• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gelmiş ilgileniyo bari sevindim canım. Valla bende babama çok düşkündüm yani hala düşkünüm ama zamanla insan ne kadar sevsede babasının hatalı olduğu yeri görünce annesine kıyamıyor. Dönüş oluyor yani. Bende bizimki babaya bi düşse artık diye bekliyorum :KK70: babası oynatırken bile beni gördüğü anda babayı öyle bırakıp yapışıyo yakama. :KK57:
Yok canm o degismiyo ya:KK70: masayi 2 saatte anca topladm hasta diye mizmiz kizim baban baksn diyorm baban yapsin diyofum yokkk ama ben senin bakmani istiyorum ben senin tutmani istiyorum diye her dakka geri cagiriyor hala yapisik bana canm babayi yaninda dursun istiyor ama herseyle ben ilgileniyim istiyor

Kizlar menumu yazsam:KK57: sok gecirirsiniz utaniyorum nasl yazaym yaaa:oops: psikolojim cöktu arkasindanda diyet çöktu

Canım yaz ki hem sen kendi yediklrinden kaçma hem biz bir daha böyle bir durum olduğunda sana baştan uyarılarımızı yapalım hemde yediklerine göre bi ceza verelim.

Yok canm o degismiyo ya:KK70: masayi 2 saatte anca topladm hasta diye mizmiz kizim baban baksn diyorm baban yapsin diyofum yokkk ama ben senin bakmani istiyorum ben senin tutmani istiyorum diye her dakka geri cagiriyor hala yapisik bana canm babayi yaninda dursun istiyor ama herseyle ben ilgileniyim istiyor

Benim kız yiğenlerde öyle her ihtiyaçta anne ama babayla aşk yaşıyolar

@sevilay80 canım sana da ölçü ölçü demekten özeğim tükendi :KK70: :KK70: seni siliyorum artık listeden, katılmak istersen 8 haziranda başlayabilirsin sen de :KK66: zensim zensim seni de belki 8 haziran'da alırız olur mu :KK16: @nil u mihr canım sana sormuyorum bile çünkü ölçü vermeye utanıyorsun:-), bunu da ilk defa gördüm ama olsun artık :-)
Olur tatlım 8 Haziranda bende katilayim

Herkese merhaba arkadaşlar
Sahur menüme başlayayım hemen deadline deadline eşim :KK19::KK19:
İki yumurtalı yulaf kepekli krep zeytin peynir domates bol su
Iftarda iki hurma yoğurt çorbası bir tabak da kuru fasulye ve bulgur pilavı beraber bol salata sonrasi cay ve bol su
Simdi kahvemi içiyorum sonra vaktim olursa yarim saat eliptik yapicam
Iftar öncesi bir saat yürüdüm iyi geliyor bana kilo kontrolünü sağlayabiliyorum çok şükür:KK24:

deadline deadline canım sen kaç beden pantolon giyiyorsun? ikimizde de basen belası var
Ben 40 giyiyorum şu an canım 42 büyük geliyor 40 ta tam oturuyor biraz daha verirsem rahat olacak tan ikisinin aradığını bişey yani:KK66:
ben de kötüyüm bu hafta da. şaka gibi, ama benim d vitaminim çok düşük çıktı fatoş.
kaç çıktı biliyor musun? 9. sadece 9 :KK70: diyetisyeninki 70 küsürmüş :KK70: iğne yazdı bana hemen. kilo vermeye çok engelmiş o sen de demiştin. reglim bitsin iğnelere başlayacağım. spor halsizliğim de ondanmış :KK61:
neyse ki diğer sonuçlarım oldukça iyi. bir tek d vitamini korkunç.
:-) seninle2benziyoruz Black benim d vitamini 8.26 çıktı doktor soka girdi 2 aykullandim ampulü içtim bıraktım şu anda hala düşüktür kesin geçen hafta kan verdim baska2 bir Dr a tahlili gösterdim garipnkadin ya ben d vitamjnj5icin gitmişim zaten düşük yani bende istememiş onu sinir oldum gitmedim daha :KK43:
Iftarda iki hurma yoğurt çorbası bir tabak da kuru fasulye ve bulgur pilavı beraber bol salata sonrasi cay ve bol su
Iftar öncesi bir saat yürüdüm iyi geliyor bana kilo kontrolünü sağlayabiliyorum çok şükür:KK24:
selam canım eşim kusura bakma giremedim sana da yazamadım bundan sonra takipteyim :KK66:

