• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

N nil u mihr hani sanki boyundan aşağısını çekip buraya koyalım demişiz gibi alt tarafı ölçü :KK70: ki biz onu da yaptık :KK70:
:KK70::KK70::KK70:ne bilim ben de böyleyim iste. Bi erkek iltifat etse o kadar sinir olurum ki anlatamam.
Ama buraya yazacagim olculerden utanmam sacma galiba ayy ne bilim:oops::KK3::KK3::KK3:

Ay bende öyleyim ya ille yeşillik olacak temiz hava olacak ama kışın hiç fırsatım olmadığı zamanlar yaptım evde sende düzenini kurana kadar yap en azından hiç yapmamaktan iyidir yoksa geliyor cezaaaaaa:sopa:
tamam tamam :KK17: zaten bugün çok koşturacağım dışarıda
bak bu benim yürüdüğüm park. normalde martılar daha da çok oluyor ama o gün azdı :KK200: ya sahilde ya bu parkta yürümeyi çok seviyorum :KK36:

Eklentiler

• 29570385_10216664483391558_8731377369819906048_n.jpg
    29570385_10216664483391558_8731377369819906048_n.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 42
  • 33298117_10216664483911571_1323179999699664896_n.jpg
    33298117_10216664483911571_1323179999699664896_n.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 33312940_10216664483751567_2397326212050452480_n.jpg
    33312940_10216664483751567_2397326212050452480_n.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 27
tamam tamam :KK17: zaten bugün çok koşturacağım dışarıda
bak bu benim yürüdüğüm park. normalde martılar daha da çok oluyor ama o gün azdı :KK200: ya sahilde ya bu parkta yürümeyi çok seviyorum :KK36:

Ay çok güzel tam benlik. Bende ankaradan atarım foto hııı sen bilirsin canım ben telden niye foto atamıyorum galeriyi görmüyo?

:eek::eek::eek:
canım evet dürüst olmak zorundayım bayağı kötü olmuş o_O bir şey diyeyim mi seni anca güzel bir detoks paklar canım. evde blender vardı değil mi? smoothie detoksu yap bence dead gibi o_O

d vitaminim azıcık yükselene kadar beni mazur görün diyecektim ama hiç acımanız yok :KK70: tamam canım bugün yapacağım :KK33:

gayet güzel canım:super: erimiş lor nasıl oluyor

gece oturup çalışınca gündüz yedim ve uyudum kalktım çalıştım yedim ve uyudum :-) hani bunu yediğime dua et bencebu hafta :-) ama haftaya toplayacağım, yemek yapmaya vaktim hiç yok ama sizin de hiç acımanız yok :KK70:
Tamam canm ama d vitamini bahanesi de fazla uzamasın :D
Eriyen lorlar var canm ondan yapıyoruz çiğ süt eksitilip sonra pisriliyor kaşar gkaşar gjbi eriyor ;)
canım maşallah:nazar::oha: darısı bize :KK45:
Amin canm sen daha önce yapiyordun yine yaparsın ;) benim D vit geçen sene 4 kusur çıkmıştı o dönem de kilo vermem durmuştu ama takviye sonrası kilo vermem de hızlandı ;)
günaydın kızlaaar :KK31:
hadi tartıya son bir gün civcivler. bugün dikkatli oluyoruz:KK23:
Günaydin canm tartı öncesi dikkat şart ;)
Günaydın kızlar dün gece oğlum ateşlendi boğazı şişmiş hiç uyumadım bugün nasıl biter de iş bilemiyorum :110:
Gunaydin canm geçmiş olsun :dua: geçiş havaları polenler vs derken miniklerin bedenleri daha fazla dayanamıyor :emir_bebek:

Tatlım gercekten işin çok zor elden dua etmekten başka birşey gelmiyor :KK43: ama bu arada sen yipraniyorsun :KK43:
Bu gün protein ağırlıklı beslenme canm bir de ödem atıcı çay vs iç yağa dönüşmeden halledebilirsin :KK66: ama herşeyden önce sen iyi ol :KK200::KK200:
Cok sagol canm benim :KK200:

N nil u mihr hani sanki boyundan aşağısını çekip buraya koyalım demişiz gibi alt tarafı ölçü :KK70: ki biz onu da yaptık :KK70:
Ay cok guldum:KK70: N nil u mihr ben boyundan assami cekip koydum bile ne olcak adimi bile verdim:KK53: kime ne ayip bosey mi yapiyoruz disari cikinca boyundan assamida yukarimida herkes zaten goruyor:KK70: kimse umrumda olmaz valla :KK28: ayrica canm senin burda kim oldugun belli degil ki milyon tane kadin var iken bu olculerin sana ait oldugu nasl akillarina gelebilecek acaba:deli: hemde bir erkegin:KK57: tanidik ajan mi var kiz:KK70:

