Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah tamamına erdirsin arkadaşım.. İsteyen herkese nasip etsin inşaAllah.yorumunu çok beğendim İMTİHAN..beş yıl çocuk sahibi olmak için uğraştık birsürü ilaç iğne tedavisi gördüm tüp bebek yaptırdım hepsi hüsrandı taaki dört ay öncesine kadar kendiliğimden hamile kaldım ilk siyah bi noktaydı kesemiz dün yine gittik Dr.a eller kollar takla atıyo eşimle kafayı yiyoruz resmen hergün usg resimlerine bakıyoruz bana benziyo sana benziyo konusahibini yargılamıyorum ama Rabbim isteyene versinn
AminnnnnnAllah tamamına erdirsin arkadaşım.. İsteyen herkese nasip etsin inşaAllah.
Konu sahibine laf dokundurmak gibi anlaşılmasın evet. Herkesin sevinci başka başka.. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.. Kucağına almayı da nasip etsin Allahım. Mucizen seninle birlikte olsun daima...
Bence hicbirimiz yarin pisman olup olmayacagimizi bilemeyiz. Pişmanliginin adini seni derinden etkilemesiyle desgistiriyorsun bence. Umrunda ki bu kadar anlatmişsin. Duygularini kendine itiraf etmek istemiyorsun, daha dogrusu duygularinla davranmak istemiyorsun, kati olmaya calismak istiyorsun. Ama duygularin oyle ya da boyle ortaya cikar. Onlari sonsuza kadar icimizde hapsedemeyiz...
Geçmiş olsun.
Nedense biz kadınlarda hemcinslerimizi anaç sanıyoruz. Halbuki alakası yok. Ben de yolda gördüğüm her bebeğe gülücükler saçan insanlardan değilim. Bayılmıyorum bebeklere mesela pek anaç da değilim.
Dolayısıyla sırf kürtj olmamak için bir kadının yanlış bir karar alıp istemediği bir bebeği doğurmasını doğru bulmuyorum. Kadın doğurduğunda yine çocuğa karşı süper güzel duygular beslemezse ve çocuk bunu hissederek büyürse asıl bu vicdansızlıktır.
Ben çevremde çocuklarına kötü davranan, sevgisiz davranan çok anne görüyorum parkta orada burada. Her anne doğumdan sonra mükemmel anne olmuyor. Burada her kürtaj konusuna doğurunca mükemmel anne olursun diyorlar ama ben aksini de çok gördüm.
Bu nedenle bir çocuk sevgisiz büyüyecekse bir kadın pişman olacak mutsuz bir ömür geçirecekse kürtaj doğru bir karardır.
Çocuk bir kere geliyor bir ömür kalıyor büyük bir karar istemeden, hazır değilken verilecek bir karar değil bu.
Asıl böyle istenmeden doğan çocuklara yazık oluyor kadınlara yazık oluyor.
Umarım atlatırsınız bir an önce kötü süreçler yaşamışsınız. Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum iki yıla yakındır bir sıkıntısı yok ve çok güvenilir. Yeni nesil düşük hormonlu ilaçları kullanın bence.
Geçmiş olsun
evliligim sorunlu degil ama ben sorunlu olabilirim. Benim sorunlarim olabilir, bunun tedavisini reddediyorda olabilirim. Derdim tam olarak bu sorunlarimin oldugunun farkinda olan sorunlu biriyim.Evliligin mi sorunlu sen mi sorunlusun onu cozemedim.Evliligin sorunluysa cozumu basit ama korunma yontemlerini dusunuyorsun.Kendinle varsa sorunlarin onun da basit tedavi olacaksin.Derdiniz ne anlamadim tam.
İstemiyordun bitti. Bu kadar dram haline getirmenin anlamı var mı?
Sacma ayrıntılar.
Bebeğe yazık olmuş.
Uzun uzadıya bir kürtaj masalı
Toplumda anne olma baskısının olduğuna katılıyorum. Ben çok isteyerek gebe kaldım ve çok şükür ki bir evladım var. Buna rağmen çok bunaldığım daraldığım anlar oldu. Annelik her zaman toz pembe değil gerçekten. Bir kadının anne olmak istemeyişine saygı duyarım. Kürtaj elbette hoş değil. Ama herkesin kendi hayatı kendi tercihidir eleştirmek hoş değil. Hele benim olmuyor sen olanı aldırıyorsun lafları da ayrı saçma. Herkesin imtihanı farklı çünkü.
Yalnız takıldığım konu şu: Konu sahibi gerçekten anne olmak istemedi ve kürtaj yaptırdı ise neden bu kadar dramatik bir dille yazma ihtiyacı hissetti?. Aceba wc ye mi gitti kısımlarını okurken çok kötü oldum. Toplum bana anne ol diye baskı kuruyor ama inatla olmadım işte banane banane diyen bir kadın var görüntüde. Ama yüreği yangın yeri bence...
Doktorum ben çekil ! :)Nasıl saçma ayrıntılar mesela ? Bir profilde 5946363 kere doktor olduğunu belli etmek gibi mi ?
İçini dokmus işte kız .
Geçmiş olsun konu sahibi
Yok bence yeriyle rahimini aldırsın bu arkadaş,nolur nolmaz ..Tüplerinizi bağlatın
oldukça travmatik yaşamışssın.
çok büyütmüşsün sanırım zihninde.
insanlar neler neler yaşıyor hastanelerde.
elbette kürtaj oldukça zor bir operasyon manen.
ancak diğer türlü kolaylıkla atlatılan bir operasyon genelde.
sen de zaten toparlanmışsın ertesi güne.
ne diyelim eşinle kararın bu yönde olmuş.
oldukça güçlü bir şekilde istemiyormuşsun zaten anneliği.
bilemhamileliğin ilk dönemini atlatsaydın alışırmıydın bu fikre.
genelde ilk haftalar zorlu geçer.
sonra bünye alışır vs.
herneyse sendeki çok güçlü bir reddediş sanırım.
ancak yine de içinde biraz pişmanlık var gibi sezinledim.
Anladigim kadariyla doktorsunuz emin olamadım =)Doktorum ben çekil ! :)