- 1 Mayıs 2007
- 10.363
- 31
Topicleri geyik yaparak en güzel karıştıran işe yaramaz hatunlar klasmanına adayım.Ya sen?
sonunda benide kendine benzettin tatlı tülişim bende varım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topicleri geyik yaparak en güzel karıştıran işe yaramaz hatunlar klasmanına adayım.Ya sen?
bana görede bir katagori bulun bende katılmak istiyorum tamammı canımcım
Tamam tamam Şulem kızma bak...Amacımız topici canlı tutarak,arama sayfasında ilk sıradaki yerinin devamını sağlamak.Sakın aklına bişi getirme ha.Arkandayız.(Dimi kız Krom kraliçesi)
İlkönce fikrine sağlık ber cadusu, güzel olur diye düşünüyorum, hakkınca ve yerince olunca. Hayırlısı olsun diyelim. Ama bir hafta süre kısa be canım 15 günde bir olsun. Malum işgüç. Nacizane fikrim.
Ödül olarak şöyle güzel bişeyler ver hani herkesin ihtiyacı ölçüsende Şeniz anladın sen onu
Evet 15 günde bir olsun ok..Ama oylama bir hafta olsun..Uzayınca geyik,ceylan muhabbeti oluyor..
Yarışmanın ahengi kaçar..
15 günde bir yarışma,ama oylamalar pazartesiden cuma akşamına kadar..Bir hafta mola,birinci birinciliğin keyfini çıkarsın,hoooop yeni bi tane daha..
Nasıl???
Layn sen ekiztazi neyin falan mı içiyon Şule cadısı.nedir bu hiperaktivite falan ha? Hafta içi yürüyüşler,derin donduruculara kışlık gıdalar hazırlayıp atmalar,deliler köşesi var ya hani bi tane eğlenceli vakitler midir nedir(hiç takılmam.alakam olmass) orayı idare etmeler,rehabilitasyon merkezlerinde gönüllü annelikler,arada bir Bertuğla falan ilgilenmekler,anlık iletide gördüm birara seni,sonra da MSN deydin...La çabuk söyle,senden kaç tane var,pis hain.
Benden sadece bi tane var!!
On parmağımda on mağrifet var!!!
Yamacıma gel el vereyim,
Ben de daha çok fikir var!!!
(günün manisi efindim)
Hay ben senin ağzını öpüyim be ablamtatlicadiarzu bitanesin yaaŞeniz
Ben diyorumki önerilenler genelde yazmaya dayalı, şöyle çizmeli birşeyler de olsa nası olur acep..Yine bir konu belirlense onunla ilgili paintte resim çizilse..şutarafagitti
Tamam o halde ilk yarışma kategorimiz;'' En Güzel Mektup Yarışması'' olsun mu?
Yarışmaya katılacak adaylar,mektuparını,eşine,sevgilisine,çocuğuna veya doğmamış çocuğuna,annesine,ailesine,dostuna,bir kuruma,bir büyüğüne,KK'ya vs. vs. kişilere yazabilir...(iyi mi?)
Katılan adayların nickleri belli olmasın,haksızlık yapılmaması adına..Msn den şu mektup benim,bu mektup diye,tam gaz veren arkadaşları diskalifiye edelim..(Nasıl mı?Var bir yolu...)
Pazartesiye kadar adaylar mektuplarını yazsın,(sır gibi saklasın),pazartesi günü oylamaya açalım..Ta ki cuma gecesine kadar..
Bu arada,adayların dışında,oylama yapan üyeler,seçimini yaptıktan sonra yorum yazıyorlar ya,şuna verdim,buna verdim diye tiyo vermesin..(çok mu katı oldu?)
Birden fazla yorum yapalım oylarken ama,kimseyi peşimimizden sürükler mahiyette olmasın..
Cumartesi günü,sonuç açıklanır,birincimiz haklı olarak kazanmanın sevincini yaşar..Şayet mümkünse,hangi kategoride birinci olmuşsa,yönetimden bunu açık profilde belirtmesini rica ederiz..
Sonra bir hafta boyunca,millet şöyleee bir kafa dinlendirir,yapılan yarışmanın yankıları aramızda konuşulur(işin magazin kısmı hihihihihih)
Yine kendi aramızda bir kategori belirler,aynen devam ederiz..
Bi de kim anketi açacak,oylamayı takip edecek,o işi üstlenecek arkadaşlarımızı belirleyelim,ilk adımı atalım derim..
Benden bu kadar...Eklemek isteyenler lütfen yazsın...
güzel fikir nan şulem aferin sana Şeniz
Valla mı iloş danası??Sağol,var ol,çok yaşa,bin yaşa vs vs vs..Şeniz
Ne kadar sevgi dolusunuz arkadaşlar, yaşarttınız len gözlerimi:mymeka:
İyi olur tabi yarışmalar, action, actionşakkıdı