Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın kızlarrr
yarın tatil olabilirim bildirimi evden yapar hemen çıkarım tabi tatilsem ki inşallahhhhh
zaten pek iyi haberler veremicem size eksi kiloların içerisinde olacam galiba tartılmaya korkuyorum senağlama
bhk da fırça atmıyo hiç zatennn

günaydın kızlarrr
yarın tatil olabilirim bildirimi evden yapar hemen çıkarım tabi tatilsem ki inşallahhhhh
zaten pek iyi haberler veremicem size eksi kiloların içerisinde olacam galiba tartılmaya korkuyorum senağlama
bhk da fırça atmıyo hiç zatennn

ayy sorma,
öle fırca atmak,
ceza vermk falan pek yapımda olmayan seyler benim :çok üzgünüm:

KHENAcım yaa biz de tatiliz yarın artık kısmet olursa bildirimi evden yapcam. kendimi zayıflamış hissediyorum ama tartı pek öyle demiyor yaaa eden anlamadım. sanırım 65 bana takıntı oldu:(

günaydııın

hemen dünki menümü yazayım...

sabah:
poğaça
ayran - en hızlı bunları yiyebildim de bugüne özel

arada 1 dido:1shok:

öğlen:

sadece salata
dengeler diye düşündüm...

şimdi boool sütlü nescafe içiyorum

akşama:
balık - yağsız kızartılmış
dondurma:icecream:
meyve

bolca suuuu...

ekmek hiç yok.

toplamda 70 adet mekik:lepi:

valla bence çook güzel.
sabah kahvaltı yapabilsen daha güzel olurdu ama ben de yapamadığım için bu konuda bişe diyemicem.
arada da didoyu götürmüşün :tomato:
öğlen sadece salata süt veren bi anne için az gibi geldi bana, ama kalori olarak didoyu dengelemeiştir herhalde.. ama sana tavsiyem tatlı ihtiyacını dido gibi çikolatalar yerine, yine hatırı sayılır miktarda kalorisi olan ama aynı zamanda süt yapan sevdiğin bi helva çeşidiyle bastırman hem senin hem de minik hamzanın daha çok işine yarar.
akşamki menün çok güzel,
sonrasındaki dondurma için bişe diyemiyorum zira aynı dertten muzdaribim kaydirigubbakcemile3

ekmek hiç tüketmemene hayranım, ben de bunu becerebilsem çok iyi olucak.
bi de bişe sorcam, mekik çekerken ameliyat yerinde hiç sızı falan oluyor mu, zorlandın mı hiç, ben de başlamak istiyorum mekiğe ama henüz cesaret edemedim.

hii 66 mı:delphin:

geçicem ben seni :dilcikar:

geçersin tabe, sen benden çok daha azimlisin bu konuda, ama bana da belli olmaz, ben de arap atı gibiyimdir :roflol:

canım sen kaç kilosun bu arada, bi de ben dün bedenimi örendim 42 beden :bbo: seninki kaç :jeyyar:

geçersin tabe, sen benden çok daha azimlisin bu konuda, ama bana da belli olmaz, ben de arap atı gibiyimdir :roflol:

canım sen kaç kilosun bu arada, bi de ben dün bedenimi örendim 42 beden :bbo: seninki kaç :jeyyar:

doğumdan beri ben de üzerime tek çorap bile almış değilim,
sırf büyük beden bişey olur da asırı moralim bozulur diye..
bir kaç sığdığım kıyafet var,
onları giyiyorum forma gibi :dilcikar:

ben 68.8 dim en son...:utangac:

doğumdan beri ben de üzerime tek çorap bile almış değilim,
sırf büyük beden bişey olur da asırı moralim bozulur diye..
bir kaç sığdığım kıyafet var,
onları giyiyorum forma gibi :dilcikar:

ben 68.8 dim en son...:utangac:

ayy benim de formalarım vardı, ama sürekli işe gidip gelince artık kendimi çok kötü hissetmeye başlamıştım, mecburen aldım ama az aldım.. bi pantolonla iki bluz aldım..
lcw den daha önce hiç pantolon almamıştım, hani bazı markaların kalıpları dar, bazılarının geniş olur, lcw nin nasıl bilmiyorum ama nasıl olursa olsun 42 beden hiç hoşuma gitmedi..

