- 7 Ağustos 2016
- 4.651
- 17.537
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canm cok gelgitli bir hayatim var bi mutluluktan ucuruyor bi diplerse surukluyor bakalm inslah normale doner hersey dun iyi kurtarmistim ama bugun tamamen koptum canm cozuttu menuler diger 5 gunun emegibi alabilirm insallh yarin bugunu telafi etmem sart diger 5 gunun hatirina az da olsa dusus olur inslh en azindan sabit kalmak icin yarin cok siki tutucam
Canm evde tatlılar vardı ama günlerdir ben yemiyorum eşim yavaş yavaş eritiyor sağolsun
Diğer günlere göre daha güzel canm
Küsmedim de yazamadım canm bı turlu burdayım
Kuzum yavaştan asermeler kendini aşıyor mu ne
Su az geldi
Canm az önce menüye yorum yaptıktan sonra okudum geçmişi bu kadar stresle mücadele ederken yine iyi kurtarmsn Allah'ım yardımcın olsun inan kimse senin kadar sabırlı olamaz
Sizin menülerde şekerli kahveler dikkatimi cekiyor şekeri biraksaniz daha güzel olur sanki
Bir Hamise göre toparlama menüsü olmuş bence
Aman üzerine koymayalim ama verirsek de güzel olur
Kaptanim menüler güzel bu gün sahurda yememis olmana rağmen akşam güzel geçmiş
Afiyet olsun canım spor ??? Yeşilin ceza vermesi lazım sanırım
bu dedigin yay kadininda olur muistediği her şeyi yapmayacaksın. biraz taktik yapmak zorundasın. stratejik bir insan değilsin belli ama bazen bu gerekiyor işte.
bugünkü menüm
sabah
5 çiğ kaju
10 çiğ fıstık
2 kuru incir
1 kupa yeşil çay
1 kupa karışık bitki çayı
öğle
1 avokado
5 zeytin
2 dilim tb ekmek
domates,salatalık,kapya
ara
1 türk kahvesi
4 ceviz
1 gün kurusu
1 kuru incir
akşam
1 demet semizotu
12 yk yeşil mercimek
1 maden suyu
2 litre su
Kizlar bugun spor yok mebude berbat tum ogunlerim de full disardan siparis verdim tatlisi tuzlusu be ararsan var psikolojimi boyle duzeltim ama diyetimi ziyan ettim kizlar aksam da sahile indik birde sahilde dondurma yedim tam oldu tam deprosyon menusu kizlar kalori ler de tavan yapti sahil serin ya kizin atesi baya gitmisdi guzel de eylendi yiyip icip sahilide gezince bana da cok iyi geldi ama eve girince gene ates viraz cikmaya basladi inslh yarina komple iyilesir hem sizden utanip hemxe korkuyorum ama yazacagim sok olacaksiniz menume full siparis
Kahvalti: bir kase sutlu misir gevregi
Oglen: bir porsiyon manti (kimasi yogurdu ve tereyagi ile tam bir pirsiyon yedim)
Ara: bir porsiyon frambuazli chess kek
Aksam:3dilim pizza
Ara: magnum bademli
Kizlar cezami kesin
Canm evde tatlılar vardı ama günlerdir ben yemiyorum eşim yavaş yavaş eritiyor sağolsun
Diğer günlere göre daha güzel canm
Küsmedim de yazamadım canm bı turlu burdayım
Kuzum yavaştan asermeler kendini aşıyor mu ne
Su az geldi
Canm az önce menüye yorum yaptıktan sonra okudum geçmişi bu kadar stresle mücadele ederken yine iyi kurtarmsn Allah'ım yardımcın olsun inan kimse senin kadar sabırlı olamaz
Sizin menülerde şekerli kahveler dikkatimi cekiyor şekeri biraksaniz daha güzel olur sanki
Bir Hamise göre toparlama menüsü olmuş bence
Aman üzerine koymayalim ama verirsek de güzel olur
Kaptanim menüler güzel bu gün sahurda yememis olmana rağmen akşam güzel geçmiş
Afiyet olsun canım spor ??? Yeşilin ceza vermesi lazım sanırım
Bu günkü menü
Sahur 4-5 kaşık kadar erimiş lor, 1 dilim peynir, 1kuru kayısı 1 hurma, 1 minik dilim pide domates salatalık
İftar 1 kase domates çorbası, 150 gram tavuk göğsü fırında baharatlı, 3 elma dilim patates, bolca salata, 8-9 dut 5 kiraz
Ara 15 beyaz leblebi, 1 hurma 1 kuru kayısı
Ara 1 fincan yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor 50 dk bisiklet
ShellShock
3 kullandim canım 4 u de yarım kullandım d vitamini çok etkiliyor gerçekten ne kadar yükselmiş bilsem ona göre davranacaksın ama olmadı neyse yaz geldi artık biraz güneş gorururuz daha iyi olur o zaman2 ayda kaç kutu kullandın dead diyetisyen de şoka girdi bende, bu şekilde kilo veremezsin dedi. iğne ol hatta vücut hemen alsın dedi, 4 kutuyu da iğne yazdı.
