Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın canım Allah kolaylık versin boya işi yorucu ama sonrası çok güzel oluyor temiz temiz:)

Bazen benimde böyle günlerim oluyor özellikle regl öncesinde canım telafi edersin bugün:)

Günaydın canım Allah kolaylık versin boya işi yorucu ama sonrası çok güzel oluyor temiz temiz:)

Bazen benimde böyle günlerim oluyor özellikle regl öncesinde canım telafi edersin bugün:)
Aynen canm biraz yorucu ama ustalar çok temiz çalışıyor eşim de yanlarında olacak viledayla gezer artık
Reglime daha 10-15 gün var canm. sanırım benimki biraz tartı şımarıkligi oldu ama toparlamam lazım akşamı hafif geçirmem lazım eşim geceye cisli menü istedi az yedim ama içim rahat değil

Canım sen gerçekten çok iyisin arada kendine ödül ver ki böyle patlamalar yaşama seni çok iyi anlıyorum bende hamileliligimde ne varsa yerdim ama sen dikkat ediyosun su uc ayi atlat ondan sonra değişirsin zaten

deadline 27.05.2018 menum:

Kahvaltı:

1 fincan şekerli sütlü kahve
birkaç parça kızarmış peynir (peyniri kendim yaptım :) )
4-5 zeytin

ara:
Sütsüz şekersiz kahve
7-8 çiğ fındık

Öğle:
1 tabak nohut yemeği
1 bardak ayran
1/2 dilim ekmek

akşam:
1 kase mercimek çorba
1 tabak karpuz, kiraz
2 kemalpaşa (tabak değil, tane :) )

Pazar günü menüm
Kahvaltı peynir 3 zeytin domates 1 dilim ekmek
Ara yeşil .cy . 1 elma
Öğle 4 ksk yoğurt.3 ksk yulaf 4 kuru hurma.6 fındık tarcın karışımı
Ara 1 .cy bard süt
Akşam 1 kase mercimek çorbası. Kavrulmuş domates.1 dilim ekmek
Ara yeşil .cy. 2 kare bisküvi
Şu 2.5 lt
Spor sabah ceza sporum vardı 45 dk leslie
Öğleden sonra 30 dk zumba

Kizlar ben bir kac gun spor yapmasam mi bu odem icin ne dersiniz tarti moralimi cok bozdu benim ne yapmaliyim
Hiç bozma canım moralini bir kaç güne ödemin gider detoks suyu çaylar falan iç iyi gelecektir spora gelince bırakma bence ama yürüyüşde yapabilirsin

Kizlar ben bir kac gun spor yapmasam mi bu odem icin ne dersiniz tarti moralimi cok bozdu benim ne yapmaliyim

Spor konusunda çok bilgim yok canım ama genellikle kas oluştuğunda fazla çıkıyormuş eğer böyleyse şu an tartıda gördüğün rakam canını sıksa bile kas oranın arttığı için çok daha kolay kilo vereceksin daha fazla miktar yiyeceği daha hızlı yakacsksın demektir:)

Galiba canm ama gene de insanin moreli bozuluyor yarin analiz cihazinda cikar bakalim ne olmus

Hiç bozma canım moralini bir kaç güne ödemin gider detoks suyu çaylar falan iç iyi gelecektir spora gelince bırakma bence ama yürüyüşde yapabilirsin
Dunde odem caylari ocmistm bugun gene ictim bakalm inslh dedigin gibi bir kac gune gider canm

Selam kızlar ben geldim inşallah bir sıkıntı çıkmazda güzelce sağlıklı beslenmeye devam ederim malum kaç gündür sağlıksız besleniyorum şimdi yeniden başladım regl öncesi bu sefer tatlı krizlerim tavan yaptı resmen sanırım uykusuzluk falanda eklenince çünkü diyetisyenim uykusuzluk tatlı isteğini fazlalastirir demişti şimdi menüye dönelim
Kahvaltı omlet avuç içi kadar peynir 6 zeytin 2 ceviz salatalık çay 1 kayısı
Ara sade türk kahvesi küçük yeşil elma üzerine biraz fıstık ezmesi
Spor 30 günde kilo ver programını indirdim ilk gününü yaptım ve dorisle 300 kalori yaktım bir kaç gün gündüz bunları yapmaya calısıcam sonra malum oruç olacağımdan heralde iftar sonrası yürüyüş yaparım
Akşam zeytinyağlı enginar az etli türlü cacık yiyecegim kızlar

