Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben daha hiç tazesini yemedim ama merak ediyorum bi gün yiycem inşallah tamam tarif bekliyorum canım.
Benim oğluşum da merak ediyor tazesini bulunduğumuz ilçede bulamadık da merkeze geçince ilk iş onu alcaz çocuk resmen aseriyor ya
canım taktiğine bayıldım hem evdekiler de seni zorlayamaz
Çok şükür evde öyle bir sıkıntım olmuyor benim tek sıkıntım bı yere gidince ısrar ediyorlar ama allerjim var diyince mecbur bırakıyorlar neyseki bütün herşeye giriyor ceviz de yememis oluyorum bu sayede
Senin de farkında olduğun lavaş olmamış canm dolmaya ben de asla hayır diyemem çok severim :) o da fazla olmamış...
Canım kapya biber çekti markete uğrayınca ilk isim onu almak olcak menü güzel canm spora da başlamışsn güzel olmuş ben de çemberi çıkarsam iyi olcak..
Maasallah enerjine hayranım tebrik ederim canm
Su çok önemli canm malum gün boyu susuz kaldığımız için iftardan sonra bunu telafi etmemiz lazım yeterli su içmeyi ve kilo da verilmiyor
Benim çalıştığım köyde de içine erişte koyup yapıyorlar ama cevizli yapıyorlar ondan tadına bakmadım ama güzel olur
Bu gün bu yafkalar kadayıflar benden çıkti; ) aman kızlar bu börek olaylarını kenara bırakalım yoksa yarına herkes börek yapacak
Gullac olmayaymis fruko da şekerli sanirim ben bayagidir içmiyorum da tadını unuttum 2 dilim ekmek de varken fazla olmuş gibi geldi yarına dengelerin artık

Bu günkü menü
Sahur 1.5 haşlanmış yumurta, yarım dilim peynir, domates salatalık, 10 kiraz ,1 kayısı, 1 dilim ekmek
İftar 4 kaşık sebzeli tavuk, bolca salata, yarım midye börek(diğer yarısını sahurda yerim diye bıraktım)
Ara 1 fincan yeşil çay
Ara 1 fincan tarçınlı kahve
2.5 litre su
35 dakika kondisyon bisikleti

Pideler cosmus aman dikkat bu şekilde almamak zor ama bundan sonra dikkat edersen sıkıntı olmaz kabızlık için de akşamdan iki tane kuru kayısıyı suya koyup sahurda suyunu içip kayısıları yiyebilirsiniz bir de lifli beslenmek lazım probiyotik takviyesi de ise yarar

Bugün dışarıdaydım kızlar yeni geldim
Sahur 1 bardak süt yulaflı peynirli omlet 5 zeytin 4 bardak su
Iftar 1 kase çorba 1 porsiyon et sote bol salata 5 bardak su
Ve iftardan sonra 1 saat yürüyüş
Cumaya güzel sonuçlar gelecek

Normal canm hamilesin ve bulantin yok ya ondan bulantisiz gecirilen hamileliklerde de istah aciliyor canm ama burda bizimle sana bisey olmaz yarin toparlarsn merak etme

Evet asyada bulantılar bu konuda işe yaramış demekki yanımda yemek ismi söylenmesini bile yasaklamıştım o denli bulantılarım vardı. Ama yine de bulantısız olmayı tercih ederim çok kötüydü ya.

Aynen canım bildiğin su böreği gibi oluyor bi ara ödül olarak yapabilirsin ama biraz beklemekte fayda var

Canım herkesin de dediği gibi lavaş fazla geldi ve şişirdi tabi ekmek yemiyosun ya o yüzden yarın dengelersin

Evet canım ya düşün buraya yazarken uyuyakalmışım sızmışım resmen. Bu hafta bi açlıktan bi aşırı tokluktan baygınlık geçirdim hadi hayırlısı bakalım...

Ay butun kelimeler harfler degismis gene malum yazacaktim mal olmus harflerim hep degisik yada eksik cikiyor

Olsun canım sen mal yazsanda ben ne demek istediğini anlıyorum

Evet haklısın canım. Benim 2 kızında da hamileliğinde ne bulantı ne kusma hic bisey olmadi tabi yemeler içmeler sınırsızdı. Ekmek arası dondurma yediğimi bilirim

Ekmek arası dondurma

Lavaş bitirdi beni canım ya bak şimdi erişte dedin bizimkiler erişteyi şekerli cevizli yaparlar aklıma o geldi kızlar beni öldürecek artık en uyusi susayım

Maşallah bu hafta çok iyisin canım bak sporu da yapıyorsun çok güzel

Hi hı hı en iyisi susalim yoksa hepsi birden bişe dalacak

Evet canım toparlamaya çalışıyorum ama reglimede az kaldı şişkinlik var

Inşallah canım hepimizin eksileri olsun

Menun çok iyi nasıl doyuyosun bunlarla hele sahurda ben doyamam iftarda fruko olmamış tabi birde güllaç iyi şeker yüklemesi suyuda çoğalt canım biliyosun ramazanda çok önemli

Canım bende senin gibi meyve yiyiyordum hep ama meyvede çok kilo aldırıyor işte dikkat edersen sorun olmaz inşallah

Menü çok güzelmiş canım spora diyecek bişey yok tabi bu arada masum dondurmaya bayıldım hele ki hindistan ceviziyle kesin super olur

Menü yine super canım şu karabuğdayi hergun yiyesim var

deadline menum:

3 saat araliksiz temizlik (koltuk ve hali yikama dahil)

Iftar:
2 kase sebze corba (sebze ismi veremiyorum. Evdeki cer cöp herseyi doldurdum :)
Ufak avuc kuruyemis (leblebi, badem, findik)
500 ml su

Gece araliklarla 1 lt su

Sahur:
1,5 yumurtayla peynirli omlet
1 dilim ekmek
1 fincan sekerli sutlu kahve
500 ml su

Tatlim bu hafta migrosda vardi taze hindistan cevizi ben ordan aldim

Oooo harika gidiyorsun canm bu hafta kesin cok guzel bir dusus goreceksin

Menu spor su hersey super

Kesinlikle canm o bulanti maf ediyo bide benimki gibi cikartmali olursa surekli serumluk oluyor iskence aman aman sen hep boyle bulantisiz rahat gecir inslh hic bulanti basdonmesi hicbi sikinti olmasinda tek sorun istah olsun ne olur kilo en kolayi verirsin gider

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…