baskıya
Onu oturtamadım kafamda kusura bakmayın

Beni üzen de çocuk gibi davranması zaten. Engellemek falan. Ben de son olarak oturup konuşmamız gerektiğini söyledim ama senin söylediğini yapmamak için gelmicem dedi. Bunu üstünlük meselesi haline getirdi. Ben tek kız olduğum için ailem şımartmış her istediğimi yapmış ama ona yaptırtmazmışım falan filan. Olay buralara geldi yani.

Madem telefonda bitirmek çocukçaydı niye mesaj attınız o kadar önemli bir konuyu hadi attınız bitti niye sonra yüzyüze gelip konuşmak istediniz
Siz pek olayın böyle sonuçlanacağını düşünmediniz galiba

Ayyy cok can skici gercekten cok cocuksu koskoca adam halbuki anlam veremedim

Çünkü ilişkim bu sorunlardan ibaret değildi. Çok iyi anlaştığımız konular da vardı. Ortak hayallerimiz, planlarımız vs. Şu an bir sorun yaşadığım için bunu anlatıyorum ve sanki 1 yıl böyle geçmiş gibi oluyor. Çok mutlu olduğumuz dönemlerde oldu ama bu konulardan da kurtulamadık işte.
Ve ödün verdiğim de oldu ama anladım ki ben böyle ödün verdikçe o daha çok istiyor. Bir şeyler ciddiye binince daha çok düşünmeye başladım sanırım ve katlanmayacağımı anladım.

Uranyen Astrolog takip ediyor musunuz instagramda?
Ediyordum suan instagramım kapalı onuda daha dogrusu benim ex erile inat acmıstımsosyal medya zaten kullanan biri degilim kısacası yapmadığımı yaptım onun yoklugunda diyelim sosyal medya kullanmayı sevmediğim içinde dondurdum
Sevilay Eriçdemi de çokkk severimm ❤❤

Mesajı bitirmek için atmadım ki. Kendimi ifade etmek için attım. Bir şeyleri konuşup halledemiyoruz kötüye gidiyoruz şeklinde bir mesajdı. Konu ilerledikçe ilerledi ve ayrılık noktasına geldi. Ayrılmak için mesaj atmadım.

Suan en dogru kararı vermissin emin ol bide hayatındaki eksiklikler de böle tutkun olmasına sebebiyet veriyordu. Mesela benim ex eril bi 17 yasında babası şehit olmus annesi kızkardeşiyle kalmıs hem okumus bi yere bi saygınlıga gelmiş biriydi hayatta atlatamadikları bi buyuk eksiklik varsa tutkularıda okadar fazla oluyor.

O astologlari takip etmenizin bir sebebi var mı? Ben de baktım da danışmanlık veriyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…