Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Baş dönmesi var ve baş ağırısı var ama şükr şimdilik bulantım yok. Fatoş bi şekilde dizginlemeliyim kendimi yoksa sonum harap olur. Astımım var benim zaten hamilelikte ciğerler sıkışıyo birde fazla kilo alırsam kötü olur. Dün sabah kahve içmedim güne meyveyle başlayınca da ardı arkası gelmedi şimdi gelde karatay teyzeme hak verme yani.

Tatlim bu hafta migrosda vardi taze hindistan cevizi ben ordan aldim
Bizm burda migros yok ama merkezde var oradan alırım canm sağol kız benim oğlan bı degisik hemen istiyor canı ne çekerse geçenlerde gece 11 gibi canı çiğ badem çekti evde de bitmişti çıktık beraber baktık ama her markette olmuyor bulamadık ertesi günü zor etti bı de var ki adam kavrulmuş bademi de kabul etmiyor
Menu spor su hersey super
Teşekkür ederim canm bölgesel de ekleseniz daha güzel olacak ama seni gördükçe motivasyonum artıyor başlayacağım
Butun mesajlarida okudugma gore suraya booooollll enerjili bir Gunaydin birakalim ozaman
GUNAYDIN FISTIKLAR

GÜNAYDIN GÜZELLİKKKKK
Size de günaydınlar takimimizin tatlı hatunlari

Sana da GÜNAYDIN CANIMMM senin oğlan bana çekmiş benem normal halim fenadır eşim heh söyler sen normalde daha fazla aşeren birisin diye tv de bişey görmeyeyim yani tamam ille onu o an yiycem. Annem ortaokul zamanlarımda oktay ustayı izlemeyi yasaklamıştı bana

Canm bilmiyorum bende tam tersi oluyor hatta sik sik ye ac kalma ozamn yasklara yonelmessin diywcektim ama senin bunyen farkli etki ediyorsa bilmiyorum canm goruyorsun iste ben jahvaltilarima ekmek ve ara ogunlerime meyva koymaya baslayin kilo vermeye basladim canm lif ve vitamin acisindan meyve bence gerekli heleki hamileyken meyvelerin bazi faydalari baska hic bir sey de yok sadece abartmamak onemli gunde 2 adeti gecmeyince zarar fegil yarar ama hersey de olsugu givi kiktar onemli bak ekmek olmayonca enerjim vitiyordu ama hep derler sporcular icin karbonhidrat sart diye ondan sabah ywdigim tam bugday ekmegi rahat spor yapmami sagliyor ama yine diyorum miktar onemli ben kahvalti disinda ekmek yemiorum sedecw kahvalt8da 1-2 dilim tambugday okadar oda vucuda cok gerekli spor yaparken sart sen nasl iyi geliyorsa oyle yap ama hamilelerin almasi vereken temel seyleri kilo icin birakma canm sagliksz seyleri yemeyince birazda hareket olunca zaten kilo gidiyor

Aaay canm o benim kocam gibiymis oda oyle mutlaka ne cektiyse o aynisi yenecek iyiki merkezdeyz burda manavlar bile sabaha kadar acik hatta hamileyken ay diyodum gicikligna bisey istesem nasi yok arka sokakta manav sabaha kadar acik hertaraf da pasteneler cafeler adam dolasp aramiycak ki ama kendi huyuna gicik oluyorum cunki kumandayi uzatrirmisin desem cok yorgunum uzatamam der evde oyle bir halsiz ki anlatamam ama aklina yicek bisey dusunce saat kac olursa olsun kosa kosa gider alir gelir usenmez gelde gicik olma

Meyveyi yiyorum canım ama kahvaltıyla birlikte yiyorum o şekilde yaptığımda sıkıntı olmuyor ara öğün olarak da işte hurma kayısı süt vs onları yiyorum o şekilde abartmamış oluyorum ama güne direk meyve ile başlayınca arkası gelmedi bi türlü yoksa tabiki hamilelikte faydalı olan şeyleri kısmıyorum normal menülerim güzel ama işte sıkıntı yazın ben bu şekilde beslenemiyorum canım hicbişey istemiyo sadece soğuk meyve soğuk kahve soğuk dondurma yemek olarakda yoğurtlayabileceğim hafif şeyler böyle olunca da git gel ye şeklinde oluyor o da fazla oluyor işte ama bu yoğurtlu meyve sütlü meyve olayı biraz dizginleyebilir beni kahveyi de soğuk süt ile trk kahvesi olarak ara öğün yaparsam inşallah dayanabilirim. Mesela kaç gündür yumurtanın yüzünü göresim yok zaten aram iyi değil biliyosun aklıma bile gelince midem dönmeye başladı o yüzden yumurta yemiycem yine bi süre tamamen tiksindiğimde çok kötü oluyorum çünkü. Gördüğümde bile istifra ediyorum

Yakında bizde de aynısı olacak ben de yasaklayacagim allahtan zararlı şeyler istemiyor :)
işlerine geldikleri gibi davranıyorlar hep bu erkekler

Yumurtadan ben de hamileliğimde tiksinmistim dolabın kapağını acamiyordum eşime de demiştim bir süre almamıştık bi ara duymaya bile tahammül edemiyordum ama sonrdan geçti benimki son aylarda yine yemeye başladım...

