Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen. Bizim takim bu hafta arti olarak birinciben de aranıza katıldım +1 'im şu an geçen haftanın nazarı değdi bütün takım civcivlerine bence
bugünkü menüm
gece
1 yeşil elma
2 kaju
2 ceviz
2 fıstık
sabah
ılık limonlu su
domates,salatalık,biber
5 zyetin
3 yk badem peyniri
1.5 dilim tb ekmek
ara
2 kupa tarçınlı adaçayı
1 fincan türk kahvesi
5 kaju
öğle
3 kepçe mercimek çorba
2 yk tb makarna
kırmızı lahana salatası
1.5 çanak zeytinyağlı bol garnitürlü enginar
1 maden suyu
akşam
1 bardak smoothie
içinde; badem sütü,muz,keçiboynuzu unu,kakao ve chia tohumu
ara
1 bardak tarçınlı adaçayı
7 bin adım attım
1.5 litre su
Hemen menumu paylasayim da bir daha bir sey yemeyeyim.
Sabah: Yulafli omlet, domates, salatalik
Ogle: Yulafli omlet, domates, salatalik
Aksam: Yarim simit (arkadas israr etti kiramadim, sabah da canim cok cekmisti ama almamistim) 1 cay
Aralarda kayisi cayi ictim ama hala odem atamadim. Aksine ictigim butun suyu bedenim hala topluyor . Parmaklarim nasil sisti anlatamam
3 saatlik uykuyla duruyorum kızlar ben bayılmaya gidiyorum
Canm odem caylarinin altina alintinti yapip icerim yazisi yazdigini gorunce korktum yanlis anlasilma olmus demek iyi bari aman size bisey olmasinCanım maydanoz nerden çıktı ben sudan bahsettim hani içtim ama yetmemiş demek ki diye. Yeşil çay bile içmiyorum canım. Ihlamur harici hiçbişey içmem ben hamilelikte. Onu bile sık içmem.
evet kesinlikle haklisin. Allah korusun.Bu sürede sakın fazlasına kaçma sonrası çorap söküğü gibi geliyor ben yaşadım canim sana iyi tatiller
sagol tatlim. cidden cok iyisiniz Allah u alem. Iki cihanda iyiler ciksin hepinizin karsisina.Kiiiiizzzzz nere vedalasiyo gibi dönüşte bekliyoruz bak geçen hafta yapamam diyordun -500 yaptırdık dönüşte bekliyoruz seni biz sana teşekkür ederiz canm bizim onerilerimize uyduğunu icin yine de dikkat et korumaya çalış olur mu
sagol Fatoşcugum. Senin icin ismen dua ediyorum. ins her sey gonlune gore olurNe demek canm benim sen de sagol ayrica her zamn bekleriz firsat oldukca ugra canm koyden geri dondugunde de tekrar aramiza katil mutlaka tamam mi biz zaten burda olucaz sende tekrar gelirsin tekrar beraber kilo vermeye devam edicez ok. opuyorum sebi iyi tatiller
Aaahhh canm benim cok tesekkur ederim ne kadar mutlu oldum anlatamam birinin duasini almaktan daha guzel ne olabilir ki hem de en guzel duadr her seyi Allahin gonlumuze gore vermesi Amin inslh senin de her sey gonlunce olsun canm tum guzellikler seni bulsun inslh hepimizi guzel gunlere dogru yol alalimsagol Fatoşcugum. Senin icin ismen dua ediyorum. ins her sey gonlune gore olur
MaşallahAyrica 21,000 adim attim bugun. Ne kadar su ictim bilmiyorum ama epey oldu. Keske ictigim o sular vucudumda toplanmasaydi. Neyse bakacagiz artik 2 gun elimden geleni yapmaya devam edecegim
Canm odem caylarinin altina alintinti yapip icerim yazisi yazdigini gorunce korktum yanlis anlasilma olmus demek iyi bari aman size bisey olmasin