Son düzenleme:
zensim zensim dünkü menim
Sahur 1 bardak süt 5 çilek 2 yk yulaf ezmesi 2 ceviz 10 fındık tarçın
İftar 1 kaşe ezogelin çorbası balık salata
2 hurma 2 ceviz
Ara 1 bardak yesilcay 1 avuç leblebi 5 kaju 1 kayısı
1. 5lt su 1 saat 20 dk yürüyüş

Bu gün menusu
Sahura kalkamadim:KK43:
İftar 2 hurma 2 ceviz bol yeşillik salata 200 gr yoğurt 1 kase ezogelin çorbası
Ara 7 kaju 1 fincan yesilcay bir yarım kare bitter sırf tek ısırık tadına baktım canım çekti sonra attım kalani:-) bugün yurumeyecegim suda daha çok az :(

2 hurma 2 ceviz

Bu gün menusu
Ara 7 kaju 1 fincan yesilcay bir yarım kare bitter sırf tek ısırık tadına baktım canım çekti sonra attım kalani:-) bugün yurumeyecegim suda daha çok az :KK43:

Menüler güzel sahursuz oruç zor olmuştur Allah kabul etsin canım

bugünkü menüm

sabah
5 çiğ kaju
10 çiğ fıstık
2 kuru incir
1 kupa yeşil çay
1 kupa karışık bitki çayı

öğle
1 avokado
5 zeytin
2 dilim tb ekmek
domates,salatalık,kapya

ara
1 türk kahvesi
4 ceviz
1 gün kurusu
1 kuru incir

akşam
1 demet semizotu
12 yk yeşil mercimek
1 maden suyu

2 litre su

Tmm canım @chihiro79 da kabul ederse benim için uyar :) ölçü bedenimizi ölçüyoruz
evet canım, ama zorunlu değil. isteyenler yazdı ay ay takip edeceğiz :KK66: katılmak istersen her 4 haftada bir ölçüleri muhakkak isterim yani katılım zorunlu değil ama devam zorunluluğu var :-) ona göre eğer istersen seni de listeye ekleyeyim canım:KK19:

ne? 2 mi :KK57: nasıl yani 22 olmasın o :KK57:
Kızlar menümü yazayım bugün iftarı bekleyemedim erken kapattım defteri.

Uyanınca
3 tane hurma ve su (nerdeyse ishal olduğum için limon zeytinyağını günaşırı yapıcam artık)

Kahvaltı
Domates biber bol peyaz peynir 10 zeytin 4 ceviz çeyrek muz 3 dilim çemensiz pastırma

Ara
2 büyük bardak az sade nescafeli soğuk süt

Ara
2 incir 10 fındık

Akşam
Nohut yemeği bol yoğurt 5 sıkım çiğköfte (lavaşsız)

Spor
1 saat hamiş platesi
bugün mükemmel olmuş :KK19:
Olur tatlım 8 Haziranda bende katilayim
tamam çok peşinde koşturma bu sefer ama:-)
Gelmiş ilgileniyo bari sevindim canım. Valla bende babama çok düşkündüm yani hala düşkünüm ama zamanla insan ne kadar sevsede babasının hatalı olduğu yeri görünce annesine kıyamıyor. Dönüş oluyor yani. Bende bizimki babaya bi düşse artık diye bekliyorum :KK70: babası oynatırken bile beni gördüğü anda babayı öyle bırakıp yapışıyo yakama. :KK57:
:D :D :D

Ben 40 giyiyorum şu an canım 42 büyük geliyor 40 ta tam oturuyor biraz daha verirsem rahat olacak tan ikisinin aradığını bişey yani:KK66:

:-) seninle2benziyoruz Black benim d vitamini 8.26 çıktı doktor soka girdi 2 aykullandim ampulü içtim bıraktım şu anda hala düşüktür kesin geçen hafta kan verdim baska2 bir Dr a tahlili gösterdim garipnkadin ya ben d vitamjnj5icin gitmişim zaten düşük yani bende istememiş onu sinir oldum gitmedim daha :KK43:
selam canım eşim kusura bakma giremedim sana da yazamadım bundan sonra takipteyim :KK66:
2 ayda kaç kutu kullandın dead :( diyetisyen de şoka girdi bende, bu şekilde kilo veremezsin dedi. iğne ol hatta vücut hemen alsın dedi, 4 kutuyu da iğne yazdı.
zaten yine artıda çıktım kızlar :KK61: +300 gördüm bu sabah, ama belki ödem falandır, en azından sabit çıksam :KK42: neyse d vitaminim düzelirse daha rahat spor yapacağım artık hıh :63:

