• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Asik olmasan cekilmez ona katiliyorum ama dogru olan zaten cekmemek canm cekmek hata ve sana ve bana bakinca askin olup evlenmek bence resmen hata insna goremiyor bazi seyleri cunki ve bize layik degiller keske ahlaksiz esleri olsaymis boyle erkeklere oyle kadin yakisir biz durust oldugumuz icin bukadar uzuluyor yipraniyor cabaliyoruz yoksa bizde yaparz oh derz banane bizde yapiyoz derz ama biz herseyin en iyisini yapmaya clisipda bunu yasiyoruz ya o insanin zoruna gidiyor

Hani şuanki şartlar için en azından emeklerim boşa gitmedi şükür diyorum canım Allah inşallah pişman etmesin. İnşallah bak hamile halimle dua ediyorum tez zamanda seninkide doğruya gelsin aklını başına alsın gül gibi yuvasından olmasın seni de daha fazla üzmesin. Ben o kadar ankarayı özlememe rağmen ankaraya yakın bi yere gitmeye bile korkuyorum yeniden düzenimiz bozulur diye malum ne zaman anasıyla bir araya gelse huzurumuz gidiyor. Lohusayken bile neler etti bana biliyosun onun yüzünden lohusa depresyonuna girdim ben. Düşündükçe eşimi masum buluyorum. Adam burda melek anası araya girince kelek. Bizde doğum yaptık bunun gibi yatmadık oğlummmm diyen kadından ne beklersin? Yeni doğmuş bebeğe lohusa kadına beddua eden kadından...

Naptın canım sen :rolleyes: ikimizde bu hafta tatlı yedik desene bende senin gibi fena çuvalladım kadinlarin bu halleri basa bela neyse sporun var o yüzden iyi ikimizde toparlayalim bu hafta kendimize gelelim

Aynen tatlım yabu hafta fena oldu şu iki günü iyi değerlenditip haftaya dıkı tutalım işleri :)

menü çok iyi, ama miktarları yaz olur mu :KK66: mesela karpuz ne kadar, pilav ne kadar. kaç kaşık. bunlar önemli :KK25:
eşleştirmeleri ben yaptım canım sen yoktun pek ondan katamadık. ölçü için de seni etiketlemiştim ama sesin çıkmıyor takımda pek kaynadı sanırım :p eşleşmeler şöyle;

- ben blonde ambition blonde ambition Y YesilinBuyusu bir eşleştik
- @magickk Selnurr Selnurr
- @bluegreeneyes @ShellShock
- @deadline @zensim
- chihiro79 chihiro79 ile de seni eşleştirelim olur mu :KK39: kilonuz yakın. yanılmıyorsam chihiro 60 kilodaydı.

kızlar size de eşlerinizi hatırlatmış oldum böylece. takımda bir tek yeşil,fatoş ve ben eşleşmişiz gibi :KK20: herkes eşini takip etsin :kahve:
Tmm canım chihiro79 chihiro79 da kabul ederse benim için uyar :) ölçü bedenimizi ölçüyoruz

Unutmadım canım ama artık evinde olduğuna göre daha aktif bekliyoruz seni gruba.
Inş canım daha toparlayamadım oruç olunca ev işi falan yapmıyorum hslsiz düşüyorum çocuklar sürekli bahçe istiyor öyle yuvalanıp gidiyorum.:)

Teşekkür ederim hayırdır canım ciddi bişey yoktur inşallah?
Canım sikkin galiba menopoz yakın
Ates basmalarim başladı haliyle moralimi düzeltmeye çalışıyorum canım kendime donmeliyim biraz
Buraya yazamayabilirim canim

Canım sikkin galiba menopoz yakın
Ates basmalarim başladı haliyle moralimi düzeltmeye çalışıyorum canım kendime donmeliyim biraz
Buraya yazamayabilirim canim

Canım sen bu işin içindesin tabiki daha iyi bilirsin sadece kendini düşünerek sadece kendinin zevk aldığı bişeyler yap. Biraz bencil oluver bi dönem. En sevdiğin sporu mesela sadece kendin için yap ya da en sevdiğin yemeği. Şu bitkisel çaylar felan da iyi gelebilir. İnşallah herşey yoluna girer canım.

