• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Maşallah canım süpersin, bende sabah işe yürüdüm 15 dk öğlen ve akşam da yürüyerek gidip geliyorum 1 saati buluyor akşam da eve gidince yemekten sonra bölgesel çalışacağım inşallah :)
Evt canm simdi tamani plateside bitirdim oglene isim kalmaz disarda gezicem aksam eve donuncede tekrar spor yapicam bugun bakalm aksilik olmazsa yarina bir kac grm dusus yasarm artk planm bu ;)

Yok canm okumustum ama unutmusum simdi tekrar yaznca hatrladm dogru cocuklar elini ayagini bagliyor insanin ven bu konuya deginmistim hatta hamileyken cocuk varken kosu bandi evde sadt diye :KK66: yoksa boyle yapilamiyor ah ah simdiki aklim olsa dogum sonrasi hic salona gitmez direk altleri eve alirdm zaten dogum oncesi de cok gittigm icin kendim cok iyi yapabiliyordum en basta alsam suan sadece form tutuyor olucaktm yoksa cocuk olunca boyle bir yapip bir birakiyor insan duzenli yapamiyor eve sart inslh alirsn sende ilerde canm :KK66: meyveyide benim gibi kizinla paylasmayi dene bak benim he0 bir iki dilim meyvem iki dilim alip gerisini kizima veriyorum :KK66:

İnşallah az kaldı canım ankarada ablamların evleri dubleks site içerisinde evlerin kendi bahçeleri bile yeterli ama sitelerin kendi parkı var hatta foto attığım büyük park var ya yürüyüş yolu olan o park baya bi büyük orası ablamların sitesinin yanında merdiven olayı felan da olmayacağı için rahat rahat yürüycem inşallah o yüzden artk baya bunalmaya başladım burda çocuk da sıkıldı ki çok haklı zaten yalnız evde birde tüm gün evde olunca iyice bana sarıyo dönüşte de inşallah asya yürür o zamana kadar zaten işe başlıycam ya ben işe yürüyerek gidip geliyorum asyayı da kreşe bırkıcam hergün düzenli yürüyüş yapmış olucam inşallah. Kız çilek 1 yaştan önce verilmiyo ya asyanın hiç dişi de çıkmadı garibim ancak püre yapıp veriyorum meyveleri o yemeyince onunkileri de yemek zorunda kalıyorum daha beter oluyo şu an :KK70: ama ikinci bebekten sonra hatta büyük ihtimalle işe başlayınc yürüyüş bandını almayı düşünüyorum canım çünkü ikisiyle birlike uzun bi süre spor salonuna gitme imkanım olmaz. Evde fırsat bulup yarım saat bile kullansam kar. Seninki hangi marka kaç yıldr kullanıyosun memnun musun canım? Benim bildiklarim profosyonel olanlar onlarda malum 30.000 den başlıyo.

İnşallah az kaldı canım ankarada ablamların evleri dubleks site içerisinde evlerin kendi bahçeleri bile yeterli ama sitelerin kendi parkı var hatta foto attığım büyük park var ya yürüyüş yolu olan o park baya bi büyük orası ablamların sitesinin yanında merdiven olayı felan da olmayacağı için rahat rahat yürüycem inşallah o yüzden artk baya bunalmaya başladım burda çocuk da sıkıldı ki çok haklı zaten yalnız evde birde tüm gün evde olunca iyice bana sarıyo dönüşte de inşallah asya yürür o zamana kadar zaten işe başlıycam ya ben işe yürüyerek gidip geliyorum asyayı da kreşe bırkıcam hergün düzenli yürüyüş yapmış olucam inşallah. Kız çilek 1 yaştan önce verilmiyo ya asyanın hiç dişi de çıkmadı garibim ancak püre yapıp veriyorum meyveleri o yemeyince onunkileri de yemek zorunda kalıyorum daha beter oluyo şu an :KK70: ama ikinci bebekten sonra hatta büyük ihtimalle işe başlayınc yürüyüş bandını almayı düşünüyorum canım çünkü ikisiyle birlike uzun bi süre spor salonuna gitme imkanım olmaz. Evde fırsat bulup yarım saat bile kullansam kar. Seninki hangi marka kaç yıldr kullanıyosun memnun musun canım? Benim bildiklarim profosyonel olanlar onlarda malum 30.000 den başlıyo.
bırak spor salonuna gitmeyi evde de vakit ayıramıyorsun bazen ben bu sene çok zorlandım hem iki çocuk hem iş ama olsun asla şikayetçi değilim iyiki varlar çok güzel günler seni bekliyor

herkese merhabalar haftasonu mecbur sabahtan akşama kadar temizlik yaptım bir de iki çocuk bi yandan oruç olunca gece sürünerek yatağa gittim resmen
dünkü menüm:
sahur:
1 porsiyon menemen
1 kk peynir
5 zeytin 1 dilim ekmek
iftar:
bulgurlu madımak yemeği
sarımsaklı yoğurt
2 kaşık kıymalı makarna
2 lt su

bırak spor salonuna gitmeyi evde de vakit ayıramıyorsun bazen ben bu sene çok zorlandım hem iki çocuk hem iş ama olsun asla şikayetçi değilim iyiki varlar çok güzel günler seni bekliyor

Aynen canım birde çalışınca hem çocuklar seni özlüyo hem sen çocukları özlüyosun zaten iki üç saat vaktin oluyo onu da onlrla geçiriyosun ama senin dediğin gibi iyi ki varlar. Bi şekilde yol buluruz inşallah. Diyet ve spor içinde.

