1. Yarışma Duyurusu : ''Mektup'' Yarışması

tülişim ben lost izlemeye gidiyorum sen benim yerimede karıştırıver iyi geceler tatlı rüyalar görüşürüz hoşcakal

Tamam tamam Şulem kızma bak...Amacımız topici canlı tutarak,arama sayfasında ilk sıradaki yerinin devamını sağlamak.Sakın aklına bişi getirme ha.Arkandayız.(Dimi kız Krom kraliçesi)

Berşule ablam ne güzel bulmuşun valla lazım biraz hareket foruma bu günlerde çok sıkıcı geliyodu zaten valla ben de katılmak isterim özellikle de sevgiliye mektup kategorisine elimden gelir ayıptır söylemesi şakkıdı

İlkönce fikrine sağlık ber cadusu, güzel olur diye düşünüyorum, hakkınca ve yerince olunca. Hayırlısı olsun diyelim. Ama bir hafta süre kısa be canım 15 günde bir olsun. Malum işgüç. Nacizane fikrim.
Ödül olarak şöyle güzel bişeyler ver hani herkesin ihtiyacı ölçüsende :KK70: Şeniz anladın sen onu

Tamam tamam Şulem kızma bak...Amacımız topici canlı tutarak,arama sayfasında ilk sıradaki yerinin devamını sağlamak.Sakın aklına bişi getirme ha.Arkandayız.(Dimi kız Krom kraliçesi)

Ya kardeş elimde değil!!!Bu kadar hareket zarar mı yarar mı getirir bilmem emme,ben her yere yetişiyom..Bi öbür taraf kaldı,orayada el atacam nerdeyse..Tövbe tövbe...
Bu arada sizleride pistlerde görelim conem..Saksıyı çalıştır şu işi çevirelim,sitemiz renklensin...

Ver çoşkuyu ver çoşkuyu:1rolleyes:

İlkönce fikrine sağlık ber cadusu, güzel olur diye düşünüyorum, hakkınca ve yerince olunca. Hayırlısı olsun diyelim. Ama bir hafta süre kısa be canım 15 günde bir olsun. Malum işgüç. Nacizane fikrim.
Ödül olarak şöyle güzel bişeyler ver hani herkesin ihtiyacı ölçüsende :KK70: Şeniz anladın sen onu

Evet 15 günde bir olsun ok..Ama oylama bir hafta olsun..Uzayınca geyik,ceylan muhabbeti oluyor..
Yarışmanın ahengi kaçar..
15 günde bir yarışma,ama oylamalar pazartesiden cuma akşamına kadar..Bir hafta mola,birinci birinciliğin keyfini çıkarsın,hoooop yeni bi tane daha..
Nasıl???

Evet 15 günde bir olsun ok..Ama oylama bir hafta olsun..Uzayınca geyik,ceylan muhabbeti oluyor..
Yarışmanın ahengi kaçar..
15 günde bir yarışma,ama oylamalar pazartesiden cuma akşamına kadar..Bir hafta mola,birinci birinciliğin keyfini çıkarsın,hoooop yeni bi tane daha..
Nasıl???

iyidir bacım, hemfikirler çoğalsın, konular belirlensin.
İlk olarak ne yarışması yapılcak mesela. konu başlıkları belirlede oylamaya sunuver.
şiir,hikaye, deneme, anı, mektup, resim, fotoğraf, nick, avatar, imza neyse artık ona göre hazırlanalım. demi,

Layn sen ekiztazi neyin falan mı içiyon Şule cadısı.nedir bu hiperaktivite falan ha? Hafta içi yürüyüşler,derin donduruculara kışlık gıdalar hazırlayıp atmalar,deliler köşesi var ya hani bi tane eğlenceli vakitler midir nedir(hiç takılmam.alakam olmass) orayı idare etmeler,rehabilitasyon merkezlerinde gönüllü annelikler,arada bir Bertuğla falan ilgilenmekler,anlık iletide gördüm birara seni,sonra da MSN deydin...La çabuk söyle,senden kaç tane var,pis hain.

Benden sadece bi tane var!!
On parmağımda on mağrifet var!!!
Yamacıma gel el vereyim,
Ben de daha çok fikir var!!!

(günün manisi efindim)

Benden sadece bi tane var!!
On parmağımda on mağrifet var!!!
Yamacıma gel el vereyim,
Ben de daha çok fikir var!!!