Fatoşşşş içim daraldı kız hamileyim ben burda çabuk neşelendir beni. :KK70:Kalk hadi iki göbek atalım :KK73: blonde ambition blonde ambition
Ay canm sonradan benim de aklima geldi vu kiz hamile zaten icini kararttm diye :KK70: bebekte agliycak icerde ay canm kusura bakma :cry: bugun fenaym diyet miyet gitti bende feci seyler yedim cok fenaket psikolojim sifir canm ya yemege verdim kendimi tatlilara filan sonra tam buraz mirelim duzelir gibi oldu kendimi topluyordum baktim benim kizin vucudu cok sicak ateslenmis :KK43: canm koca kis ben buraya bur kez bile kizim hasta yazmadm farkettiysen hic hasta olmuyor bagisikligi cok iyi masallah koca kiş bitti bir tek antibiyotik icmedi bu ne simdi buguno_O acaba psikolojikmi oldu ya sbahdan beri mutsuzdu dun etkilendi ya ondan oynarken hep mizirdandi bebeklerine filan kiziyodu anladm moreli cok bozulmus simdide baktm atesi var benim gibi sadece uzulunce hasta oluyo oda galiba oooffff alnina bez koydum ya islak bezlerle yatti burda Anne babami istiyom cabuk gelsin nolur diye al buyur simdi ben nasl adami arayip isten cikinca gel demiycem :KK42:

Ay canm sonradan benim de aklima geldi vu kiz hamile zaten icini kararttm diye :KK70: bebekte agliycak icerde ay canm kusura bakma :cry: bugun fenaym diyet miyet gitti bende feci seyler yedim cok fenaket psikolojim sifir canm ya yemege verdim kendimi tatlilara filan sonra tam buraz mirelim duzelir gibi oldu kendimi topluyordum baktim benim kizin vucudu cok sicak ateslenmis :KK43: canm koca kis ben buraya bur kez bile kizim hasta yazmadm farkettiysen hic hasta olmuyor bagisikligi cok iyi masallah koca kiş bitti bir tek antibiyotik icmedi bu ne simdi buguno_O acaba psikolojikmi oldu ya sbahdan beri mutsuzdu dun etkilendi ya ondan oynarken hep mizirdandi bebeklerine filan kiziyodu anladm moreli cok bozulmus simdide baktm atesi var benim gibi sadece uzulunce hasta oluyo oda galiba oooffff alnina bez koydum ya islak bezlerle yatti burda Anne babami istiyom cabuk gelsin nolur diye al buyur simdi ben nasl adami arayip isten cikinca gel demiycem :KK42:

Ay yok canım aşkolsun ben seninde neşen yerine gelsin diye öyle söyledim. Tüh bak benimde üzülünce tüm sistem çöker. Çocuk etkilendi demekki. İşte o da kendince belki ikinizi bir araya getirmek istiyo. Canım keşke yemek yerine spora atsaydın kendini üzüldüm bak şimdi. Kızla dışarı çıksanız ikinizinde havası değişir.

Ay yok canım aşkolsun ben seninde neşen yerine gelsin diye öyle söyledim. Tüh bak benimde üzülünce tüm sistem çöker. Çocuk etkilendi demekki. İşte o da kendince belki ikinizi bir araya getirmek istiyo. Canım keşke yemek yerine spora atsaydın kendini üzüldüm bak şimdi. Kızla dışarı çıksanız ikinizinde havası değişir.
Solimdi dusa soktum canm biraz atesini dusurur bide burda artk oglen cikilmiyor aksma ustunden sonra ancak cikiliyor suan bile hala inanilmaz gunes yakici cok fenaket bir sicak var az gunes gitsin diye bekliyorum canm 1 saate disari cikilacak sekil olur hava ozamn cikaricam babasida geldi simdi basinda oda dedi biraz sonra sahile inelim diye :anne: mirada ben de zaten babam gelsinde beni sahildeki parka gotursun diye bekliyodum diyo:bicak: kizlarda nasl babaci oluyor boyle ya

kızlar siz de benim gibi kıyafet sorunu çekiyor musunuz? zayıflayacağım diye bedenime uygun 1 parça şey almıyorum çünkü zaten dolap kıyafet dolu. ama bana olmayan bedenler :KK34:
aslında 40-42 bedenim ama 44 beden kotumu giyiyorum kemeri sıkıp falan mesela. 38 bedene düşsem giyecek bin tane şeyim var. geçen 29 beden pantolona sığabildim de +1 pantolonum daha oldu :confused: toplam 3 pantolonum var giyebildiğim :KK70:
n'apsam alışveriş yapsam mı yoksa 38-40 bedene inmeyi mi beklesem? siz n'apıyorsunuz?
bu arada üst sorunu yaşamıyorum. tek sorunum alt :olamaz:
ben de ayni dyrumdayim:110::KK53:

