• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bu günkü menü
Sahur 4-5 kaşık kadar erimiş lor, 1 dilim peynir, 1kuru kayısı 1 hurma, 1 minik dilim pide domates salatalık
İftar 1 kase domates çorbası, 150 gram tavuk göğsü fırında baharatlı, 3 elma dilim patates, bolca salata, 8-9 dut 5 kiraz
Ara 15 beyaz leblebi, 1 hurma 1 kuru kayısı
Ara 1 fincan yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor 50 dk bisiklet
ShellShock ShellShock

:super:

Canm evde tatlılar vardı ama günlerdir ben yemiyorum eşim yavaş yavaş eritiyor sağolsun :KK66:

Diğer günlere göre daha güzel canm :KK66:

Küsmedim de yazamadım canm bı turlu burdayım :KK200:

Kuzum yavaştan asermeler kendini aşıyor mu ne:KK48:

Su az geldi :KK66:

Canm az önce menüye yorum yaptıktan sonra okudum geçmişi bu kadar stresle mücadele ederken yine iyi kurtarmsn Allah'ım yardımcın olsun inan kimse senin kadar sabırlı olamaz :KK51:

Sizin menülerde şekerli kahveler dikkatimi cekiyor şekeri biraksaniz daha güzel olur sanki :işsiz:

Bir Hamise göre toparlama menüsü olmuş bence :KK66:

Aman üzerine koymayalim ama verirsek de güzel olur :KK54:

Kaptanim menüler güzel bu gün sahurda yememis olmana rağmen akşam güzel geçmiş :super:

Afiyet olsun canım spor ??? Yeşilin ceza vermesi lazım sanırım :KK66:
Sagol canm cok gelgitli bir hayatim var bi mutluluktan ucuruyor bi diplerse surukluyor bakalm inslah normale doner hersey ;) dun iyi kurtarmistim ama bugun tamamen koptum canm cozuttu menuler diger 5 gunun emegibi alabilirm insallh :KK42: yarin bugunu telafi etmem sart diger 5 gunun hatirina az da olsa dusus olur inslh en azindan sabit kalmak icin yarin cok siki tutucam:110:

bugünkü menüm

sabah
5 çiğ kaju
10 çiğ fıstık
2 kuru incir
1 kupa yeşil çay
1 kupa karışık bitki çayı

öğle
1 avokado
5 zeytin
2 dilim tb ekmek
domates,salatalık,kapya

ara
1 türk kahvesi
4 ceviz
1 gün kurusu
1 kuru incir

akşam
1 demet semizotu
12 yk yeşil mercimek
1 maden suyu

2 litre su

Hani spor :sopa: ay ayrıca hani yemek? Bu nasıl menü ya.

Kizlar bugun spor yok mebude berbat tum ogunlerim de full disardan siparis verdim tatlisi tuzlusu be ararsan var :KK23: psikolojimi boyle duzeltim ama diyetimi ziyan ettim kizlar aksam da sahile indik birde sahilde dondurma yedim tam oldu:bicak: tam deprosyon menusu kizlar kalori ler de tavan yapti :KK11: sahil serin ya kizin atesi baya gitmisdi guzel de eylendi yiyip icip sahilide gezince bana da cok iyi geldi ama eve girince gene ates viraz cikmaya basladi inslh yarina komple iyilesir :dua: hem sizden utanip hemxe korkuyorum ama yazacagim:eek: sok olacaksiniz menume full siparis:KK57:

Kahvalti: bir kase sutlu misir gevregi

Oglen: bir porsiyon manti (kimasi yogurdu ve tereyagi ile tam bir pirsiyon yedim):kızgın:

Ara: bir porsiyon frambuazli chess kek:duduk:

Aksam:3dilim pizza :eek:

Ara: :dondurma:magnum bademli :KK67:

Kizlar cezami kesin:bicak::sinirli:

Canım ne diyeyim bilemiyorum hapimiz yapıyoruz aynı hatayı :KK19: sana spor cezası vermeyelim bence cezan şu olsun hafta sonu kesinlikle kaçamak yapmıyorsun ve bir hafta dondurma yemiyorsun ok? Ağır mı oldu ay kıyamıyorum da sonra ama yeşil kıyamıyo diyosun. Yok yok iyi bu ceza.