Merhaba herkese nasilsiniz? Bilgisayara format attigim icin iki gundur giremedim. Hemen menumu ozet geceyim
Sali Menu:
Iftar: Haslanmis tavuk + cacik
Ara: ayran
Yatmadan once: ceviz+kahve (sekersiz)
1 saat yururyus ve 1 litreden fazla su

Dun:
Iftar: Burgurlu kabak yemegi+salata
Ara: 1 kase erik+kiraz
45 dk yuruyus+ 1 litre su

Günaydın kızlar dün gece oğlum ateşlendi boğazı şişmiş hiç uyumadım bugün nasıl biter de iş bilemiyorum :110:
çok geçmiş olsun bende sahuru yaptım tam ezan okundu dişime bi ağrı girdi nasıl ama anlatamam 2 normal doğum yapmış bi insan olarak doğumdan daha çok acı çektim mecbur ağrı kesici aldım niyetlenmedim bugün bende hiç uyumadım zaten 1 yaşındaki oğlum saat başı emmeye kalkıyor gece o da uyutmuyor

Kizlar bugun spor yok mebude berbat tum ogunlerim de full disardan siparis verdim tatlisi tuzlusu be ararsan var :KK23: psikolojimi boyle duzeltim ama diyetimi ziyan ettim kizlar aksam da sahile indik birde sahilde dondurma yedim tam oldu:bicak: tam deprosyon menusu kizlar kalori ler de tavan yapti :KK11: sahil serin ya kizin atesi baya gitmisdi guzel de eylendi yiyip icip sahilide gezince bana da cok iyi geldi ama eve girince gene ates viraz cikmaya basladi inslh yarina komple iyilesir :dua: hem sizden utanip hemxe korkuyorum ama yazacagim:eek: sok olacaksiniz menume full siparis:KK57:

Kahvalti: bir kase sutlu misir gevregi

Oglen: bir porsiyon manti (kimasi yogurdu ve tereyagi ile tam bir pirsiyon yedim):kızgın:

Ara: bir porsiyon frambuazli chess kek:duduk:

Aksam:3dilim pizza :eek:

Ara: :dondurma:magnum bademli :KK67:

Kizlar cezami kesin:bicak::sinirli:
boşver sefan olsun sakın takılıp kalma yediklerine diyete devam unutma bu süreçte hiç bir zaman arkamıza bakmıyoruz hep önümüze bakıyoruz

Ayy bak kız neler geliyo insanın aklına bunun anası hala oğlunun içki içtiğini kabul etmiyo biliyo musun? Ben iftira atıyomuşum oğluna. Ulan oğlun inkar etmiyo içtiğini sen nasıl bir körsün ya? Bu sevgi felan değil saplantı. Zaten işte mesele burda kadın bi türlü kabul edemedi benim onun karısı olmamı. blonde ambition blonde ambition ben hayatımda dürüst olmamla tanınnırım bazıları bu yüzden hiç sevmez bazıları da bu yüzden cok siver beni ama ben yalan söylemem yaptıysam yaptım derim yaptıysa yaptı derim. Benim gibi bir insanı yalancılıkla suçluyo. Neler oldu fatoş bizim kuzenler kardeş gibi büyüdk biz çoğu benden büyük hatta hepsi büyük. Abimler öğrendi bunun beni dövdüğünü delirmişler toplanıp eve gelmişler dövmeye. Zor ikna ettim abi haklıyken haksız oluruz yapmayın diye. Hala pek sevmezler eşimi onca şeyi duyduktan sonra kabul edemediler. Biz sürekli toplanırız ama eşim gittiken sonra gelirler beni görmeye. Yine de benim hatrıma karşılaşıklarında asla saygısızlk yapmazlar konu felan açmazlar ama ben onların içinden geçeni biliyorum. Ben annemlerin yanına giderken fondotenle kapatıp da giderdim morlarımı. Hiçbiri istememişti peşinden van a gitmemi ne gidiyosun kendi gitsin sürünsün demişti. Çok sıkıntı yaşadım çok emek verdim ama yine de pişman değilim. Sanırım bende biraz mallık var. Sevmediğim birisi bana off dese varya 1 dk katlanamam ben o yüzden diyorum ya aşık olmasam asla çekmezdim ve aşık olmadan evlenmezdim. Şükür şimdi iyiyiz geçmişi hiç konuşmuyoruz hatırlamıyoruz o konular kapandı. Tabiki bende tedavi gördüm. Kolay atlatılmıyo bunlar. İnşallah canım seninkide birün evvel aklını başına alır. Zaten çok bişey isteyen insanlar değiliz ya normal standartlar olsun bize yeter.
nasıl günler geçirmişsin film gibi belkide o günlerde insanı en çok çaresizlik durumu yıpratıyor çok güçlüsün belli senin için tek dileğim Allahım bir daha öyle günler göstermesin sana

