Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaptanım tabikide alabilirsin inş o arkadaşımız incecik olur..kız sitem diyorsunda bir iki kere yazdım bana pek cvp veren olmadı bende ondan yazdım yahu önceden iyi kötü yazıyordunuz şimdi de hepten yazmayınca üzüldüm..kızma bakem bana aglarım bak zaten hormonlarım tavan yapmak üzere... dikkat edecem yediklerime ztaen doktorun verdigi menüyü görsen sabah akşam süt günde bir kase yogurt taze sıkılmış portakal suyu yanına kek bir ögün sebzeyse diger ögün et yemegi. kahvaltıda peynir haşlanmış yumurta mutlaka olacak.domates salatalık falan...
bir bilgi daha..
ben bugün kaçamak yaptım.
ama inanın 1 aydan fazla oldu kaçamak falan yapmadım diyebilirim.
bir sürü puding yedim bugün.
kendime geldim walla :)
öğle yemeği yiyemedim cünkü tıkadı beni baya..
bugünlük de böyle...
kaptana duyurulur...
ohh afiyet bal şeker olsunnnnn
sanada afiyet olsunn. aman dikkat et alışkanlık yapmasınnn
12.03.2009 Persembe
10.30: 2-3 bardak su, elma sirkesi-bal-ilik su karisimi, 3 kayisi
11.00: yarim kase nesfit, süt
14.00: 1 parca cikolata
16.00: 2 parca sucuk, 1 dilim kasar
17.40: cok cok az yagli ton balikli salata
yesil cay icerim.
bol bol su.
hareket olarak 1 saat alisveris merkezi gezdim.
95.ETAP** 1. TAKIM **
nrymn ( 61,4/ % )
neşemeşe ( 75,5 / 77,3 / -1,8 / -2,38% )
hayat70 (59,5 %)
KHENA (65,8 / %)
yasmine8383 ( 59,0 /%)
herbal (89,8 / %)
bhk (71 / %)
çelik198408 (71,5 / %)
yulaf (73,8 / %)
TuRuNCu (61,1 /%)
flawless (67,5 / %)
1. TAKIM TOPLAM KILO( 755,9 / % )
Kızlar diyetime sadık kalmadım ve adetliyim şiştim. Üzgünüm bu hafta sizi geri çekicem
kaptanım tabikide alabilirsin inş o arkadaşımız incecik olur..kız sitem diyorsunda bir iki kere yazdım bana pek cvp veren olmadı bende ondan yazdım yahu önceden iyi kötü yazıyordunuz şimdi de hepten yazmayınca üzüldüm..kızma bakem bana aglarım bak zaten hormonlarım tavan yapmak üzere... dikkat edecem yediklerime ztaen doktorun verdigi menüyü görsen sabah akşam süt günde bir kase yogurt taze sıkılmış portakal suyu yanına kek bir ögün sebzeyse diger ögün et yemegi. kahvaltıda peynir haşlanmış yumurta mutlaka olacak.domates salatalık falan...
okey kizlar oylayalim. herbal bu hafta gitsin mi kalsin mi? gamyoncuiremsu