Canm ben de tam bu laflari diyorum iste psikologa bana fatoscum sen ne hissediyorsun bunlar karsisinda dedi bende dedimki ben kendimi dul bosanmis bir kadin gibi hissediyorum sanki esim hayatmda yok madem yok aksmalr bu stresi niye yasiyorum ama ozmanda duzelcem gorcen soyle yapcam boyle yapcam diyor ama bakiyoruz bi fark yok psikolog yemin ederim son telefon konusmamda dediki fatos sana bisey soyliyimmi sana bakiyorum ve diyorum ki bir erkek daha ne iateye bilir isteye bilecegi hersey var bana gelen erkekler tam tersi problemlerde ya adamlar eslerinden cinsel konuda reddediyor en buyuk sikinti bu ya kendine bakmiyo ya baska sorunlar siz de hic biri yok ben ne isteyebilir daha anliyamadm dedi kadin ya dusun ben nasl anlicam ozamn
gercekten dis gorunusume bakimliyim evime duskunum hani ne iatese pisiririm ama daha neler neler ama hic bisey ifade etmiyo ya cok ilginc vide sorunca askindan oluyo senin gibi birini bulamam zatn asigim sana diyo bu nasl sevgi ya
cocuga bugunde sordum mira sece kendimize baska bir ev alsak senin istedigin gibi bir ev sadece baban gevcleri yatmaya gelmese ikimiz kalsak dedim hair olmaz aileler bir arada durur yoksa birbirini ozlerler diyo