Kahvalti: 30gr yulaf,2çilek,2ceviz,1cay kasigi bal,yarim bardak sűt

Ara: bir kupa sutlu turk kahvesi

Oglen:100grm tambugday makarnasi domatesli

Ara:limonlu biberiyeli yesilcay

Aksam:300grm yogurt,5çilek,2kayisi

Tekrar yesilcay,biberiye,kiraz sapı cayi

30 dakika yuruyus
40 sguat
40 yan simit hareketi
40 mekik

Kızlar ayy bir gün girmesem özlüyorum sizleri yaa şimdi açıklamamı yahayım önce. Benim burda adliyeden edindiğim üç beş insan var. İki arkadaşımın eşleri polis ve bu sene tayinciler bende cumartesi ankaraya gidiyorum malum ve yaz boyunca yokum bir daha görüşemeyiz diye bana geldiler. O yüzden sabahtan beri koştur sohbet muhabbet sonra tekrr evi temizle derken bu saat oldu. Şimdi hemen alıntılarıma cecap veriyorum.

Haklısın canım yani asyadaki gibi devam etsem iyi olacak aslında. Asyada da canım bişey istediğinde yiyordum ama ölçülü şekilde yiyordum ve sıkıntısız geçmişti inşallah şu dengeyi kurabilirim.

Çok sağol canım yapayım bende

Hamilesin tatlım normal aslında bana göre:))

Maşallahın var yine tatlım kitap gibi menü spor:)

Maşallah gece kuşumuza:)

Yani azcık masumum dimi

Canım hiç kızamıyorum senden beter durumdayim

Ben kötü bişey görmedim ki menüde? Ya canım soya kıymasını sade nasıl yiyosun ya. Ay ben hiç beğenmemiştim onu.

Kizlar size cok komik bir sey soyliyim mikac gundur sporum ve menum ortada baya iyi gitmis iken bir tartiliyim dedim ve tam 1 kilo fazla ciktm
Bu ne simdi aciklamasi olan var mi bir sinir krizi gecirmeyeyim

Spor şişkinliği canım tartıya aldırma.

Amin canm inşallah iyi insanlarla karşılaşırım çok sağol. Evet biraz fazla sıktım sanırım kendimi kötü patladım hemen güzil bir düzene gireceğim inşallah asyada çok kilo almadım ben canım bişey istediğinde yedim ama ölçüyü kaçırmadım. Aslında o şekilde devam etsem iyi olacak sanırım.

Canım sende geçen hafta baya sıkıydın ondan biraz gevşeme olmuştur ama toparlarsın ben inanıyorum sana

Y YesilinBuyusu canm hafta sonu sınavlar nasıl geçti ??

Ayy sorma hayatımın en rezil sınavı oldu. Yani mesleki bilgilerden kurtardım sanırım çoğunu ama birinden kesin kaldım. Neyse yaçın üç ders sınavına girerim ne yapayım.

Canım sen gerçekten çok iyisin arada kendine ödül ver ki böyle patlamalar yaşama seni çok iyi anlıyorum bende hamileliligimde ne varsa yerdim ama sen dikkat ediyosun su uc ayi atlat ondan sonra değişirsin zaten

Haklısın canım en iyisi sistemi biraz rahatlatmak olacak sanırım. Çok sağol

Aaaaa hayır moral bozmak yok. Sporu da bırakma canım. Spor şişliği o. Bende de oldu hatırlamıyo musun? Sonucta ilave hareketler ekledin olabilir vücudun farklı kasları çalışıyor. Diyorum ya önce alttaki kaslar şişiyor canım o tartıdaki fazlalık bu yüzden moral bozmuyoruzzzz spora divam ediyoruzzzz

Y YesilinBuyusu nerelerdesin tatlım sensiz epey sessiz buralar :)

Ayy canım benim valla bende girmesem hemen özlüyorum sizleri. Arkadaşlarım geldi vedalaştık felan o yüzder daha şimdi oturuyorum hemen size koştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…