zaten yine artıda çıktım kızlar +300 gördüm bu sabah, ama belki ödem falandır, en azından sabit çıksam neyse d vitaminim düzelirse daha rahat spor yapacağım artık hıh
Tatlım gercekten işin çok zor elden dua etmekten başka birşey gelmiyor ama bu arada sen yipraniyorsunSagol canm cok gelgitli bir hayatim var bi mutluluktan ucuruyor bi diplerse surukluyor bakalm inslah normale doner hersey dun iyi kurtarmistim ama bugun tamamen koptum canm cozuttu menuler diger 5 gunun emegibi alabilirm insallh yarin bugunu telafi etmem sart diger 5 gunun hatirina az da olsa dusus olur inslh en azindan sabit kalmak icin yarin cok siki tutucam
Neyse orda az az yiyip telafisini yaparsın canm guveniyorum sanaHani spor ay ayrıca hani yemek? Bu nasıl menü ya.
Canım ne diyeyim bilemiyorum hapimiz yapıyoruz aynı hatayı sana spor cezası vermeyelim bence cezan şu olsun hafta sonu kesinlikle kaçamak yapmıyorsun ve bir hafta dondurma yemiyorsun ok? Ağır mı oldu ay kıyamıyorum da sonra ama yeşil kıyamıyo diyosun. Yok yok iyi bu ceza.
Canım aynen hadi burda iyiyim de ne kadar aşerdiğim şey varsa ankarada beni bekliyor valla gidince bi patlama olacak sanırım ama rüyama kadar giriyor yani zor sabrediyorum. Orda en azından yürüyüş felan yapma imkanım olacak o şekilde telafi yaparım napıyım ay zormuş bu aşermek bugün de canım mersinliler bilir karebiç istedi mersinde bi akrabamız var söyledim sağolsun hemen göndereyim dedi o da ankaraya gelecek black in cezasını kesicem canım önce savunmasını bekliyorum o iş bende
Hedefin -1 di ama sanki bana daha da iyi olacakmış gibi geliyor canım
Neyse orda az az yiyip telafisini yaparsın canm guveniyorum sana
Evet canm -1 olacaktır ama bu gün iftara annemlerde olacağız eve hiç gelemem eşim de nöbetçi o da çıkınca annemlere geçecek o yüzden iftara yakın tartildim -800 ama cuma eve erken gelebilirsem son anda düzenleme yapabilirsem yaparım yoksa güzel sonucun bir kısmı haftaya kalır
Teşekkür ederim canm evet beklemediğim şekilde güzel geçirdim haftayı darısı diğer haftalara biz eşimle de evde yarışıyoruz o gerçi tatlıları cipsleri yiyerek veriyor ama olsun benden de böyle anca gidiyorOlsun canım yeteşirsin belki -800 çok iyi zaten maşallah.