Ect canm aynen de oyle oldu ve onlari canim cekmedi yiyesim yoktu canm.ustelik evde hersey vardi ama benim bisey yapmaya halim yoktu :KK43: kahvalti bile hazirlamak istemedim ve bu 3 ogunde en pratik seyleri sectim cunku morel cok cok bozuktu oyle oluncada bir corba bile pisirmeye halim olmuyor sanki enerj bir den gidiyor gibi oluyorm ben hep agladm zaten sonrada migrende tuttu dun tam 3 kez ilac aldim ama suan hala basim agriyor canm Allah tan kendime geldigim bir ara bari spor yapaym dedim yaptm yoksa dun gunumde hareketsiz idi hep yattm morelim cok bozuk ya esim gelip telefonu bazadan cikardiktan sonra yatana kadar tartisdk zaten :KK43: kacip gidesim var her seyden :KK43:
Allah yardimcin olsun. Kendimi okudum sanki:( Alah tan spor yapiyorsun da depresyon riskini azaltiyorsun. bu durumun devami fena mazallah. Esin daha anlayisli ve akillo olur umarim. insana disardaki skntı çok koymuyo da en cok esiyle cozemedigi devam eden sıkntlar yipratiyor:silah:

ben de kötüyüm bu hafta da. şaka gibi, ama benim d vitaminim çok düşük çıktı fatoş.
kaç çıktı biliyor musun? 9. sadece 9 :KK70: diyetisyeninki 70 küsürmüş :KK70: iğne yazdı bana hemen. kilo vermeye çok engelmiş o sen de demiştin. reglim bitsin iğnelere başlayacağım. spor halsizliğim de ondanmış :KK61:
neyse ki diğer sonuçlarım oldukça iyi. bir tek d vitamini korkunç.
benimki 2 ydi:KK70:

Kızlar menümü yazayım bugün iftarı bekleyemedim erken kapattım defteri.

Uyanınca
3 tane hurma ve su (nerdeyse ishal olduğum için limon zeytinyağını günaşırı yapıcam artık)

Kahvaltı
Domates biber bol peyaz peynir 10 zeytin 4 ceviz çeyrek muz 3 dilim çemensiz pastırma

Ara
2 büyük bardak az sade nescafeli soğuk süt

Ara
2 incir 10 fındık

Akşam
Nohut yemeği bol yoğurt 5 sıkım çiğköfte (lavaşsız)

Spor
1 saat hamiş platesi

Solimdi dusa soktum canm biraz atesini dusurur bide burda artk oglen cikilmiyor aksma ustunden sonra ancak cikiliyor suan bile hala inanilmaz gunes yakici cok fenaket bir sicak var az gunes gitsin diye bekliyorum canm 1 saate disari cikilacak sekil olur hava ozamn cikaricam babasida geldi simdi basinda oda dedi biraz sonra sahile inelim diye :anne: mirada ben de zaten babam gelsinde beni sahildeki parka gotursun diye bekliyodum diyo:bicak: kizlarda nasl babaci oluyor boyle ya

Gelmiş ilgileniyo bari sevindim canım. Valla bende babama çok düşkündüm yani hala düşkünüm ama zamanla insan ne kadar sevsede babasının hatalı olduğu yeri görünce annesine kıyamıyor. Dönüş oluyor yani. Bende bizimki babaya bi düşse artık diye bekliyorum :KK70: babası oynatırken bile beni gördüğü anda babayı öyle bırakıp yapışıyo yakama. :KK57:

Allah yardimcin olsun. Kendimi okudum sanki:KK43: Alah tan spor yapiyorsun da depresyon riskini azaltiyorsun. bu durumun devami fena mazallah. Esin daha anlayisli ve akillo olur umarim. insana disardaki skntı çok koymuyo da en cok esiyle cozemedigi devam eden sıkntlar yipratiyor:silah:
Evt canm aynen oyle oluyor

Back