Ben inst dobraanne yi takip ediyorum gerçekten çok mantıklı şeyleri savunuyor ben tavsiye etmiyorum kesinlikle araştırın muhalefet etmek araştırmak bir kaç manyağın çıkardığı akıma uymak demek değil
Şimdi inceledim sayfayı merakımdan da, mantıklı derken?
Komedi sayfaları gibi bir şey kendisi:)
Bir kere kullanılan görsellerin birçoğu(hepsini incelemedim) başka hastalıkların görselleri ve bunu aşıyla kendince bağdaştırmış, kaynağını araştırmadan.
Çocuk yetiştirmek başka, tıp bilimini reddetmek başka.
Madem aşı çok zararlı, söyler misiniz neden 3. Dünya ülkelerinde çocuklara gönüllü doktorlar tarafından tedavi ve aşı sağlanıyor?
Bizler oralarda yaşasak tek hastalıkla ölürüz, vücudumuz o çevresel koşullara uygun değil çünkü.
Bağışıklık kazanmadık, aşı da budur.
Vücuda mikrobu çok az düzeyde verip antikor üretmesini sağlamak ve bir dahaki karşılaşmada sistemin onu tanıyıp, nasıl defedeceğini bilmesidir.
Tek bir şey soracağım size, biliyorsunuz çiçek, verem gibi hastalıklar ölümcül.
Bizlerin neslinden önce aşıları yoktu ve soykırım gibi birçok insan hayatını kaybetti.
Sonra bizlerin ailelerin kollarında gördüğümüz çiçek aşısı yapıldı, hastalık bitti.
Verem hala devam ediyor, hepimiz aşılıyız.
Şuan çiçek salgını olsa, ne yaparsınız?
Evladınıza çiçek hastalığı aşısı yaptırır mısınız yoksa binlerce insan gibi sonu hüsran olsun diye bekler misiniz?
Sadece bunu cevaplayın lütfen.