eşim benimle dalga geçmeye başladı, benim pantolonların boyunu kısaltalım da giy diye, o da 42 bedenmiş..

eşim 96 kiloydu benim doğumumdan beri 10 kilo verdi, ben veremedim..
ne o yazın bikini mi giycen diyom "evet hayatım" diyo :roflol:
benimle yarış ediyo yaa

ayy benim de formalarım vardı, ama sürekli işe gidip gelince artık kendimi çok kötü hissetmeye başlamıştım, mecburen aldım ama az aldım.. bi pantolonla iki bluz aldım..
lcw den daha önce hiç pantolon almamıştım, hani bazı markaların kalıpları dar, bazılarının geniş olur, lcw nin nasıl bilmiyorum ama nasıl olursa olsun 42 beden hiç hoşuma gitmedi..

eşim benimle dalga geçmeye başladı, benim pantolonların boyunu kısaltalım da giy diye, o da 42 bedenmiş..

eşim 96 kiloydu benim doğumumdan beri 10 kilo verdi, ben veremedim..
ne o yazın bikini mi giycen diyom "evet hayatım" diyo :roflol:
benimle yarış ediyo yaa

benim eşim de 96 kilo :asigim:
o 42 beden olmaz yanlız,sen inanma :jeyyar:

ben hamileyken kocacım saolsun bi ara diyete başlamıştı,
ben deli gibi kilo alırken,
o veriyordu.
bi gün ben ağlamaya baişladım deli gibi.
sonra diyeti bıraktı :jeyyar::jeyyar:

valla bence çook güzel.
sabah kahvaltı yapabilsen daha güzel olurdu ama ben de yapamadığım için bu konuda bişe diyemicem.
arada da didoyu götürmüşün :tomato:
öğlen sadece salata süt veren bi anne için az gibi geldi bana, ama kalori olarak didoyu dengelemeiştir herhalde.. ama sana tavsiyem tatlı ihtiyacını dido gibi çikolatalar yerine, yine hatırı sayılır miktarda kalorisi olan ama aynı zamanda süt yapan sevdiğin bi helva çeşidiyle bastırman hem senin hem de minik hamzanın daha çok işine yarar.
akşamki menün çok güzel,
sonrasındaki dondurma için bişe diyemiyorum zira aynı dertten muzdaribim kaydirigubbakcemile3

ekmek hiç tüketmemene hayranım, ben de bunu becerebilsem çok iyi olucak.
bi de bişe sorcam, mekik çekerken ameliyat yerinde hiç sızı falan oluyor mu, zorlandın mı hiç, ben de başlamak istiyorum mekiğe ama henüz cesaret edemedim.

yorum için teşekkürler canım ...

helva meselesini deniycem. çikolatayı baya da azalttım ama haftada bir sefere indirmek istiyorum. başaracağımı da düşünüyorum bakalım hadi hayırlısı:jeyyar:

kızlaaarrrsengözlerimebaksanab

bir rekabet seziyorum:jeyyar:

iyi olur iyi oluuurrr:1ninca: rekabet iyidirrrralkisalkisalkis

ben de dahil olcam ama emrivaki yapayım...

ben 65

Elifcino 66

BHK 68,8

çok yakın kilolarımız anneler... üçerli grupların haricinde bir de böyle bir yöntem mi denesek ne dersiniz:jeyyar:

bu arada...

ben de 42 giyiyorum:a015:

kendime forma diye tabir edilen birşey aldım işe gelip giderken giymek için...

fazlasını almadım ki hiçbirşeyim olmasın da gaza gelip kilo vereyim diye:jeyyar:

sanirim boy ile de alakali bu beden olayi ya.

cunku ben 68,9'um 42 olan pantolonlarim inanilmaz bol geliyor. denemedim ama 40'a giriyorumdur.

