- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Asik olmasan cekilmez ona katiliyorum ama dogru olan zaten cekmemek canm cekmek hata ve sana ve bana bakinca askin olup evlenmek bence resmen hata insna goremiyor bazi seyleri cunki ve bize layik degiller keske ahlaksiz esleri olsaymis boyle erkeklere oyle kadin yakisir biz durust oldugumuz icin bukadar uzuluyor yipraniyor cabaliyoruz yoksa bizde yaparz oh derz banane bizde yapiyoz derz ama biz herseyin en iyisini yapmaya clisipda bunu yasiyoruz ya o insanin zoruna gidiyor
Hani şuanki şartlar için en azından emeklerim boşa gitmedi şükür diyorum canım Allah inşallah pişman etmesin. İnşallah bak hamile halimle dua ediyorum tez zamanda seninkide doğruya gelsin aklını başına alsın gül gibi yuvasından olmasın seni de daha fazla üzmesin. Ben o kadar ankarayı özlememe rağmen ankaraya yakın bi yere gitmeye bile korkuyorum yeniden düzenimiz bozulur diye malum ne zaman anasıyla bir araya gelse huzurumuz gidiyor. Lohusayken bile neler etti bana biliyosun onun yüzünden lohusa depresyonuna girdim ben. Düşündükçe eşimi masum buluyorum. Adam burda melek anası araya girince kelek. Bizde doğum yaptık bunun gibi yatmadık oğlummmm diyen kadından ne beklersin? Yeni doğmuş bebeğe lohusa kadına beddua eden kadından...