- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Cok guzel demissin canm cok dogru sagol tatlm evt olan oldu artk onume bakmam lazm kaldgm yerden devam
Günaydın canım ben sana gece bi ceza yazmıştım gördün mü onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel demissin canm cok dogru sagol tatlm evt olan oldu artk onume bakmam lazm kaldgm yerden devam
Gunaydn yesil gozlum evt gordum ama hafta sonu tarti sonrasi ya ondan benim bugun tarti onceside bir cezaya ihtiyacim var yoksa yarin yandmGünaydın canım ben sana gece bi ceza yazmıştım gördün mü onu
Gunaydn yesil gozlum evt gordum ama hafta sonu tarti sonrasi ya ondan benim bugun tarti onceside bir cezaya ihtiyacim var yoksa yarin yandm
Ayyy nasıl sahiplenilmiş hissettim kendimiii çok hoşuma gitti bu hitap canım o zaman black in tavsiyesini yapsan yani bir günlük sıvı detoksu olmaz mı?
Guzelmis oda ama okadar sikiyida ben yapamam yoksa super olurmus en iyisi bildigim yapabilecegim yoldan gideyim cok siki spor yapaym ki dunki faxladan aldigim kaloriyi bugun yakaym bide karbonhidratlar su tutulumu yapmasin diye odem atici caylar icey de mebuyude hafif tutmaya calisip dunu dengeleyeyim diyorum ozamn hafta ici 5 gunun emegi bosa gitmez bari sadece son iki gun bosa gitmis olur oyle yapmaya calisicam
Tamm canim
Sevindim canm bende hala bisikletin ustundeyim 1 saati gecti su ceza sporunu tamamliyayim kendime odem caylari yapicam suan sadece magnuzyum ictim bide bol su icip spora decam ediyorum dunu telafi edicem inslhTamam canım inşallah o iki gün de boşa gitmez toparlarsın hepsini. Bende ödem çayı içmek istiyorummmmmmm ama içemem tabikisi. Neyse ki kabızık olayını çözdüm şükür yoksa davul gibi gezecektim ortada.
Dünkü menüm
Sahur 4 hurma 2 kayısı 2 ceviz 2 ksk yulaf 4 ksk yoğurt tarcın
Iftar 3 hurma .1 bardak ramazan serbeti
1 kase cacık.6 ksk fellah köftesi
2 salatalık turşu
Ara 1 form çay.
2 bardak mate çayı
Spor 30 dk zumba
Su bitki çayları ile birlikte 1.5 lt su
Sevindim canm bende hala bisikletin ustundeyim 1 saati gecti su ceza sporunu tamamliyayim kendime odem caylari yapicam suan sadece magnuzyum ictim bide bol su icip spora decam ediyorum dunu telafi edicem inslh
Aynen bu benim için de geçerliiiiCok guzel demissin canm cok dogru sagol tatlm evt olan oldu artk onume bakmam lazm kaldgm yerden devam
Tammdr kaptanimSelam kızlar hatırlatma yapmaya geldim oruç tutanlar iftardan önce tartılin
Evet canim hic bana çekinerek şey falan deme tatlım.grup içinde eleştirilmekten hic alınmam aksine hoşuma gidiyo.daha çok dikkat ederim.Canım sanki sen geçende ramazan şerbeti içtin şeyyyyy biraz fazla şekerli değil mi onlar
Evet canim hic bana çekinerek şey falan deme tatlım.grup içinde eleştirilmekten hic alınmam aksine hoşuma gidiyo.daha çok dikkat ederim.
Bu akşamki iftarda söz veriyorum ayran veya şu dışında soğuk içecek icmicem. Sozzzz
Ben'mde kabizlik problemi var. Bu gidisle yarinki tarti pek gercekci olmayacak. Butun yediklerimi depoluyorum
Kizlar dunun telafisi ve cezasi olan sporumu bitirdim
90 dakika kondisyon bisikleti
250 kez trambolin ziplama
100 adet mekik
100 adet ic bacak plates cemberi ile
Veeee kopru ve plank ile bitis
ye huuu kim tutar beni
Supersin/ Ben su plates hareketlerine bir turlu baslayamadim. Nasil zaman bulup yapacagim bilemiyorumKizlar dunun telafisi ve cezasi olan sporumu bitirdim
90 dakika kondisyon bisikleti
250 kez trambolin ziplama
100 adet mekik
100 adet ic bacak plates cemberi ile
Veeee kopru ve plank ile bitis
ye huuu kim tutar beni
Ay cok guldum N nil u mihr ben boyundan assami cekip koydum bile ne olcak adimi bile verdim kime ne ayip bosey mi yapiyoruz disari cikinca boyundan assamida yukarimida herkes zaten goruyor kimse umrumda olmaz valla ayrica canm senin burda kim oldugun belli degil ki milyon tane kadin var iken bu olculerin sana ait oldugu nasl akillarina gelebilecek acaba hemde bir erkegin tanidik ajan mi var kiz