Herkese günaydın kızlar
Hepimizin bol enerjik güzel mutlu huzurlu bir haftası olsun
Yoğun geçen hafta sonundan sonra yoğun geçecek hafta içine hooooppp diye geçiş yapmış bulunmaktayımyarın eve boya yapılacak o yuzden evde biraz düzenleme yaptık hafta sonu biraz kaçak Göcek oldu dün yatak odası dolabını biraz öne çektik ustalara kolaylık olsun diye ama bildiğiniz yarım saatimizi aldı sonra zaten ailecek iftara yakın pert olduk dinlenelim diye uzandigimiz kolkutlardan iki saat uyuyakaldiktan sonra uykumuzu almış bir şekilde kalktik sonra iftar hazırlığı yine koşturma azck uyku derken eşimle sen nöbete ben mesaiye diyerek akşam evde görüşmek üzere ayrıldık sabah hazır ortalık duruyken ben de şimdi geriye dönüp mesajlara bakacam yorumlarımi sizlere sunup dayaklik olan menümu beni taşlamaniz için sizlere sunacağım
Pazar günü menü
Sahur 1.5 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, 1 dilim peynir, domates salatalık,1 minik dilim pide üzerine 1 çay kaşığı çikolata, 2 kuru kayısı
İftar 1 kase kuru fasulye bolca salata 20 tane ince zeytinyağlı yaprak sarması, 4-5 çatal karpuz
Ara 1 kupa kahve, 1kasik sutlac 1.5 luppo
Ara çay 10-15 beyaz leblebi, 1 hurma , 1 kuru kayısı
Kızlar durdurun beni noldu bana böyle kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum
2.5 litre su
Spor maalesef
Ben yaprak sarması yiyince metabolizma halaya kalkıyor şuan berbat haldeyim şişkinlik hissediyorum yarına anca rahatlarm metabolizma oldukça hızlı
Aynen canm biraz yorucu ama ustalar çok temiz çalışıyor eşim de yanlarında olacak viledayla gezer artıkGünaydın canım Allah kolaylık versin boya işi yorucu ama sonrası çok güzel oluyor temiz temiz:)
Bazen benimde böyle günlerim oluyor özellikle regl öncesinde canım telafi edersin bugün:)
Canım sen gerçekten çok iyisin arada kendine ödül ver ki böyle patlamalar yaşama seni çok iyi anlıyorum bende hamileliligimde ne varsa yerdim ama sen dikkat ediyosun su uc ayi atlat ondan sonra değişirsin zatenYa sanırım cok sıkmakla da hata ediyorum canım sonra böyle patlama oluyor. Bundan sonra haftada bir canımın istediği bişeyi yiycem. Mesela tatlı yememek icin bu hafta çok direndim ama böyle artık göğsüm felan sızlıyodu aklıma geldikçe bu kadar sıkmanın böyle kötü patlaması oluyor. Diyet modundan canım bişey istediğinde yeme ama az yeme moduna geçmem lazım. Anlaşıldı ki bu üç ayda kilo veremiycem en azından almadan kapatayım.
Pazar günü menüm
Kahvaltı peynir 3 zeytin domates 1 dilim ekmek
Ara yeşil .cy . 1 elma
Öğle 4 ksk yoğurt.3 ksk yulaf 4 kuru hurma.6 fındık tarcın karışımı
Ara 1 .cy bard süt
Akşam 1 kase mercimek çorbası. Kavrulmuş domates.1 dilim ekmek
Ara yeşil .cy. 2 kare bisküvi
Şu 2.5 lt
Spor sabah ceza sporum vardı 45 dk leslie
Öğleden sonra 30 dk zumba
Pazar günü menüm
Kahvaltı peynir 3 zeytin domates 1 dilim ekmek
Ara yeşil .cy . 1 elma
Öğle 4 ksk yoğurt.3 ksk yulaf 4 kuru hurma.6 fındık tarcın karışımı
Ara 1 .cy bard süt
Akşam 1 kase mercimek çorbası. Kavrulmuş domates.1 dilim ekmek
Ara yeşil .cy. 2 kare bisküvi
Şu 2.5 lt
Spor sabah ceza sporum vardı 45 dk leslie
Öğleden sonra 30 dk zumba
Hiç bozma canım moralini bir kaç güne ödemin gider detoks suyu çaylar falan iç iyi gelecektir spora gelince bırakma bence ama yürüyüşde yapabilirsinKizlar ben bir kac gun spor yapmasam mi bu odem icinne dersiniz tarti moralimi cok bozdu benim ne yapmaliyim
Kizlar ben bir kac gun spor yapmasam mi bu odem icinne dersiniz tarti moralimi cok bozdu benim ne yapmaliyim
Galiba canm ama gene de insanin moreli bozuluyorSpor konusunda çok bilgim yok canım ama genellikle kas oluştuğunda fazla çıkıyormuş eğer böyleyse şu an tartıda gördüğün rakam canını sıksa bile kas oranın arttığı için çok daha kolay kilo vereceksin daha fazla miktar yiyeceği daha hızlı yakacsksın demektir:)