(günün manisi efindim)

Hay ben senin ağzını öpüyim be ablamtatlicadiarzu bitanesin yaaŞeniz
Ben diyorumki önerilenler genelde yazmaya dayalı, şöyle çizmeli birşeyler de olsa nası olur acep..Yine bir konu belirlense onunla ilgili paintte resim çizilse..şutarafagitti

Hay ben senin ağzını öpüyim be ablamtatlicadiarzu bitanesin yaaŞeniz
Ben diyorumki önerilenler genelde yazmaya dayalı, şöyle çizmeli birşeyler de olsa nası olur acep..Yine bir konu belirlense onunla ilgili paintte resim çizilse..şutarafagitti

Aman Güzel Sanatlara girmeyelim,paint yapacaz diye,KK'ya madara olmayalım..Bi tane yapıldı,gümbürtüye gitti..
heykel,bale,opera, paint ve nü resim çalışmalarına ait kategorilerimiz elimizde kalmamıştır..Başka bahara canlarım....

ne güzel bi fikir ablacım yaa hay ağzını öpim dicem diyomiyom
ayıp olurmukin die :Roflol:
nese konumuza dönecek olursak bencede çok ii bir fikir
kaç haftadır konu dönmüyo resmen hep aynı şeyleri
oku oku içim sıkıldı eğer faaliyete geçirebilirsek ne hoş
bi fikir bende katılmak isterim a.s.

yarışma fikri süpera.sama hakedenin kazanması için isimler gizli mi tutulsa:1closedeyes:gerçi sonunda herkes ipuçlarıyla ya da açıkça kendini belli ediyor ya(daha önceki yarışmalarda olmuştu ya:)))...ne dersiniz:1rolleyes:

Tamam o halde ilk yarışma kategorimiz;'' En Güzel Mektup Yarışması'' olsun mu?

Yarışmaya katılacak adaylar,mektuparını,eşine,sevgilisine,çocuğuna veya doğmamış çocuğuna,annesine,ailesine,dostuna,bir kuruma,bir büyüğüne,KK'ya vs. vs. kişilere yazabilir...(iyi mi?)

Katılan adayların nickleri belli olmasın,haksızlık yapılmaması adına..Msn den şu mektup benim,bu mektup diye,tam gaz veren arkadaşları diskalifiye edelim..(Nasıl mı?Var bir yolu...)

Pazartesiye kadar adaylar mektuplarını yazsın,(sır gibi saklasın),pazartesi günü oylamaya açalım..Ta ki cuma gecesine kadar..
Bu arada,adayların dışında,oylama yapan üyeler,seçimini yaptıktan sonra yorum yazıyorlar ya,şuna verdim,buna verdim diye tiyo vermesin..(çok mu katı oldu?)

Birden fazla yorum yapalım oylarken ama,kimseyi peşimimizden sürükler mahiyette olmasın..
Cumartesi günü,sonuç açıklanır,birincimiz haklı olarak kazanmanın sevincini yaşar..Şayet mümkünse,hangi kategoride birinci olmuşsa,yönetimden bunu açık profilde belirtmesini rica ederiz..
Sonra bir hafta boyunca,millet şöyleee bir kafa dinlendirir,yapılan yarışmanın yankıları aramızda konuşulur(işin magazin kısmı hihihihihih)
Yine kendi aramızda bir kategori belirler,aynen devam ederiz..

Bi de kim anketi açacak,oylamayı takip edecek,o işi üstlenecek arkadaşlarımızı belirleyelim,ilk adımı atalım derim..
Benden bu kadar...Eklemek isteyenler lütfen yazsın...

kız ber cadusu artık düşüncede okuyon sen.
tam geldim, bende aşağı yukarı senin yazdıklarını yazacaktım, yazmışın eline sağlık. bana hadi hayırlısı demek kaldı.
Elife yarışmayla ilgili mailleri gönderebileceğimiz bir adres belirtsek iyi olur, sonuçta gizli olucaksa kendileri buraya ekleyemeyeceklerine göre bir adrese gönderilip orda numaralandırılıp foruma aktarılması gerekir.Herkes Elif'ten alır adresi gönderir. Yada aklına bu konuda başka bir fikir gelen varsa eklesin. Ne demişler, el elden üstündür, birlikten kuvvet doğar vs. vs. :)

Tamam o halde ilk yarışma kategorimiz;'' En Güzel Mektup Yarışması'' olsun mu?