80 dakika kondisyon bisikleti
50 mekik
150 ic bacak plates cemberi ile
30 kol plates lastigi ile
Son olarak kopru ve bugun de 2.5 lt su

Kahvalti: 6 kasik misir gevregi yarim bardak sut ile birlikte

Oglen: 100gr tam bugday makarnasi, 5kasik yogurt ile birlikte

Aksm: 6 ymk kasigi menemen,2 dlim ekmek
O kadar spordan sonra mısır gevreği yakışmamış fatosum :KK200:

Kizlar bugun spor yok mebude berbat tum ogunlerim de full disardan siparis verdim tatlisi tuzlusu be ararsan var :KK23: psikolojimi boyle duzeltim ama diyetimi ziyan ettim kizlar aksam da sahile indik birde sahilde dondurma yedim tam oldu:bicak: tam deprosyon menusu kizlar kalori ler de tavan yapti :KK11: sahil serin ya kizin atesi baya gitmisdi guzel de eylendi yiyip icip sahilide gezince bana da cok iyi geldi ama eve girince gene ates viraz cikmaya basladi inslh yarina komple iyilesir :dua: hem sizden utanip hemxe korkuyorum ama yazacagim:eek: sok olacaksiniz menume full siparis:KK57:

Kahvalti: bir kase sutlu misir gevregi

Oglen: bir porsiyon manti (kimasi yogurdu ve tereyagi ile tam bir pirsiyon yedim):kızgın:

Ara: bir porsiyon frambuazli chess kek:duduk:

Aksam:3dilim pizza :eek:

Ara: :dondurma:magnum bademli :KK67:

Kizlar cezami kesin:bicak::sinirli:

Selam kızlar
Sahur yulaflı peynirli omlet çok güzel tok tutuyor 5 zeytin domates çay 5 bardak su
Iftar 1 kase çorba ızgara balık bol salata
40 dk yürüyüş 1 lt su 1 şişe madensuyu türk kahvesi
:super:
canim cok guzel masaallah tebrik ederim..
Davetler size ugramamis bugun ne guzel))
Canm evde tatlılar vardı ama günlerdir ben yemiyorum eşim yavaş yavaş eritiyor sağolsun :KK66:
iftar
1 kase corba
3 yk firinda tava
3-4 yk pirinc oilavi
1 hurma
az salata
yarm bardak ev yapimi(sekeri az) limonata

ve tatli:KK43:
su toplamda 2 yi gecer ins sahura kadar
Diğer günlere göre daha güzel canm :KK66:
Bugunki menum
Sabah
2 yumurtali omlet
2 adet ceri domates
1 kucuk salatalik
2 kepek ekmek
Sekersiz cay
Ara
Muz
Oglen
Sehriye corbasi 1 kase
Ara yapmadim
Aksam
Patates kizartmasi :KK43: bir porsiyon(temizlik yaptigim icin kolayima geldi maalesef cok kizacaksiniz bana :KK43: )
Sekersiz cay
2 litre su
Yarim saat yuruyus
deadline deadline

Ya ben esimi kaybettim adinida bulamiyorum :KK43: kustu heralde bana :63:
Küsmedim de yazamadım canm bı turlu burdayım :KK200:
Kızlar unutmadan yazayım canım havuç istedi akşam 2 tane havuç yedim. Bu aşermeler beni sanki bir faciaya sürüklüyormuş gibi hissediyorum bazen. Geçen halamın eşinin yaptığı ev sucuğunu istedi canım aradım yaptı sağolsun ankarada beni bekliyor. Dün de köfteci yusufun ekmek kadayıfını istedi ankraya gider gitmez yiycem. Ay bu ne ya asyada hic başıma gelmeyen işler bunlar. Gerçi bulantıların bittiği ay 4 kilo almıştım. O ay olmasa 13 kilo ile bitecekti gebelik. Bide yemeği yiyorum ama yedikten sonra tevbe est. sanki yemekten tiksiniyo gibi oluyorum. Gecenin bu vakti sanki yemekler boğazımda kalmış gibi bi fzlalık hissediyorum çok rahatsız edici midem bulanıyo.
Kuzum yavaştan asermeler kendini aşıyor mu ne:KK48:
Vay vay unutmamışsın canım ya komşum taşındı :KK43:
Ama ev işi bitmez kaptanlarım yazmış tmm inş günlük gireceğim :)