Canm aslinda bunlar daha zayiflatici ben bu biten haftayi osekilde gecirip kilo verdim canm hafta ici hic yumufta yemedim bende yumurta yerine domates salatalik yesillik ekledim kahvaltiya ve hergun bir yada iki ara ogun meyveli yogurt yedim aralda bir iki dilim daha meyve yedim aksamda yogurtlu seyler yiyince cok guzel zayiflatti canm kahveyide her gun icmedim onun yerine sut ve madensuyu na yoneldim ama bence bunlar zaten daha iyi kilo verici seyler canm yaninda bol suda icince ben cok tikaniyorum hep tokum ve canm hicbirsey cekmiyor canm bence senin yapman gereken asil sey spor canm ozellikle de hamile olarak sen yuruyus eklersen cok iyi olur

Valla hiç belli olmaz canım sen jübile yapıyorsun artık zaten rahatsın Allahın izniyle kiloya odaklan daha iyi olur senin için inşallah.

Aynen canım jübile gerçekten :))

Bende 62 ile başlayıp 78 ile bitirmiştim şimdi de 63 ile başladım bakalım ne olacak

İnşallah istediğin kiloda sağlıklı şekilde devam eder tatlım:)

Afiyet olsun canım çok güzel menün:)

Maşallah canım sporun da menün de çok güzel:)

Evet haklısın canım. Benim 2 kızında da hamileliğinde ne bulantı ne kusma hic bisey olmadi tabi yemeler içmeler sınırsızdı. Ekmek arası dondurma yediğimi bilirim

Benimde hiç mide bulantım olmaz çenem ağrırdı yemekten canım :))

Bugün dışarıdaydım kızlar yeni geldim
Sahur 1 bardak süt yulaflı peynirli omlet 5 zeytin 4 bardak su
Iftar 1 kase çorba 1 porsiyon et sote bol salata 5 bardak su
Ve iftardan sonra 1 saat yürüyüş
ç
Maşallah canım harika:)

Günaydın kızlar üzerimden kamyon geçmiş gibi dün çok yoruldum kızımında doğum gününü yaptık akşam gecikmeli olarak epey yoğun geçti menüm biraz saçma oldu ama bugün itibariyle 4 gün çok sağlıklı beslenmem lazım cumaya güzel bir rakam görmek istiyorum;

Dün gece sahurda 1 dilim yaş pasta yedim yattım mahvetti beni akşam yememiştim tutmuştum kendimi gece kalkınca yedim hiçde adetim değildir gece gece tatlı yemek ama regl olunca bir de akşam yemeyince aklımda kaldı demek neyse telafi edeceğim inşallah bugün. Birde ben oruç tutmuyorum ama sahur iftar devam ediyorum rutinim bozulmadın diye çünkü öbür türlü adet bitip oruca başlayınca zor oluyor yeni başlamışım gibi sadece su içerim gün içinde.

Canım zaten yürüyüşten vazgeçmem ama 1 kat merdiven var asya ile birlikte hem arabasını hem asyayı indiremiyorum 20 kg oluyor daha öncee yazdım ama dikkatinden kaçmış demekki ayrı ayrı da indiremiyorum çünkü asyayı yalnız bırakamam işte ankaraya gitmeyi her yönden iple çekiyorum ben bu şekilde beslendiğimde çok yiyorum canım yani öyle meyve beni kesmiyor tabak tabak yiyorum sıkıntı orda yoksa aslında hafif ama işte miktar artınca şeker miktarı da fazla olduğu için sağlıksız hale geliyor malesef bakalım bi şekilde dengelemeye çalışıcam ama ben yine de karatay hocaya hak veriyorum bu konuda glisemik endeksi yüksek gıdalar beni çabuk acıktııyor bende bu şekilde oluyor tabii herkesin bünyesi farklı.

Kizlar hadi herkes spora bakin ben 1 saattir bisiklet uzerinde yaziyorum size bu arada simdi 1 saatim dolmus demekki 8:30 da oturmusum bisiklete bugun de 6da kalkinca spor kahvalti hepsi bitti oohhh az da plates yapip bitireym ben

Ben ancak öğleden sonra 4 gibi yapmaya çalışıcam sporu asyayı uyuttuktan sonra yani çünkü bildiğin yapışık ikiz gibiyiz evde tepemden inmiyor

Kizlar hadi herkes spora bakin ben 1 saattir bisiklet uzerinde yaziyorum size bu arada simdi 1 saatim dolmus demekki 8:30 da oturmusum bisiklete bugun de 6da kalkinca spor kahvalti hepsi bitti oohhh az da plates yapip bitireym ben

Maşallah canım süpersin, bende sabah işe yürüdüm 15 dk öğlen ve akşam da yürüyerek gidip geliyorum 1 saati buluyor akşam da eve gidince yemekten sonra bölgesel çalışacağım inşallah :)

Yok canm okumustum ama unutmusum simdi tekrar yaznca hatrladm dogru cocuklar elini ayagini bagliyor insanin ven bu konuya deginmistim hatta hamileyken cocuk varken kosu bandi evde sadt diye yoksa boyle yapilamiyor ah ah simdiki aklim olsa dogum sonrasi hic salona gitmez direk altleri eve alirdm zaten dogum oncesi de cok gittigm icin kendim cok iyi yapabiliyordum en basta alsam suan sadece form tutuyor olucaktm yoksa cocuk olunca boyle bir yapip bir birakiyor insan duzenli yapamiyor eve sart inslh alirsn sende ilerde canm meyveyide benim gibi kizinla paylasmayi dene bak benim he0 bir iki dilim meyvem iki dilim alip gerisini kizima veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…