Kizlar bugun spor yok mebude berbat tum ogunlerim de full disardan siparis verdim tatlisi tuzlusu be ararsan var psikolojimi boyle duzeltim ama diyetimi ziyan ettim kizlar aksam da sahile indik birde sahilde dondurma yedim tam oldu tam deprosyon menusu kizlar kalori ler de tavan yapti sahil serin ya kizin atesi baya gitmisdi guzel de eylendi yiyip icip sahilide gezince bana da cok iyi geldi ama eve girince gene ates viraz cikmaya basladi inslh yarina komple iyilesir hem sizden utanip hemxe korkuyorum ama yazacagim sok olacaksiniz menume full siparis
Kahvalti: bir kase sutlu misir gevregi
Oglen: bir porsiyon manti (kimasi yogurdu ve tereyagi ile tam bir pirsiyon yedim)
Ara: bir porsiyon frambuazli chess kek
Aksam:3dilim pizza
Ara: magnum bademli
Kizlar cezami kesin
d vitaminim azıcık yükselene kadar beni mazur görün diyecektim ama hiç acımanız yok tamam canım bugün yapacağımAfiyet olsun canım spor ??? Yeşilin ceza vermesi lazım sanırım
gayet güzel canım erimiş lor nasıl oluyorBu günkü menü
Sahur 4-5 kaşık kadar erimiş lor, 1 dilim peynir, 1kuru kayısı 1 hurma, 1 minik dilim pide domates salatalık
İftar 1 kase domates çorbası, 150 gram tavuk göğsü fırında baharatlı, 3 elma dilim patates, bolca salata, 8-9 dut 5 kiraz
Ara 15 beyaz leblebi, 1 hurma 1 kuru kayısı
Ara 1 fincan yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor 50 dk bisiklet
ShellShock
gece oturup çalışınca gündüz yedim ve uyudum kalktım çalıştım yedim ve uyudum hani bunu yediğime dua et bencebu hafta ama haftaya toplayacağım, yemek yapmaya vaktim hiç yok ama sizin de hiç acımanız yokHani spor ay ayrıca hani yemek? Bu nasıl menü ya.
Canım ne diyeyim bilemiyorum hapimiz yapıyoruz aynı hatayı sana spor cezası vermeyelim bence cezan şu olsun hafta sonu kesinlikle kaçamak yapmıyorsun ve bir hafta dondurma yemiyorsun ok? Ağır mı oldu ay kıyamıyorum da sonra ama yeşil kıyamıyo diyosun. Yok yok iyi bu ceza.
Canım aynen hadi burda iyiyim de ne kadar aşerdiğim şey varsa ankarada beni bekliyor valla gidince bi patlama olacak sanırım ama rüyama kadar giriyor yani zor sabrediyorum. Orda en azından yürüyüş felan yapma imkanım olacak o şekilde telafi yaparım napıyım ay zormuş bu aşermek bugün de canım mersinliler bilir karebiç istedi mersinde bi akrabamız var söyledim sağolsun hemen göndereyim dedi o da ankaraya gelecek black in cezasını kesicem canım önce savunmasını bekliyorum o iş bende
Hedefin -1 di ama sanki bana daha da iyi olacakmış gibi geliyor canım
canım maşallah darısı bizeNeyse orda az az yiyip telafisini yaparsın canm guveniyorum sana
Evet canm -1 olacaktır ama bu gün iftara annemlerde olacağız eve hiç gelemem eşim de nöbetçi o da çıkınca annemlere geçecek o yüzden iftara yakın tartildim -800 ama cuma eve erken gelebilirsem son anda düzenleme yapabilirsem yaparım yoksa güzel sonucun bir kısmı haftaya kalır
canım evet dürüst olmak zorundayım bayağı kötü olmuş bir şey diyeyim mi seni anca güzel bir detoks paklar canım. evde blender vardı değil mi? smoothie detoksu yap bence dead gibi
d vitaminim azıcık yükselene kadar beni mazur görün diyecektim ama hiç acımanız yok tamam canım bugün yapacağım
gayet güzel canım erimiş lor nasıl oluyor
gece oturup çalışınca gündüz yedim ve uyudum kalktım çalıştım yedim ve uyudum hani bunu yediğime dua et bencebu hafta ama haftaya toplayacağım, yemek yapmaya vaktim hiç yok ama sizin de hiç acımanız yok
yok bildigin 2ne? 2 mi nasıl yani 22 olmasın o
bugün mükemmel olmuş
tamam çok peşinde koşturma bu sefer ama
çok sıkılıyorum ondan benim dışarıda yürümem lazım azıcık yeşillik, ot, martı falan göreceğim ki motive olayımHmmmm bilmiyorum hiç leslie yapmayı denedin mi canım? evde yapabileceğin iyi kalori yakan zorlamayan güzel bi spor. Bence rutinini oturtana kadar evde leslie ile 2 mil yapabilirsin
of nil sen beni çok güldürüyorsunyok bildigin 2
benim utanmamı garipsemissin
sizden degil.. Bir erkegin gorebilme riskinden utandim. Gerçi kimse burayi acip bakmaz tek tek mumkun degil ve acip baksalar da beni tanimazlar zaten haha bu emoji deli deli yapiyor galiba)) kendime gelsin)))
çok sıkılıyorum ondan benim dışarıda yürümem lazım azıcık yeşillik, ot, martı falan göreceğim ki motive olayım