Ben 58.5 kşlodayım kim benimle eş olur bekliyorum kimler ne durumda bilmiyorum :KK66:

İftar 1 kase çorba
2 dilim ekmek
1.5 kepçe kuru fasulye
Salata
Ara çay
Ara meyve

Sahur
1 kase çorba
Fasulye
Bulgur pilavı
Karpuz
Çay
Su 1 ltr
Su az geldi ;)
Ect canm aynen de oyle oldu ve onlari canim cekmedi yiyesim yoktu canm.ustelik evde hersey vardi ama benim bisey yapmaya halim yoktu :KK43: kahvalti bile hazirlamak istemedim ve bu 3 ogunde en pratik seyleri sectim cunku morel cok cok bozuktu oyle oluncada bir corba bile pisirmeye halim olmuyor sanki enerj bir den gidiyor gibi oluyorm ben hep agladm zaten sonrada migrende tuttu dun tam 3 kez ilac aldim ama suan hala basim agriyor canm Allah tan kendime geldigim bir ara bari spor yapaym dedim yaptm yoksa dun gunumde hareketsiz idi hep yattm morelim cok bozuk ya esim gelip telefonu bazadan cikardiktan sonra yatana kadar tartisdk zaten :KK43: kacip gidesim var her seyden :KK43:
Canm az önce menüye yorum yaptıktan sonra okudum geçmişi bu kadar stresle mücadele ederken yine iyi kurtarmsn Allah'ım yardımcın olsun inan kimse senin kadar sabırlı olamaz :KK51:
deadline deadline bugunki menum:

iftar:
1 kase sebze çorbası
avuc kadar ızgara hindi

ara:
500 ml su (aralarda su içemeden uyuyakalmışım)
1 fincan sütsüz şekersiz kahve

sahur:
öncesi 500 ml su
1 fincan sütlü şekerli kahve
1/2 açma
3-4 parça peynir
3 zeytin
sonrası 500 ml su
Sizin menülerde şekerli kahveler dikkatimi cekiyor şekeri biraksaniz daha güzel olur sanki :işsiz:
Kızlar menümü yazayım bugün iftarı bekleyemedim erken kapattım defteri.

Uyanınca
3 tane hurma ve su (nerdeyse ishal olduğum için limon zeytinyağını günaşırı yapıcam artık)

Kahvaltı
Domates biber bol peyaz peynir 10 zeytin 4 ceviz çeyrek muz 3 dilim çemensiz pastırma

Ara
2 büyük bardak az sade nescafeli soğuk süt

Ara
2 incir 10 fındık

Akşam
Nohut yemeği bol yoğurt 5 sıkım çiğköfte (lavaşsız)

Spor
1 saat hamiş platesi
Bir Hamise göre toparlama menüsü olmuş bence ;)
Aman üzerine koymayalim ama verirsek de güzel olur :KK54:
2 hurma 2 ceviz

Bu gün menusu
Ara 7 kaju 1 fincan yesilcay bir yarım kare bitter sırf tek ısırık tadına baktım canım çekti sonra attım kalani:-) bugün yurumeyecegim suda daha çok az :KK43:
Kaptanim menüler güzel bu gün sahurda yememis olmana rağmen akşam güzel geçmiş :super:

bugünkü menüm

sabah
5 çiğ kaju
10 çiğ fıstık
2 kuru incir
1 kupa yeşil çay
1 kupa karışık bitki çayı

öğle
1 avokado
5 zeytin
2 dilim tb ekmek
domates,salatalık,kapya

ara
1 türk kahvesi
4 ceviz
1 gün kurusu
1 kuru incir

akşam
1 demet semizotu
12 yk yeşil mercimek
1 maden suyu

2 litre su
Afiyet olsun canım spor ??? Yeşilin ceza vermesi lazım sanırım ;)

Back