Dunde odem caylari ocmistm bugun gene ictim bakalmHiç bozma canım moralini bir kaç güne ödemin gider detoks suyu çaylar falan iç iyi gelecektir spora gelince bırakma bence ama yürüyüşde yapabilirsin
Evt canm zaten hamilesin zaten almaman bile cok buyuk bir basari bence de okadar sikama valla benim icim el vermiyordu zaten olmaz oyle caninin cektigini bile yemiyorsun hamilesin yapma bidaha oyle canm en guzeli az az yersin yuruyuslerini yaparsin kilonu korursun zatenben hamile olmadigim halde her hafta bir ödül yapiyorum
Çok sağol canım yapayım bende
Hamilesin tatlım normal aslında bana göre:))
Maşallahın var yine tatlım kitap gibi menü spor:)
Maşallah gece kuşumuza:)
Canım hiç kızamıyorum senden beter durumdayim
Kizlar size cok komik bir sey soyliyim mikac gundur sporum ve menum ortada baya iyi gitmis iken bir tartiliyim dedim ve tam 1 kilo fazla ciktm
Bu ne simdiaciklamasi olan var mi bir sinir krizi gecirmeyeyim
Spor eklenen güzel olmuş canm
Canm pek bişey istemiyordu canm bir de kaşıklar oldukça tepelemecacık da çok olunca doydum
Su hemen gözüme çarptı oldukça azben onu bı oturuşta içiyorum su egzantrik isimleri olan kahvelerde acaip şekilde abartılı kalori var pek tercih etmesi güzel olur pideyi de tereyağ yerine peynirle yesen daha güzel olur arasına koymayı seviyorsan. ...
Hmmm ilk defa duydum onun adını
Anladım canm adliyede çalıştığını kacirmisim benadalet bakanlığında çalışmak gerçekten zor ama sen her şeye rağmen güzel düşünmeye çalış canm eğer dediğin gibi spor hocalığına gecebirsen senin için çok güzel olur hem sevdiğin iş olur daha mutlu olursun hakkında hayırlısı olsun canm her zorluğun sonrasında güzellikler gelir canm pozitif olmaya çalış önceki yaşadıkların seni çok etkilemiş yine aynısı olacak diye korkuyorsun ama belki bazı şeyler değişmiş olur daha iyi insanlarla karşılaşırsın insallah
Kendi cezasını kesenlere bayiliyorum
Aksam karbonhidrat grubu almadigin için mısır gözüme batmadi ama gece olunca pek güzel olmuyor
Limonlu zencefilli bal da yapabilirsin canm bol bol sıvi almaya calis
Kuzum.bunlar uzun süre kendini sıkmanın patlaması bir de can sıkıntıni yemeklerden çıkarmaya çalışmssın bundan sonra az az herşeyden yemeye çalış ama dengeli bir şekilde
Hayranım sana hatuuuunnnnn
Davete göre oldukça güzel olmuş
Tatlım gece yemelerin olmasa aslında güzel ona da bı çare bulmalıyiz sana hafif ama seni tutacak tarifler bakalım
Pazar günü menü
Sahur 1.5 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, 1 dilim peynir, domates salatalık,1 minik dilim pide üzerine 1 çay kaşığı çikolata, 2 kuru kayısı
İftar 1 kase kuru fasulye bolca salata 20 tane ince zeytinyağlı yaprak sarması, 4-5 çatal karpuz
Ara 1 kupa kahve, 1kasik sutlac 1.5 luppo
Ara çay 10-15 beyaz leblebi, 1 hurma , 1 kuru kayısı
Kızlar durdurun beni noldu bana böyle kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum
2.5 litre su
Spor maalesef
Ben yaprak sarması yiyince metabolizma halaya kalkıyor şuan berbat haldeyim şişkinlik hissediyorum yarına anca rahatlarm metabolizma oldukça hızlı
Y YesilinBuyusu canm hafta sonu sınavlar nasıl geçti ??
Canım sen gerçekten çok iyisin arada kendine ödül ver ki böyle patlamalar yaşama seni çok iyi anlıyorum bende hamileliligimde ne varsa yerdim ama sen dikkat ediyosun su uc ayi atlat ondan sonra değişirsin zaten
Kizlar ben bir kac gun spor yapmasam mi bu odem icinne dersiniz tarti moralimi cok bozdu benim ne yapmaliyim
Y YesilinBuyusu nerelerdesin tatlım sensiz epey sessiz buralar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?