1. Yarışma Duyurusu : ''Mektup'' Yarışması

Arkadaşlar!!!!!!!!

Tamam daha fazla heyecan yapmaktan vazgeçtik...Yönetim yarın oylamaya açıyor mektuplarınızı...
Bu gece gönderdiniz gönderdiniz,göndermediniz yarın sabah soluğu başka mektuplara oy verirken alırsınız..

Yarışmalarımıza dair yönetim güzel bir jest yapmış ve ayrı bir başlık açmıştır..

Kazene teşekkür ediyor,yarışmalarımızın KK'ya yakışır olacağından emin olmasını istiyoruz...

Arkadaşlar son gece...Bilginize..Yarın emek verip yazdığınız mektuplar açık oylamaya açılacaktır...
Hepinize boooooooool şanslar...

çok sevindim de:1shok: ben mi göremiyorum.şuan mektup filan yok:çok üzgünüm:berşule buaralar çok dalgınım,gözümden kaçmış olabilir de, şimdi yarışmaya katılanlar oy kullanmayacak sanırım öyle mi:uhm:?

Bir arkadaşın yazdıklarından, mektubunun içeriği anlaşılabiliyor, bunun olmaması gerekmez miydi:uhm:
Şule ablam, iyi veya kötü motivasyonlarımızı bile buraya yazmamamızı istemişti.

Yaşasın!!!!

Mektuplarımız yayınlanıyor... Evden çıkmam gerek ama heyecandan oturdum kaldım ayol...
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

MEKTUPLAR BURADA

dy6rk5bi0iu3mx9cy7.gif

http://www.kadinlarkulubu.com/mektup-yarismasi-anketi-t100916/index.html?t=100916

Eksik okumuş ve bu yüzden de yanlış bilgilenmiş olabilirim..
Sonuçta mektup yarışmasını kaçırmışım..

Şöyle bir önerim var.
Yarışma duyuruları yapılan topik kilitli tutulsa ve yazılan onlarca cevap yüzüden asıl görmemiz gerekeni kaçırmasak nasıl olur?

Mektubun zaten pulu yoktu.. Beklesin bakalım çekmecede.. :eek:

Eksik okumuş ve bu yüzden de yanlış bilgilenmiş olabilirim..
Sonuçta mektup yarışmasını kaçırmışım..

Şöyle bir önerim var.
Yarışma duyuruları yapılan topik kilitli tutulsa ve yazılan onlarca cevap yüzüden asıl görmemiz gerekeni kaçırmasak nasıl olur?

Mektubun zaten pulu yoktu.. Beklesin bakalım çekmecede.. :eek:

Daha önce yarışma başlığımız olmadığı için,öneri ve sorunlar kımına yazdım hep yarışma kategorilerini ve duyuruları..
Şimdi sadece yarışmalar ait bir başlığımız var ve tüm kurallar ve kategoriler orda yer alacak..Sizler de zahmetsizce aradğınız her soruya cevap bulabileceksiniz..

Başka yarışmada görüşmek dileğiyle püsküüt..

yanlış mesaj oldu kusura bakmayın gelmişken şuleyide öpim bi emeğine binayenŞeniz .a.s.

yanlış mesaj oldu kusura bakmayın gelmişken şuleyide öpim bi emeğine binayenŞeniz .a.s.

Gel ben de seni öpeyim güzel arkadaşım!Şeniz

Hali hazırda devam etmekte olan mektup yarışmamız sonuçlandıktan sonra,başka kategoride çok yarışmalarımız olacak..
Katılımlarınızla, hem daha keyifli, hem daha çok rekabet içeren ortamları yakalayacağız.
Eğleneceğimize ve daha çok paylaşımlar yapacağımıza garanti veriyorum..
MADE IN KK

Daha önce yarışma başlığımız olmadığı için,öneri ve sorunlar kımına yazdım hep yarışma kategorilerini ve duyuruları..
Şimdi sadece yarışmalar ait bir başlığımız var ve tüm kurallar ve kategoriler orda yer alacak..Sizler de zahmetsizce aradğınız her soruya cevap bulabileceksiniz..

Başka yarışmada görüşmek dileğiyle püsküüt..

Cevap için teşekkürler, iyilikler.. a.s.

X