Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okey kizlar oylayalim. herbal bu hafta gitsin mi kalsin mi? gamyoncuiremsu
95.ETAP** 1. TAKIM **
nrymn ( 61,4 / 61,4 / 0 / 0 % )
neşemeşe ( 75,5 / 77,3 / -1,8 / -2,38 % )
hayat70 (59,5 %)
KHENA (65,8 / %)
yasmine8383 ( 59,0 / 58.6 / 0.4 / 0.68%)
herbal (89,8 / %)
bhk (71 / 70.5 / 0.5 / 0.7% )
çelik198408 (71,5 / %)
yulaf (73,8 / %)
TuRuNCu (61,1 / 60,9 / 0,2 / 0,33 %)
flawless (67,5 / %)
1. TAKIM TOPLAM KILO( 755,9 / %
yasminecim hesabını yaptım..
kızma turuncum olur böle şeyler:1hug:
kızma turuncum olur böle şeyler:1hug:
Hayalkırıklığı yaşıyorum desem yeridir.
Yeme düzenimde bi değişiklik yapayım bu hafta.Belki faydası olur.
bozmayın moralinizi...
kesin yap değişiklik.
ne bileyim 2 gün lapa diyeti olabilir ya da tam tersi bir gün kendine izin verebilir,abartmayacak şekilde kaçamak yapabilirsin.
ya da günlük menünde ufak değişiklikler olabilir..
moralini bozma yeter
bozmayın moralinizi...
kesin yap değişiklik.
ne bileyim 2 gün lapa diyeti olabilir ya da tam tersi bir gün kendine izin verebilir,abartmayacak şekilde kaçamak yapabilirsin.
ya da günlük menünde ufak değişiklikler olabilir..
moralini bozma yeter
khena canım doğru hesaplaman....
günaydın kızlar ya sonunda kocişten bilgisayarı kurtardım gündüz okula götürüyodu yaaa düşünün beni akşamlarıda çok yorgunoluyodum özür dilerim
mavişim hamileliğinin tadını çıkar ahh ahh ne kadar özlüyorum o günleri önceden bi yere gitttik mi baş köşeye oturtulurdum sırtıma yastıklar falan amanın izzeti ikram süperdi valla şimdimi nsl kucağımdan efe yi kapıyolar baş köşeye oturtuyolar bana hg diyen bile yok yüzsüzlük edip bi köşeye kıvrılıyorum bayağı bi sonra eeee sen nsl diyolar eski günlerimi çok özlüyorum çok
kocişin yüzünden kilo aldım hem bilg götürdü hemde çok stresliydi evde 2 stresli fazla oluyo bende çikolata falan yiyp rahatladım o hiç ihtiyacı olmamasına rağmen zayıfladı ben kilo aldım ama bugün söz verdi gelip efe ye bakacak bende spora gideceğim