ELİİİFFF

mekiği sormuştun canım az önce yazmayı unuttum. ben de ancak bir süredir yapmaya başladım. öncesinde olmuyordu.. yapamıyordum sezeryandan dolayı. ama artık oluyor. yavaş yavaş dene istersen. bana doktorum 40ım çıkınca bile mekik çekebileceğimi söylemişti. ama sanırım biraz abartmış:) o zamanlar çekmeye cesaret bile edememiştim... ama şimdi oluyor şükür...

sanirim boy ile de alakali bu beden olayi ya.

cunku ben 68,9'um 42 olan pantolonlarim inanilmaz bol geliyor. denemedim ama 40'a giriyorumdur.

tabi YULAFcım boyla inanılmaz alakalı.

benden kilo olarak daha fazla arkadaşlarım var ama boyları 170in üstünde olunca direk dal gibi görünüyorlarr:nazar:

tabi YULAFcım boyla inanılmaz alakalı.

benden kilo olarak daha fazla arkadaşlarım var ama boyları 170in üstünde olunca direk dal gibi görünüyorlarr:nazar:

benim su andaki sorunum gobek ve kalca.
kalca daha cok su anda.
popom yok zaten yan can simidi yaglarim da gitti.
boyle basenim mi desem kalcam mi desem oraya bilemedim.
ne yapmak gerekiyor.

benim su andaki sorunum gobek ve kalca.
kalca daha cok su anda.
popom yok zaten yan can simidi yaglarim da gitti.
boyle basenim mi desem kalcam mi desem oraya bilemedim.
ne yapmak gerekiyor.

yaa canım benim de göbek sıkıntım var. sallanıyor resmen görsen hamile sanarsın beni. zaten göbeği eritsem direk 3 kilo gder benden.

ama nasıl:uhm:

Ender Saraç'tan Göbek Eriten Diyet

Bölgesel zayıflama(göbek, bel, basen) çok zordur ve diyet yeterli olamaktadır mutlaka egzersiz yapılamlıdır diyen Dr.Ender Saraç sizlere 3 haftada, özellikle göbek-bel bölgesinden incelmeyi de sağlayacak özel bir program veriyor.
Ancak öncelikle şu noktayı vurgulamak gerekli: Sadece diyetle bölgesel zayıflama tam olmaz. Beraberinde özel egzersiz ve bazı özel bitkisel mönüler gerekir. Bu programı 3 hafta uygulayın, 21'inci günün sonunda müthiş incelmeyi hayretle göreceksiniz.
Mekik hareketi :Dizlerimiz bitişik ve ayaklarımız birbirine paralel şekilde tabanları yeri gösterirken iki elimizi enseye koyup hızlı hızlı, sık sık ve kesik kesik hareketlerle karnımız acıyana kadar sabah ve akşam ellişer kez bu hareketi yapıyoruz. Bu hareket özellikle karın bölgesindeki kasları kuvvetlendirir, yağ dokusunu harekete geçirir ve yağların yanmasına yardımcı olur.

Sopalı hareket :Bu harekette de bir sopayı ense kökümüze alıp iki elimizi geçiriyoruz. Ayaklarımızı yere sağlam basıp süratli bir şekilde sağa ve sola doğru daha çok kalçadan yukarısını hızlı bir şekilde döndürerek birkaç dakikada bu hareketleri yapıyoruz. Bu hareket karnın yan tarafındaki kasların şekillenmesi ve göbeğin erimesini sağlar.

Bel kasları için mekik :Bir taraftaki kolumuzu, bükülmüş olan diğer taraftaki dizimize doğru hafifçe, sık sık ve seri hareketlerle yakınlaştırmaya çalışıyoruz. Bu hareketi de birkaç dakika dayanabildiğimiz kadar yapmaya gayret ediyoruz. Daha sonra diğer taraftaki ayağımızı ve kolumuzu değiştiriyoruz. Bu hareket karnın yan tarafına doğru olan kasları çalıştırmak için yararlıdır.

