Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sandığından daha cesurum emin olabilirsin :jeyyar:

canım ben tanıtayım kendimi...
ben ankara eryamanda oturuyorum... memleketim karaman. 1982 doğumluyum ve 3.5 yıllık evliyim.... mesleğim öğretmenlik.....meslekte 6.senem.... ben tanıttım valla kendimi.... hadi kızlar sıra sizde....

yulaf: adim Fulya. 1983 adana. 3 kiz kardesiz. 1 ablam evli, 2 yegenim var. 2001'de marmara unv. isletmeyi kazandim, istanbul'a geldim. bittikten sonra bahcesehir universitesi kuresel isletmecilik ve pazarlama uzerine yuksek lisans yaptim. halen is aramaktayim. ailem adanada. istanbulda tek yasiyorum. annem ya da bekar ablam gelip benimle kaliyor. ablam burada su anda. gezmeyi, alisveris yapmayi, muzik dinlemeyi ve amator olarak fotograf cekmeyi cok seviyorum.

off yanlız yaşamak cok zordur..
ben öğrenciliğimde cok çektim..

ama sen şikayetçi değilsin galiba..

off yanlız yaşamak cok zordur..
ben öğrenciliğimde cok çektim..

ama sen şikayetçi değilsin galiba..

ablam ya da annem gelmese sikayetci olurdum sanirim. insan samimi olmasa da birilerinin varligini ariyor. sonucta burasi istanbul ha deyince bir arkadasina gidemiyorsun malum trafik falan. cok sukur halimize.

ben de tanıtayım..

1982 manisa doğumluyum.
üniversite için ankaraya bir geldim pir geldim.
bi daha dönemedim:bbo:

önce elektrik elektronik mühendisliği sonra da bilgisayar öğretmenliği okudum.
2.üniversitenin 3. senesindeyken evlendim.
12 gün sonra 2. senemiz dolacak
çalışmıyorum,kızıma kendim bakmak istiyorum.

ama eylül gibiçeşitli kurslara gitmeyi düşünüyorum..

ayy neyse cok uzattım...

ben nereliyim cok zor bi soru inan bhk cim. :)) ben de nereli oldugumu bilmiyorum. zaman zaman marsli oldugumu dusunuyorum. dogdugum yer, doydugum yer, yasadigim yer de farkli oldu simdiye dek.

hani baris manco'nun bi sarkisi vardi hemserim esas memleket nire?

valla "bu dunya benim memleket" demek isterdim ama sevgili bhk. :) bu dunya sultan suleyman'a kalmamis. benim memleket diyenler gozden kaybolmus, yerlerinde yeller esmis.

nufus kagidimda bursa yaziyor dogdugum yer bolumunde, doydugum yer ottawa. :) buraya gelmeden once 1 kac sene Istandul'da da doydum.

esim ve minik afacanimizla 7 yildir ottawa'dayiz. 31 yasindayim. yazilim muyendisiyim. ilgi alanim ya da en cok okuduklarim sufizm, bilim, cocuk psikolojisi.

hepinizi seviyorum. Şeniz

bhk sasirdim, bilgisayar ogretmenligi okumaya nasil niye karar verdin?

ele-elo mühendisliği kabusum oldu okurken,
bi türlü sevemedim.
daha insanlarla içiçe bi meslek olsun istedim.
biraz gec bi karar oldu ama tekrar üniv sınavına girip baştan başladım.
off zorlu günlerdi walla.
şimdi olsa cesaret edemem heralde...

yuzyillardir oze erenlerin dile getirdiklerini, bugunun bilimsel verileriyle dile gelisini etkileyici buluyorum. sen de yakinsindir bu topiclere seker. elektronikcisin ne de olsa. kuantum fizigi, holografik gerceklik ve paralel evrenler..

ozellikle hologram cok ilginc bir tespit. "zerre kullun aynasidir" diyor resmen. gunumuz kuantum fiziginde, artik madde diye bir sey kalmadi. sonra cevrende varsandigin her goruntu ya da maddenin aslinda bir frekans bilgisinden ibaret oldugunu, ve beynin bir frekans cozucu gibi onlari cozup , sana sekil ya da madde olarak hissettirdigini dusunmek ilginc degil mi? ayni televizyon gibi bhk cim. sen daha iyi bilirsin. aslinda tv'de izledigimiz goruntuler de, data degil mi? o goruntuler aslinda elektrik sinyalleri degilmi. iste boyle bir frekans okyanusu. 5 duyuyla algiladigimizi dusundugumuz evreni ya algilama sinirlarimiz daha farkli olsaydi nasil algilardik acaba?
mesela gozbebeginin gorme sinirlarina gore ve KADARIYLA gordugumuz bir dunya'da dunyamizda yasiyoruz.!!! 4000-7000 angstrom arasindaki dalga boylarini goz bebegimizin beynimize yollamasi; beynimizin de bu dalga boylarini degerlendirmesiyle " goruyorum" dedigimiz her seyi algiliyor; ve onlari var kabul ediyoruz..

pardon yaa, yine kk'da oldugumu unuttum. kilo verecektik biz digmi. kaydirigubbakcemile3

sufizm demek...

waay,hoş ve ilginç:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…