• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba herkese nasilsiniz? Bilgisayara format attigim icin iki gundur giremedim. Hemen menumu ozet geceyim
Sali Menu:
Iftar: Haslanmis tavuk + cacik
Ara: ayran
Yatmadan once: ceviz+kahve (sekersiz)
1 saat yururyus ve 1 litreden fazla su

Dun:
Iftar: Burgurlu kabak yemegi+salata
Ara: 1 kase erik+kiraz
45 dk yuruyus+ 1 litre su
menulerin guzelmis. Yuruyus de iyi))
Ayy ben de Ramazan i serifin basindan beri iftardan sonra sutlu kahve icmek istiyorum

Şimdi bu telafinin üzerie birde akşam normal sporunu yaparsın sen :KK5:
bisikleti zaten araliksiz olarak tam 1.5 saat surdum canm ve bugun ek olarak trambolin yaptm hemde tahmin etmedigim kadar 250 adet yaptm bide 100erli diger hareketler ile dunki fazla kaloriyi +bu sabah kahvaltisini da eritmis oldum ;) ama aksama enerjim olursa suguat yapmadgm icin ve dans ile de ter attirmak ici aksma 30 dakika dans arkasindanda 30-40 sguat yapaym diye dusunuyorum ;) inslh enerjim yerinde olur:KK50:

Supersin/ Ben su plates hareketlerine bir turlu baslayamadim. Nasil zaman bulup yapacagim bilemiyorum
Ben cok erken kalkiyorum spor icin canm artk 6-7 de ayaktaym ama gec kalkenken soyle idi normal de kizim 9-10 da kalkar bende gece gec yatp sabah kizim ile bir 9-10 da kalkiyordum ev isi ve gezme ve cocuk derken arada kalan vakit tv izliycegim zaman mutlaka bisiklet karsisinda izliyordm izledgm program bitene kadar bisiklet afkasindan plan,kopru filan yapiyodum araya mutlaka sikistr gerekirse bir seyleri ertele sporu on planda tut sonra artk benim icin en on plana geldi bazi plates hareketleride ekleyince spora ayirdgn zaman iyice artti simdi sabah 6-7 kalkiyorum gune 3 saat erken baslaya bildigim icin o 3 saati spora ayifiyorum canm eskiden aman cocukta uyuyo neyapcam bu saatte der geri yatardm ama simdi 6 da gozumu acinca spor yapicam diye hemen firliyorum yataktan :KK66:

Ben cok erken kalkiyorum spor icin canm artk 6-7 de ayaktaym ama gec kalkenken soyle idi normal de kizim 9-10 da kalkar bende gece gec yatp sabah kizim ile bir 9-10 da kalkiyordum ev isi ve gezme ve cocuk derken arada kalan vakit tv izliycegim zaman mutlaka bisiklet karsisinda izliyordm izledgm program bitene kadar bisiklet afkasindan plan,kopru filan yapiyodum araya mutlaka sikistr gerekirse bir seyleri ertele sporu on planda tut sonra artk benim icin en on plana geldi bazi plates hareketleride ekleyince spora ayirdgn zaman iyice artti simdi sabah 6-7 kalkiyorum gune 3 saat erken baslaya bildigim icin o 3 saati spora ayifiyorum canm eskiden aman cocukta uyuyo neyapcam bu saatte der geri yatardm ama simdi 6 da gozumu acinca spor yapicam diye hemen firliyorum yataktan :KK66:
Aslinda normal gunlerde yapabilirim ama Ramzanda o vakti bulamiyorum/ Is cikisi eve git yuruyus yap derken iftar saati geliyor iftardan sonra nerden baksan 10:30 gibi midem biraz bosalmaya basliyor ama yine de suyu cok icince sis oluyor. yatma saatini 11:30u gecirmemeye calisiyorum yoksa uykusuz olunca gun icinde kotu hissediyorum. Ramazan bitse normale donecegim ama simdi bu moddayim malesef

bisikleti zaten araliksiz olarak tam 1.5 saat surdum canm ve bugun ek olarak trambolin yaptm hemde tahmin etmedigim kadar 250 adet yaptm bide 100erli diger hareketler ile dunki fazla kaloriyi +bu sabah kahvaltisini da eritmis oldum :KK66: ama aksama enerjim olursa suguat yapmadgm icin ve dans ile de ter attirmak ici aksma 30 dakika dans arkasindanda 30-40 sguat yapaym diye dusunuyorum :KK66: inslh enerjim yerinde olur:KK50:

İşte seni bildiğim için dedim kesin akşama da bişeyler sıkıştırır benim arkadaşım :KK19: benimde böyle geceee gündüüüz uyuyasım ama nerdeeeee 10 dk bile uyutmuyor asya sağolsun valla hortlak gibi halsiz dermansız geziyorum evde görme halimi :KK53: sürekli hoplat zıplat diyor ya bel mi dayanır buna kol mu:confused: ay şu zaman geçmiyo valla niye gelmiyo şu ayın 2 si yaaa :mad:

Aslinda normal gunlerde yapabilirim ama Ramzanda o vakti bulamiyorum/ Is cikisi eve git yuruyus yap derken iftar saati geliyor iftardan sonra nerden baksan 10:30 gibi midem biraz bosalmaya basliyor ama yine de suyu cok icince sis oluyor. yatma saatini 11:30u gecirmemeye calisiyorum yoksa uykusuz olunca gun icinde kotu hissediyorum. Ramazan bitse normale donecegim ama simdi bu moddayim malesef
Evt canm ramazanin vitmesini bekle bide calisiyorsun ya zor ama calisirkende ben soyle yapiyordum isten bir kac durak once inip 30 dakika filan eve kadar yuruyordum ise giderken de oyle 30 dk daha erken cikip 30-40dakika yuruyor ondan sonra vardgm yerden biniyordum canm ;)

Selam arkadaşlar :KK200::KK200::KK200: deadline deadline
Bugün anneme geldim üç kalıcam babamın mezarına gitmek istiyorum koye falan giderim diye düşünüyorum
Sahur menüm iki dilim kepek ekmegi ile sandviç içinde domates kasar zeytin ve iki dilim hindi salam vardı bir avuçta çiğ badem yedim
Iftarda annemdeyim bakalım ne çıkacak bahtımıza :110::110::110:

Bu arada bugün annemde oldugum icin tartılamadım dün iftara yakin tartılmıştım 67.9 kilo çıktım şükür artı olmamış :halay::halay:
Geçen hafta 68.0
Bu hafta 67.9 fark -100 gr deadline deadline bluegreeneyes bluegreeneyes
Tebrikler canm oruc tutarken 100gr cernis olmak cok guzel ;) 67yede gecmis oldun oohh darisi benim basima bende yakinda 67lere gelirim inslh ;)

Tebrikler canm oruc tutarken 100gr cernis olmak cok guzel :KK66: 67yede gecmis oldun oohh darisi benim basima bende yakinda 67lere gelirim inslh :KK66:
Teşekkür ederim canım umarım.hep beraber hedefimize ulaşırız kilo oynamasını hareketli oluşuma bağlıyorum yemekten pek kisamadim malesef

evet canım, ama zorunlu değil. isteyenler yazdı ay ay takip edeceğiz :KK66: katılmak istersen her 4 haftada bir ölçüleri muhakkak isterim yani katılım zorunlu değil ama devam zorunluluğu var :-) ona göre eğer istersen seni de listeye ekleyeyim canım:KK19:
Olur canım inş benim hedefime 2 kilo kadar kaldı 55 i görmeme. :) o zamana çabuk ulaşırım inş :)

:super:

Canm evde tatlılar vardı ama günlerdir ben yemiyorum eşim yavaş yavaş eritiyor sağolsun :KK66:

Diğer günlere göre daha güzel canm :KK66:

Küsmedim de yazamadım canm bı turlu burdayım :KK200:

Kuzum yavaştan asermeler kendini aşıyor mu ne:KK48:

Su az geldi :KK66:

Canm az önce menüye yorum yaptıktan sonra okudum geçmişi bu kadar stresle mücadele ederken yine iyi kurtarmsn Allah'ım yardımcın olsun inan kimse senin kadar sabırlı olamaz :KK51:

Sizin menülerde şekerli kahveler dikkatimi cekiyor şekeri biraksaniz daha güzel olur sanki :işsiz:

Bir Hamise göre toparlama menüsü olmuş bence :KK66:

Aman üzerine koymayalim ama verirsek de güzel olur :KK54:

Kaptanim menüler güzel bu gün sahurda yememis olmana rağmen akşam güzel geçmiş :super:

Afiyet olsun canım spor ??? Yeşilin ceza vermesi lazım sanırım :KK66:
Dün iftar da su içmeyi unutmuşum Sahur da 2.5 su bardağı içtim sadece :( su problemimş aşamadım bi

Dün ki menüm
Iftar 2 kepçe çorba
3.4 yemek kaşığı k.fasulye
1 servis kaşığı Bulgur pilavı
7 8 parça dilimlenmiş karpuz

Ara çay
1 tane peynirli cizi

Sahur
1 kase çorba
Fasulye
Pilavı
Karpuz

Sonrası çay
Yarım haşlanmış mısır
2.5 su bardağı su

Fasulye pilav gidiyorum bu ara çok yapmışım israf olacak diye dökemiyorum da iftar da da sahurda da yiyorum artık ..ama tok tutuyor çok şükür :)

Bu arada bugün annemde oldugum icin tartılamadım dün iftara yakin tartılmıştım 67.9 kilo çıktım şükür artı olmamış :halay::halay:
Geçen hafta 68.0
Bu hafta 67.9 fark -100 gr deadline deadline bluegreeneyes bluegreeneyes
Yine de tebrik ederim canm ama bende sana yetiştim galiba az sonra tartilacagim:-)

Tebrikler canm oruc tutarken 100gr cernis olmak cok guzel :KK66: 67yede gecmis oldun oohh darisi benim basima bende yakinda 67lere gelirim inslh :KK66:
Darısı hedefimize ulaşmaya bence ;)

Ay bende tartıldım :)
Geçen hafta 58.5
Güncel 57.0
%
Yapmayı unutmuşum yine :KK43:

Su yu ne yapacam ben kaptanım deadline deadline :KK43:(
su içmediğim halde iyi vermişsin şu içsen neler olur şimdi iftarda oruç açarken 1 bardak sonra 1 saat sonra 1 bardak 1 saat sonra yine bir bardak yatıyorsan sahura kadar yatmadan 1 bardak sahurda da sahur yapmadan 1 bardak yaptıktan sonra 1 bardak toplamda 7 yada 8 bardak saysan yeter ;)

Back