selam hanımlar
birazdan bol yeşillikli bir kahvaltı yapaağım....
tabikiii hemen çağır gelsinlerrrrr
pazartesiden itibaren başlıyoruz sıkı diyete değişl mi hanımlaaarrrrdelikafadulden
bravoo tatlıımm çok iyi gidiyorsuunnn
eveett listeleerrr
kızlar ben cuma ve hafta sonu şehir dışında olacağım, biraz dinleneceğim açıkcası, yoğun stres ve tempo ile çalıştım onu bi normale çevireyimm
öpüyorum hepiniziiii
1.TAKIM **87. ETAP SONUÇLARI**ETAP YEDİNCİSİ imişizxz bu hafta kaçıncıyız bayanlar????
nrymn ( 63,6 / 64,4 / -0,9 / -1,42% )
neşemeşe (76,9 % )
gülaybcn (65,5 %)
daisy06 (62% )
flawless (68.5 % )
hayat70 (60,9 %)
topraksuu (kendi isteği ile yarılmadan ayrıldı:a015:)
mavideniz ( 69 %)
1.TAKIM TOPLAM KİLO ( % )
kızlar takıma göz kulak olun tamam mı?
canım hoş geldin aramıza.....hergün yediklerine dair bildirimde bulunmalısın tatlım... her perşembe sabah tartılıyoruzzzz veee buraya yazıyoruzzzz..aslında bşr hesappp olayı var ama o benim kafamı karıştırıyor.......delikafadulden
hesap zamanıııı:bbo::bbo:
60,9-60,3=0,6/60,9=0,0085*100=0,85şakkıdışakkıdıkaydirigubbakcemile3
valla hanımlar br kerede yaptımmmm umarım doğrudur....
hoşbulduk :) ben bugün tartıldım yazayım hemen :) 68,9 benneyaptımki ama haftaya perşembe çok güzel olacak.
ben sabah kahvaltı yapmıyorum. sadece çay.
öğlen çorba + sulu yemek + salata
akşam biraz abartıyorum tv karşısında azıtyorum ama bugünden itibaren onada son.
şimdi bana yardım edin nerden başlayayım yeme düzenimi düzeltmeye:tomato:
selam kızlarr bende takıma girmek istiyorum ..
yaklaşık 5 ay sonra evlenicem ve şişko bi gelin olarak evlenmek istemiyorummmmm .. boyum 1,61 kilomda 61 ve 53 kilo olmak istiyorum sizlerin desteği ve motivasyonu ile bunu başarmayı çok ama çoooooook istiyorum.lütfen benide aranıza alın..
sevgilerle :)
hesap zamanıııı:bbo::bbo:
60,9-60,3=0,6/60,9=0,0085*100=0,85şakkıdışakkıdıkaydirigubbakcemile3
valla hanımlar br kerede yaptımmmm umarım doğrudur....
nrmyn cim hesaplamanda bi sorun var sanırım.63,6 - 64,4 = -0,8 yerimseniben
yani 900 gram değil 800 gram almışın
canm önerilerin için teşekkür ederim. yarın sabahtan itibaren uygulamaya başlıyacağım. peki bu 6 öğün olayını hepiniz yapabiliyormusunuz? yada belli bir saatten sonra yemek yememe gibi bir geleneğiniz varmı?cnım kahvaltını mutlaka yapmalısın... bu çok önemli...ve akşam yemeğini azaltmalısın.... ben sana akşam için güzel bir çorba ve bol salata öneririm... hem insanın karnı doyuyor hemde kalori oldukça düşük.....ama sabah mutlaka kahvaltını yap....ne olabilir menü dersen... iki yada1 dilim kepekli ekmek,3 dilimkadar peynir 3 yada4 tane zeytin ,sebze(domates, salatalık,biber vs) ve şekersiz çayyy.....bu şekilde güzelce zayıflarsın....ve egzersizzz mutlaka sıkılaşırsın hemmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?