He birde söylemeyi unutmuşum işte bu eve yardım olsun alkol konusu olsun eve vaktinde gelmek olsun evin sorumluluğunu üstlenmek olsun çoğu şey bu olaydan sonra düzeldi. Tabiki görüyorsun ara ara halen sıkıntılar oluyor ama normal bir ailedeki kadar. Hele ki bir daha şiddet asla asla olmadı. Zaten bir kere bu beni döverken bana bir deli gücü geldi karşılık vermiyordum ben elime bunun kemeri geçti kemerle bir dövdüm bunu bir dövdüm heryeri kanadı morardı eli yüzü kolları bacakları sırtı valla gözüm dönmüş artık öyle divmüşüm yani o gün tüm dayakların intikamını da almış oldum. 3 yıldır şükür iyiyz artık alkolü ayda bir veya 2 ayda bir içiyo çok şükür. Eve yardım ediyo ben şu ün çalışmıyorum diye biraz cozuttu ama çalışırken düzenli yardım eder hee beceremiyo ayağına gelip kaytaıyo felan ama işte erkek o kadar yapıyor. Yani normal standartlardaki bir aile düzenine geldik şükür. Ama işte o 2 yıl nasıl hayatta kaldım bilmiyorum. Bi gün sokak ortasında tekmeyle dövmüştü hatta bi baktım bi güvenlikçi bizi telefona çekiyo gelip yardım etmiyo mal. Ayy kız içim fena oldu be ben bunları sildim hiç hatırlamk bile istemediğim şeyler. blonde ambition blonde ambition
eşin olmasa bezin döküp yakasım var

Merhaba herkese nasilsiniz? Bilgisayara format attigim icin iki gundur giremedim. Hemen menumu ozet geceyim
Sali Menu:
Iftar: Haslanmis tavuk + cacik
Ara: ayran
Yatmadan once: ceviz+kahve (sekersiz)
1 saat yururyus ve 1 litreden fazla su

Dun:
Iftar: Burgurlu kabak yemegi+salata
Ara: 1 kase erik+kiraz
45 dk yuruyus+ 1 litre su

Maşallah canım menün sporun çok güzel

çok geçmiş olsun bende sahuru yaptım tam ezan okundu dişime bi ağrı girdi nasıl ama anlatamam 2 normal doğum yapmış bi insan olarak doğumdan daha çok acı çektim mecbur ağrı kesici aldım niyetlenmedim bugün bende hiç uyumadım zaten 1 yaşındaki oğlum saat başı emmeye kalkıyor gece o da uyutmuyor

Çok geçmiş olsun canım sağol diş ağrısı çok zordur Allah şifa versin

Gecmis olsun, insallah hemen iyilesir

Çok sağol tatlım inşallah

nasıl günler geçirmişsin film gibi belkide o günlerde insanı en çok çaresizlik durumu yıpratıyor çok güçlüsün belli senin için tek dileğim Allahım bir daha öyle günler göstermesin sana

eşin olmasa bezin döküp yakasım var

Ya ben hepinizin içini karattım değil mi? Çok özür dilerim fatoşa teselli vereyim derken sizleri daralttım. Geçti çok şükür canım senin dediğin gibi inşallah bir daha geri gelmez o günler. Senin duyduğun bu kini çok iyi anlıyorum canım çünkü uzun zaman tüm akrabalarım böyleydi eşime karşı. Bilmiyorum artık aptallık mı aşk mı sabır mı yoksa hep iyi olacağımıza dair duyduğum inanç mı ne tuttu beni bilmiyorum. Ben son olaya kadar ailemden hep sakladım dayak olayını evden gittiğini bile söylemezdim o evde olmadığı dönemler ailemle görüşmeyi keserdim ki anlamasınlar. Aslında en büyük hatayı burda yapmışım. Ne zamanki benim ailem öğrendi o zaman bu işler düzeldi. Burdan inşallah kimse yaşamaz böyle şeyleri ama bekar arkadaşlarıma nacizane tavsiyem olsun ailem üzülmesin diye saklamayın kızlar. Evet üzülüyolar ama onların bulduğu çözümden daha iyi bir çözümü de kimse bulamıyor. Ben onlar çok üzülür diye söylememiştim hata etmişim.

boşver sefan olsun sakın takılıp kalma yediklerine diyete devam unutma bu süreçte hiç bir zaman arkamıza bakmıyoruz hep önümüze bakıyoruz
Cok guzel demissin canm cok dogru:KK19: sagol tatlm evt olan oldu artk onume bakmam lazm:KK55: kaldgm yerden devam Hoppa

Back