- 7 Ağustos 2016
- 4.615
- 17.392
- 208
Canm kızlar ödem atıcı çay tarifi vermişler ama ben de sana detoks suyu tarifi vereyim evdeki olan malzemelerden 3 lü karışım yaparak 1 litre suya ekle 5-6 saat beklet gün içinde iç akşamdan da hazirlayabilirsin sabah hazırlayıp akşam eve gidince de icebilirsin salatalık+maydanoz+limon, tarçın+limon+nane, elma+tarçın+limon, çilek+nane+karanfil gibi netten bak canm evdeki mazlemelerle uygun olanı yap...Arkadaslar dun regl oldum ve son iki gundur cok sacma sapan yedim yardim edin. Resmen +2 kg gorunuyorum. Yardimlariniza ihtiyacim var. Aldigimi vermem lazim. Desteginize tavsiyenize ihtiyacim var.
süper canm bak boşuna stres yaptınKizlar cok sagolun hepinizi cok seviyorum desteginiz olmasa bazen yapamam odemim ilk gun+2kilo kadar cikmisti inanamadm bir sorun var sabaha gider dedim odem caylari ile +1 e dustu normale donmeyonce +1 i gorunce size de yazdm biliyorsunuz bu sabah da +800 e indim kizlar insallh bir iki gune de 800de gidr normale donerim umutlandm
Canm çok sevindim sen menüyu nasıl arzularsan öyle paylaş sana sonsuz izinKızlar günaydın ya dün gece bıçak gibi bir ağrı girdi kasıklarıma nefes alamadım zaten ara ara kasıklarımda ağrı oluyordu sabah doktora gittik idrar yolu enfeksiyonu olmuş meğer. İlaç verdi sirkeli su ile tahret tahvisiye etti e tabiki bol su. Haftaya Ankarada tekrar idrar tahlili yaptırıcam. Bebişin kalbini de duyduk nihayet. Şimdi ben bu menü işini nasıl yapayım kızlar ya. Sürekli not mu alsam yoksa imkanı yok buraya yazamam unuturum. Git gel bi iki şey ye modundayım çünkü. Hani bi gidiorum iki erik atıyorum bi gidiyorum kiraz felan. Nasıl yapcaz benim menü işini? Zaten bende bu hafta +1 görünüyorum şu an doğal olarak yani görünmesem şaşardım. Neyse az kaldı az hayırlısıyla gidince daha düzenli olucam inşallah. Ama menü yazımıyla ilgili tavsiyeleri bekliyorum.
Biz de sağlıksız birşey görürsek uyaririz
Sen sağlıklı beslenmeye dikkat et
Bol bol su iç