Haftanın tek günleri bunları yiyin:

Kalkar kalkmaz: 1 bardak ılık ballı limonlu su (içine yarım tatlı kaşığı bal, 10 damla limon konacak).

Sabah sporu: 35 - 40 dakika tempolu yürüyüş yapın. Bol ter atmaya gayret edin.

Duş: Ham ipek kese veya kabak lifi ile 5 dakika fırçalar gibi göbek, basen, popo, bel sertçe fırçalanacak. 5 dakika kadar susam yağı, kekik yağı, biberiye yağı, melisa yağı ile aynı bölgeye masaj yapılacak.

Kahvaltı: 1 adet kabuklu yeşil elma, 1 adet sert şeftali Ara: 2 parmak taze dil peyniri yiyebilirsiniz.

Öğle: 1 porsiyon ızgara tavuk (derişiz), bol rokalı yeşil salata (taze soğanlı).

Ara(saat 15.00): 3-4 yulaflı bisküvi

Ara(saat 17.30): 1 adet yeşil elma.

Akşam: 4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye (az yağlı), 1 dilim tam ekmek, mevsim salatası.

Gece: 1 bardak şekersiz tarçınlı ılık light süt. 3-4 fincan rezene çayı, yeşil çay, mısır püskülü, kiraz, avakado yaprağı karışım çayı içilecek.

Yasaklar
- Kolalı, şekerli içecekler
- Kızartma
- Hayvansal katı yağlar (tereyağı, kaymak, yağlı şarküteriler, yumurtanın sarısı, yağlı süt ürünleri, yağlı etler, tavuk - balık derisi, tam yağlı süt)
- Alkol (özellikle bira)
- Beyaz un, - Beyaz şeker
- Doğum kontrol hapları
- Aşırı gündüz uykusu
- Çikolata
- Yağlı çerezler
- Cips
Zayıflatıcı çayı elinizden düşürmeyin Bir su bardağı için 1-2 adet avakado yaprağı, 1 çay kaşığı yeşil çay, küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü, 1 çay kaşığı rezene tohumu sadece 1-2 dakika kaynatılacak ve hafifçe fokurdadıktan sonra 3-4 dakika demlenmeye bırakılacak. Sonrasında şeker veya tatlandırıcı eklenmeyecek sadece çok ince bir dilim limonla içilecek. Yemeklerden biraz sonra da içebilirsiniz. Akşam mümkün olduğunca erken yenilecek. Sabah ise erken kalkmak önemli çünkü erken kalktığınızda metabolizma hızlanır, sabah sporu ise vücudu canlandırır, harekete geçirir.

Ender Saraç

yaa canım benim de göbek sıkıntım var. sallanıyor resmen görsen hamile sanarsın beni. zaten göbeği eritsem direk 3 kilo gder benden.

ama nasıl:uhm:

gobek var bende de.
ama gobek bizde ailede var. hani ben ne kadar birseyler yapmaya calissam da genetik sekilde hafif bir gobek oluyor.
ablam incecik gobegi var bildigin.

gobek icin mekik yani baska sansimiz yok.

spora mi yazilsam acaba diyorum. para veriyorum diye zorunluluk olur gitmek zorunda kalirim diye dusunuyorum. ama calismayinca babamdan para istemek de zoruma gidiyor artik.

bisiklet_egzersizi_1241088396.jpg

dikey_bacak_egzersizi_4_1241088444.jpg

_c3_a7apraz_bacak_egzersizi_7_1241088481.jpg

full_dikey__bacak_germe_8_1241088513.jpg

uzun_kol_egzersizi_6_1241088534.jpg

bunlar karın kaslarını çalıştıran hareketlermiş kızlar..

deneyelim bari...

Son düzenleme:
Back
X