1. Yarışma Duyurusu : ''Mektup'' Yarışması

UzmaN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
5.078
11
Arkadaşlar sitemizi biraz hareketlendirsek diyorum!!
Yarışmalara biraz ağırlık versek..Üstelik çok da eğlenceli olacağı fikrindeyim..
Örneğin;
en güzel imza yarışması
fotoğraf yarışması(kendi çektiklerimiz)
nick dizayn(en güzel 10 nick sıralamasını yapan)yarışması
en güzel anı,hikaye yarışması(kendi anlatımımızla)
amatör şiirler yarışması vs vs...

Sitemize ''Bizim Yarışmalarımız'' gibi bir başlık açılsa ve her hafta değişik kategorilerde yarışmalar düzenlense,fena mı olur?

Fikirlerinizi paylaşır mısınız lütfen..

Bence de biraz aktivite gerekli bize, iyi düşünmüşsün ablama.s. Ayrıca çeşidi arttırabiliriz de.

Bence de biraz aktivite gerekli bize, iyi düşünmüşsün ablama.s. Ayrıca çeşidi arttırabiliriz de.

Çeşit çoooook!!!!
Ben bir kaç örnek verdim,ayıptır söylemesi..
Ama küskünlük,dargınlık,vay şu,vay bu olmamak şartıyla katılım olsun..Maksat eğlenmek,sitemizi neşelendirmek..yerimseniben

Yapalım, güzel olur. İyi fikir Berşulem... Ben de ayağımın tozuyla hemen yorum yapayım dedim. naniknanik Kategorilere hemen örnekler vermişsin sen zaten...

Şulem güzel düşünmüşsün, ben de geçen ay online sorucevap tarzı bir yarışma önermiştim ama dikkate alınmadı veya olanak dışı idi bilemiyorum.. dilerim biraz hareketlenir, çok monotonlaştı çünkü burası...Şeniz

Yarışmalar kısa süreli olsun diyorum..Örneğin bir hafta süre..Hafta başında katılım,hafta sonunda sonuç açıklansın..Bu da bir motivasyondur yani üyeler için..

Misal,
en güzel imza yarışması,en güzel dini hikaye yarışması, bir annenin çocuğuna duygularını kelimelerle anlatabilme yarışması vs vs..
10 aday pazartesi ankete girer,cumartesi sonuç belli olur..

Sitenin birinciye yada dereceye girenlere beşi bi yerde verecek hali yok!!!!''KK'nın Tescillenmiş Birincileri'' diye,yarışmanın altında bir başlığımız olur,kategorilere göre derece alanların nicklerini ekleriz..
O da olmadı,açık profile,şu yarışmanın birincisidir diye not düşer yönetim..

Arkadaşlar sitemizi biraz hareketlendirsek diyorum!!
Yarışmalara biraz ağırlık versek..Üstelik çok da eğlenceli olacağı fikrindeyim..
Örneğin;
en güzel imza yarışması
fotoğraf yarışması(kendi çektiklerimiz)
nick dizayn(en güzel 10 nick sıralamasını yapan)yarışması
en güzel anı,hikaye yarışması(kendi anlatımımızla)
amatör şiirler yarışması vs vs...

Sitemize ''Bizim Yarışmalarımız'' gibi bir başlık açılsa ve her hafta değişik kategorilerde yarışmalar düzenlense,fena mı olur?

Fikirlerinizi paylaşır mısınız lütfen..

evet bersule ablam fikrin cok güzel biraz rekabet fena olmaz

Bencede cok güzel fikir sule.Cok iyi düsünmüssün.a.s.
Bende varim diyorum ama biraz beceri isdiyor galiba.:eek:

Yarışmalar kısa süreli olsun diyorum..Örneğin bir hafta süre..Hafta başında katılım,hafta sonunda sonuç açıklansın..Bu da bir motivasyondur yani üyeler için..

Misal,
en güzel imza yarışması,en güzel dini hikaye yarışması, bir annenin çocuğuna duygularını kelimelerle anlatabilme yarışması vs vs..
10 aday pazartesi ankete girer,cumartesi sonuç belli olur..

Sitenin birinciye yada dereceye girenlere beşi bi yerde verecek hali yok!!!!''KK'nın Tescillenmiş Birincileri'' diye,yarışmanın altında bir başlığımız olur,kategorilere göre derece alanların nicklerini ekleriz..
O da olmadı,açık profile,şu yarışmanın birincisidir diye not düşer yönetim..

çok güzel bir fikir iyi düşünmüşsün severek katılırım...sengözlerimebaksanab

Güzel fikir! Kendi yazdığımız küçük hikayeler ya da denemelerle yarışmaya katılabiliriz. Ben çok iddialı değilim ama konu uygun olursa katılmayı düşünebilirim...

Sevgilerimle...

X