- 7 Ağustos 2016
- 4.688
- 17.655
- 208
Benim oğluşum da merak ediyor tazesini bulunduğumuz ilçede bulamadık da merkeze geçince ilk iş onu alcaz çocuk resmen aseriyor yaBen daha hiç tazesini yemedim ama merak ediyorum bi gün yiycem inşallah tamam tarif bekliyorum canım.
Çok şükür evde öyle bir sıkıntım olmuyorcanım taktiğine bayıldımhem evdekiler de seni zorlayamaz
Senin de farkında olduğun lavaş olmamış canmKızlar menümü yazayım ama liste olaraak yazamıycam bugün git gel ye şeklinde yedim yediklerim çilek erik peynir az sucuk 10 zeytin 1 avuç fındık 5 tane hurma akşam yemeğim biraz ağır oldu patlıcan kebabı yaptım aslında çok hafif bir yemek ama işte yanında 1.5 lavaş yiyince şu an nefes alamaz haldeyim çok çok geldi hep denirya hani o 2. yi yemeyecektim arkadaş. Karşı komşuda ben kebap verince sarma dolma gönderdi 4 5 tane de sarma yedim boool ayran. Ay yazarken yoruldum ne çok yemişim ya
Canım kapya biber çekti markete uğrayınca ilk isim onu almak olcakbugünkü menüm
sabah
3 kayısı, 2 yeni dünya
domates,salatalık,yeşil ve kapya biber
5 zeytin
3 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek
öğle
1 türk kahvesi
1 muz
akşam
10 yk patatesli,havuçlu bezelye
4 yk karabuğday
salata
1 maden suyu
5 çiğ kaju
ara (yapacağım)
1 tarçınlı büyük armut
1 türk kahvesi
1 yeşil çay
2 litre su
pilates çemberi ile kol hareketleri, 25 x 2 =50
MaasallahKahvalti: 40gr keci peyniri,3-4 mini koktely domates,1salatalik,4zeytin,cay
Ara: bir bardak sut,2ceviz
Oglen: sucuklu yumurta,domates,salatalik, 1dilim t.bdy.ekmegi,cay,1cay kasigi pekmez
Ara: masum dondurma: (5kasik yogurt bir seftali,1cay kasg bal,az taze hindistan cevizi,az tarcin) bladrdan gecirp buzluga attm
Aksm: firinda 2kőfte,biber cok az patates, yogurtlu kabak
Yasak bisey yemedim ama sanki bugun biraz fazla yedim ama eritmisimdir sanirimevde ki herbiri 3lu olan 5 buyuk oda cami arti 2 tane de buyuk boydan boya surgulu cam kapiyi ve 2 buyuk balkonu yikadm sildim arkadaslar baya ter attm ve diger isleride yapip bitirdikten sonra
45 dakika kondisyon bisikleti
Cember ile 100 adet ic bacak
Cember ile 100 addt kol,gogus
3×10 set =30 ic bacak plats
3×10 set = 30 dis bacak plats
3×10 ile 3 cesit =90 alt karin plats
Su çok önemli canm malum gün boyu susuz kaldığımız için iftardan sonra bunu telafi etmemiz lazım yeterli su içmeyi ve kilo da verilmiyorBugün hiç internete giremedim. Gündüz görevliydim sonra eve gel, dinlen, yemek, yürüyüs, iftar derken zaman hızla geçti.
Cumartesi Menüm
İftar: Yulaflı omlet, dünden kalan kırmızı biber kızartması ve salata
Ara: Yagsız+tuzsuz mısır (Sinemaya gittim ama mısırımı evimden götürdüm)
Sahur: Yulaflı omlet, 1 kavanoz ayran (kavanozun içine düştüm resmen)
Fazla su tüketemedim, spor da yapmadm
Benim çalıştığım köyde de içine erişte koyup yapıyorlar ama cevizli yapıyorlar ondan tadına bakmadım ama güzel olurBizim eskiler cümcük makarna der böyle kelebek olanlar varya normal pişirilir o çok yumuşatmadan sonra böreğin içine sos ve malzeme döküler yere serpilir malzemesiz bile çok güzel olur yani sadece makarnayla. Aslında bu tarifler biraz yokluktan çıkıyor meydana. Eskiden evimiz çok kalabalıktı babamın da işi bazen çok çok iyi bazen diplerdeydi. Annem o kadar insana sadece yufkadan börek yapmaya kalksa yetiremezdi böyle yapardı. Ama tadı damağımdadır bilmeyen asla anlayamaz içinde makarna olduğunu tadı su böreği gibi olurdu. Bende bulgurlu böreği merak ettim nasıl bişeyki?
Bu gün bu yafkalar kadayıflar benden çıkti; ) aman kızlar bu börek olaylarını kenara bırakalım yoksa yarına herkes börek yapacakTam okurken benim kafam da da bu kesin su boregi gibi olur diye canlandi ki bi baktm zen de sonuna oyle yazmissin kesin harikadr makarna ya kiymali sos ile birlikte konulsa yada lorla filan oyle de kiymali yada peynirli su boregi tadinda olur tam ama denemke icin daha baya kilo vermeyi beklemek gerekhatta hedefe ulasinca seneye filan denerim o boregi artk ama gel gor ki diyet topiginde bu paylasimlar olmadi yani bugun kadayif tarifleri borek tarifleri noluyoruz arkadaslra yapmayin
Gullac olmayaymis fruko da şekerli sanirim ben bayagidir içmiyorum da tadını unuttumKızlar cmt. Ve pazar menüm aynı
Sahur 2 kayısı.2 hurma
2 ceviz.2 ksk yulaf.3 ksk yoğurt tarcın
Iftar. 2 hurma
1 kase çorba
2 dilim ekmek. 1 koz patlıcan biber.4 köfte. 1 bardak fruko.
Ara 1 dilim gullac. 1 bardak yes il cay
Su 1.5 lt
Spor yok
Kizlar kabul edin bizde az degiliz
Bu kilolar nasl alinmasin
Yufkaya bulgur koyanmi ararsin
Yufkaya makarna koyanmi
Ekmek arasi dondurma ay bunlarin kalirileri listeleri deler gecer
Hani ne yapsam kilo alamiyorum diyenler varya kizlar bu tarifleri onlara vermek lazim