:super:

Canm evde tatlılar vardı ama günlerdir ben yemiyorum eşim yavaş yavaş eritiyor sağolsun :KK66:

Diğer günlere göre daha güzel canm :KK66:

Küsmedim de yazamadım canm bı turlu burdayım :KK200:

Kuzum yavaştan asermeler kendini aşıyor mu ne:KK48:

Su az geldi :KK66:

Canm az önce menüye yorum yaptıktan sonra okudum geçmişi bu kadar stresle mücadele ederken yine iyi kurtarmsn Allah'ım yardımcın olsun inan kimse senin kadar sabırlı olamaz :KK51:

Sizin menülerde şekerli kahveler dikkatimi cekiyor şekeri biraksaniz daha güzel olur sanki :işsiz:

Bir Hamise göre toparlama menüsü olmuş bence :KK66:

Aman üzerine koymayalim ama verirsek de güzel olur :KK54:

Kaptanim menüler güzel bu gün sahurda yememis olmana rağmen akşam güzel geçmiş :super:

Canım aynen hadi burda iyiyim de ne kadar aşerdiğim şey varsa ankarada beni bekliyor valla gidince bi patlama olacak sanırım ama rüyama kadar giriyor yani zor sabrediyorum. Orda en azından yürüyüş felan yapma imkanım olacak o şekilde telafi yaparım napıyım ay zormuş bu aşermek bugün de canım mersinliler bilir karebiç istedi mersinde bi akrabamız var söyledim sağolsun hemen göndereyim dedi o da ankaraya gelecek:KK17: black in cezasını kesicem canım önce savunmasını bekliyorum o iş bende :super:

Bu günkü menü
Sahur 4-5 kaşık kadar erimiş lor, 1 dilim peynir, 1kuru kayısı 1 hurma, 1 minik dilim pide domates salatalık
İftar 1 kase domates çorbası, 150 gram tavuk göğsü fırında baharatlı, 3 elma dilim patates, bolca salata, 8-9 dut 5 kiraz
Ara 1 fincan yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor 50 dk bisiklet
ShellShock ShellShock

Hedefin -1 di ama sanki bana daha da iyi olacakmış gibi geliyor canım :KK19:

2 ayda kaç kutu kullandın dead :KK43: diyetisyen de şoka girdi bende, bu şekilde kilo veremezsin dedi. iğne ol hatta vücut hemen alsın dedi, 4 kutuyu da iğne yazdı.
zaten yine artıda çıktım kızlar :KK61: +300 gördüm bu sabah, ama belki ödem falandır, en azından sabit çıksam :KK42: neyse d vitaminim düzelirse daha rahat spor yapacağım artık hıh :63:
3 kullandim canım 4 u de yarım kullandım d vitamini çok etkiliyor gerçekten ne kadar yükselmiş bilsem ona göre davranacaksın ama olmadı neyse yaz geldi artık biraz güneş gorururuz daha iyi olur o zaman;)

Sagol canm cok gelgitli bir hayatim var bi mutluluktan ucuruyor bi diplerse surukluyor bakalm inslah normale doner hersey :KK66: dun iyi kurtarmistim ama bugun tamamen koptum canm cozuttu menuler diger 5 gunun emegibi alabilirm insallh :KK42: yarin bugunu telafi etmem sart diger 5 gunun hatirina az da olsa dusus olur inslh en azindan sabit kalmak icin yarin cok siki tutucam:110:
Tatlım gercekten işin çok zor elden dua etmekten başka birşey gelmiyor :( ama bu arada sen yipraniyorsun :(
Bu gün protein ağırlıklı beslenme canm bir de ödem atıcı çay vs iç yağa dönüşmeden halledebilirsin ;) ama herşeyden önce sen iyi ol :KK200::KK200:

Canım ne diyeyim bilemiyorum hapimiz yapıyoruz aynı hatayı :KK19: sana spor cezası vermeyelim bence cezan şu olsun hafta sonu kesinlikle kaçamak yapmıyorsun ve bir hafta dondurma yemiyorsun ok? Ağır mı oldu ay kıyamıyorum da sonra ama yeşil kıyamıyo diyosun. Yok yok iyi bu ceza.