Yarışmaya katılacak adaylar,mektuparını,eşine,sevgilisine,çocuğuna veya doğmamış çocuğuna,annesine,ailesine,dostuna,bir kuruma,bir büyüğüne,KK'ya vs. vs. kişilere yazabilir...(iyi mi?)

Katılan adayların nickleri belli olmasın,haksızlık yapılmaması adına..Msn den şu mektup benim,bu mektup diye,tam gaz veren arkadaşları diskalifiye edelim..(Nasıl mı?Var bir yolu...)

Pazartesiye kadar adaylar mektuplarını yazsın,(sır gibi saklasın),pazartesi günü oylamaya açalım..Ta ki cuma gecesine kadar..
Bu arada,adayların dışında,oylama yapan üyeler,seçimini yaptıktan sonra yorum yazıyorlar ya,şuna verdim,buna verdim diye tiyo vermesin..(çok mu katı oldu?)

Birden fazla yorum yapalım oylarken ama,kimseyi peşimimizden sürükler mahiyette olmasın..
Cumartesi günü,sonuç açıklanır,birincimiz haklı olarak kazanmanın sevincini yaşar..Şayet mümkünse,hangi kategoride birinci olmuşsa,yönetimden bunu açık profilde belirtmesini rica ederiz..
Sonra bir hafta boyunca,millet şöyleee bir kafa dinlendirir,yapılan yarışmanın yankıları aramızda konuşulur(işin magazin kısmı hihihihihih)
Yine kendi aramızda bir kategori belirler,aynen devam ederiz..

Bi de kim anketi açacak,oylamayı takip edecek,o işi üstlenecek arkadaşlarımızı belirleyelim,ilk adımı atalım derim..
Benden bu kadar...Eklemek isteyenler lütfen yazsın...

Canım yarışmayı bir topicle duyur.Sana yollanacak mektuplar öm ile yollansın.Sen sen hepsine birer yarışma nosu koyarak yarışmayı açtığında teker teker ekle.Ama eserler topiclerde yer aldıktan sonra,alt kısımda,yorum yapılmaması yani olayın geyik olmaması lazım.Bu nedenle yönetimle işbirliği yapıp,konu altının kapalı tutulması lazım bu konuda yardım al arkadaşlardan.Sonra oylama yani anket bittikten sonra birinci ikinci ve üçüncü olanların topicleri için yorumlar açılabilir.Ne diyon hı,sıcah bahıyon mu?Pis hiperaktivite böcüğü...Bu arada edebi eserler ile ilgili yarışmalarda,düzeltmen olarak görev alabilirim.Yarışmacı olmak istemiyom çünküm.(Çok ukala gördüm kendimi canım!)sengözlerimebaksanab

Not= Bu arada öm ler ile veya chat kutusu ile şu numaralı yazı benimdir bana oy verin falan diyenler olabilir.Bunu nasıl engelliycen gülüm?

Ne kadar sevgi dolusunuz arkadaşlar, yaşarttınız len gözlerimi:mymeka:

İyi olur tabi yarışmalar, action, actionşakkıdı

Sağol kuzum eksik olma..Örnek teşkil etmesi tek dileğimiz..Sen de kaynaş,için sevgi dolsun..yerimseniben

Kızlar, haydi bakalım iş başına. Mektup yazmak sanıldığı kadar kolay değil çünkü. Malum, iletişim modernize oldu. Cep telefonları, bilgisayar, internet vb. çıktı, mertlik bozuldu. Zamane gençleri bayram kartlarının ne olduğunu bile bilmiyor. "Kestane kebap, acele cevap", "Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim." dedin mi bön bön bakıyorlar.
Vallahi ben ağzını öpeceğim Berşulem. Ayıp mayıp boşver. Mektup, edebiyatımızın önemli öğelerinden biriydi ve unutulmasına çok üzülüyordum.
Yalnız, katılacak arkadaşlardan bir ricam olacak:
Yazıların içeriği kadar, Türkçeyi ve yazım kurallarını hakkını vererek kullanmak da çok önemli. Bu nedenle özen göstererek ve araştırarak yazınız yazılarınızı.
Sitemizin DTNTH fanatikleri Kulübü, kanının son damlasına kadar hizmetinizdedir.
Herkese başarılar...

X