Canım aynen hadi burda iyiyim de ne kadar aşerdiğim şey varsa ankarada beni bekliyor valla gidince bi patlama olacak sanırım ama rüyama kadar giriyor yani zor sabrediyorum. Orda en azından yürüyüş felan yapma imkanım olacak o şekilde telafi yaparım napıyım ay zormuş bu aşermek bugün de canım mersinliler bilir karebiç istedi mersinde bi akrabamız var söyledim sağolsun hemen göndereyim dedi o da ankaraya gelecek:KK17: black in cezasını kesicem canım önce savunmasını bekliyorum o iş bende :super:

Neyse orda az az yiyip telafisini yaparsın canm guveniyorum sana :KK5:
Evet canm -1 olacaktır ama bu gün iftara annemlerde olacağız eve hiç gelemem eşim de nöbetçi o da çıkınca annemlere geçecek o yüzden iftara yakın tartildim -800 ama cuma eve erken gelebilirsem son anda düzenleme yapabilirsem yaparım yoksa güzel sonucun bir kısmı haftaya kalır :KK66:

Evet canm -1 olacaktır ama bu gün iftara annemlerde olacağız eve hiç gelemem eşim de nöbetçi o da çıkınca annemlere geçecek o yüzden iftara yakın tartildim -800 ama cuma eve erken gelebilirsem son anda düzenleme yapabilirsem yaparım yoksa güzel sonucun bir kısmı haftaya kalır :KK66:

Olsun canım yeteşirsin belki -800 çok iyi zaten maşallah.

Olsun canım yeteşirsin belki -800 çok iyi zaten maşallah.
Teşekkür ederim canm :KK200: evet beklemediğim şekilde güzel geçirdim haftayı darısı diğer haftalara :dua: biz eşimle de evde yarışıyoruz o gerçi tatlıları cipsleri yiyerek veriyor ama olsun benden de böyle anca gidiyor :KK48:

Kizlar bugun spor yok mebude berbat tum ogunlerim de full disardan siparis verdim tatlisi tuzlusu be ararsan var :KK23: psikolojimi boyle duzeltim ama diyetimi ziyan ettim kizlar aksam da sahile indik birde sahilde dondurma yedim tam oldu:bicak: tam deprosyon menusu kizlar kalori ler de tavan yapti :KK11: sahil serin ya kizin atesi baya gitmisdi guzel de eylendi yiyip icip sahilide gezince bana da cok iyi geldi ama eve girince gene ates viraz cikmaya basladi inslh yarina komple iyilesir :dua: hem sizden utanip hemxe korkuyorum ama yazacagim:eek: sok olacaksiniz menume full siparis:KK57:

Kahvalti: bir kase sutlu misir gevregi

Oglen: bir porsiyon manti (kimasi yogurdu ve tereyagi ile tam bir pirsiyon yedim):kızgın:

Ara: bir porsiyon frambuazli chess kek:duduk:

Aksam:3dilim pizza :eek:

Ara: :dondurma:magnum bademli :KK67:

Kizlar cezami kesin:bicak::sinirli:
:eek::eek::eek:
canım evet dürüst olmak zorundayım bayağı kötü olmuş o_O bir şey diyeyim mi seni anca güzel bir detoks paklar canım. evde blender vardı değil mi? smoothie detoksu yap bence dead gibi o_O
d vitaminim azıcık yükselene kadar beni mazur görün diyecektim ama hiç acımanız yok :KK70: tamam canım bugün yapacağım :KK33:
Bu günkü menü
Ara 1 fincan yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor 50 dk bisiklet
ShellShock ShellShock
gayet güzel canım:super: erimiş lor nasıl oluyor

gece oturup çalışınca gündüz yedim ve uyudum kalktım çalıştım yedim ve uyudum :-) hani bunu yediğime dua et bencebu hafta :-) ama haftaya toplayacağım, yemek yapmaya vaktim hiç yok ama sizin de hiç acımanız yok :D

canım maşallah:nazar::oha: darısı bize :KK45:

:eek::eek::eek:
canım evet dürüst olmak zorundayım bayağı kötü olmuş o_O bir şey diyeyim mi seni anca güzel bir detoks paklar canım. evde blender vardı değil mi? smoothie detoksu yap bence dead gibi o_O

d vitaminim azıcık yükselene kadar beni mazur görün diyecektim ama hiç acımanız yok :KK70: tamam canım bugün yapacağım :KK33:

gayet güzel canım:super: erimiş lor nasıl oluyor

gece oturup çalışınca gündüz yedim ve uyudum kalktım çalıştım yedim ve uyudum :-) hani bunu yediğime dua et bencebu hafta :-) ama haftaya toplayacağım, yemek yapmaya vaktim hiç yok ama sizin de hiç acımanız yok :KK70:

Hmmmm bilmiyorum :KK64:hiç leslie yapmayı denedin mi canım? evde yapabileceğin iyi kalori yakan zorlamayan güzel bi spor. Bence rutinini oturtana kadar evde leslie ile 2 mil yapabilirsin :KK39:

ne? 2 mi :KK57: nasıl yani 22 olmasın o :KK57:

bugün mükemmel olmuş :KK19:

tamam çok peşinde koşturma bu sefer ama:-)

:KK70: :KK70: :KK70:
yok bildigin 2:KK45:
benim utanmamı garipsemissin:oops:
sizden degil.. Bir erkegin gorebilme riskinden utandim. Gerçi kimse burayi acip bakmaz tek tek mumkun degil ve acip baksalar da beni tanimazlar zaten:KK3: haha bu emoji deli deli yapiyor galiba)) kendime gelsin)))

Hmmmm bilmiyorum :KK64:hiç leslie yapmayı denedin mi canım? evde yapabileceğin iyi kalori yakan zorlamayan güzel bi spor. Bence rutinini oturtana kadar evde leslie ile 2 mil yapabilirsin :KK39:
çok sıkılıyorum ondan :KK43: benim dışarıda yürümem lazım azıcık yeşillik, ot, martı falan göreceğim ki motive olayım :KK43:

yok bildigin 2:KK45:
benim utanmamı garipsemissin:oops:
sizden degil.. Bir erkegin gorebilme riskinden utandim. Gerçi kimse burayi acip bakmaz tek tek mumkun degil ve acip baksalar da beni tanimazlar zaten:KK3: haha bu emoji deli deli yapiyor galiba)) kendime gelsin)))
of nil sen beni çok güldürüyorsun :D
dediğin gibi kim görecek, ayrıca görseler bile n'olacak :D
biz fatoş ve yeşille elimizde olsa boyundan aşağıya her yeri ölçüp yazacağız da işte takıma uygun hareket ediyoruz:KK45: görsün bütün erkekler şişşş bakın benim göğüsler 88 kalça da 109 :D ay çok utandım :KK22::KK31:

çok sıkılıyorum ondan :KK43: benim dışarıda yürümem lazım azıcık yeşillik, ot, martı falan göreceğim ki motive olayım :KK43:

Ay bende öyleyim ya ille yeşillik olacak temiz hava olacak ama kışın hiç fırsatım olmadığı zamanlar yaptım evde sende düzenini kurana kadar yap en azından hiç yapmamaktan iyidir yoksa geliyor cezaaaaaa:sopa:

Back