Günaydın kızlar benim biraz midem ağrıyor ya o yuzden keyifsizim biraz menüsü yazayım da gideyim
Sahur 1 yumurta 60 gr köy peyniri 5 zeytin maydanoz 1 hurma 2 ceviz 1 bardak tarcinli sut
İftar 2 kepçe yoğurtlu çorba 120 gr tavuk göğsü yanına biber domates yarım kabakla sote 1 çatal helva
Ara 2 yesil erik beyaz çay
1 saat 50 dk yürüyüş 1.5 lt su

Kizlar hadi herkes spora bakin ben 1 saattir bisiklet uzerinde yaziyorum size:-) bu arada simdi 1 saatim dolmus:KK64: demekki 8:30 da oturmusum bisiklete:KK48: bugun de 6da kalkinca spor kahvalti hepsi bitti oohhh az da plates yapip bitireym ben :KK66:
Ohhh sefan olsun sporlar yapıldı :KK71: darısı bize akşam :dua:
Günaydın kızlar benim biraz midem ağrıyor ya o yuzden keyifsizim biraz menüsü yazayım da gideyim
Sahur 1 yumurta 60 gr köy peyniri 5 zeytin maydanoz 1 hurma 2 ceviz 1 bardak tarcinli sut
İftar 2 kepçe yoğurtlu çorba 120 gr tavuk göğsü yanına biber domates yarım kabakla sote 1 çatal helva
Geçmiş olsun canm :KK36: menü de spor da güzel bu gidişle yakında listede olursun kaptanim ;)

Gelelim dün yediklerime
İftar: Et sote, salata
Ara: 1 kavanoz ayran

Ayran dışında 1 litreden biraz fazla su içtim ve hemen yattım. İftardan önce 30 dk yürüyüş. Yürüyüşü iftardan sonra da yapacaktım ama dün erken yatmam gerektiği için fazla zamanım yoktu. Gidemedim :(

1 saat 50 dakika nasıl yürüdün:KK64:Benim ayaklar acıdığı için 1.5 saat zor yürüyorum. maşallah. DOğrusu ben 2 erikle yetinemezdim, kendilerini çok severim de:KK68:

1 saat 50 dakika nasıl yürüdün:KK64:Benim ayaklar acıdığı için 1.5 saat zor yürüyorum. maşallah. DOğrusu ben 2 erikle yetinemezdim, kendilerini çok severim de:KK68:
Yarım saat iftardan önce yürüdüm geri kalanını sonra yurüdüm hergün 1 saat yürüdüğüm için aliskinim:-)

Canm dynamik kosu bandim bisikletim voit ikiside cok iyi dunlop da cok iyidir ;) voit bisiklet en az 10yildir bende cok memnunum hemde arkadsmda da voit kosu bandi var oda cok memnun canm benim dynamik kosu bandida 1 yil oldu alali ama bundan onceki evim dar diye sattgm kosu bandida yine dynamikti gayet memnunum duzenli yaglamasinida yapinca hic bir sorun cikmiyor hic birinde arza bile yasamdm canm zaten bu 3 marka cok iyi dunlop kullanan arkadasm da var 3unden birini oneririm ben :KK66:

Son düzenleme:
Menu spor su hepsi harika oructa zor olur biliyorum ama genede suyu 2lt ye cikarabilirsen daha iyi olur kaptanm ;)

20.05.2018 menum
Sabah
Beyaz beynir bir kibrit kutusu kadar
Uc zeytin
Haslanmis yumurta bir adet
İki ceri domates
1 kucuk salatalik
1 dilim kepek ekmek
Sdkersiz cay
Ara yapmadim
Oglen
Bir kucuk muz
Uc ceviz
Ara yapmadim
Aksam
Karnabahar yemegi
Salata

2 litre su
Egzersiz
Yarim saat leslie
deadline deadline

20.05.2018 menum
Sabah
Uc zeytin
İki ceri domates
1 kucuk salatalik
1 dilim kepek ekmek
Sdkersiz cay
Ara yapmadim
Oglen
Bir kucuk muz
Uc ceviz
Ara yapmadim
Aksam
Karnabahar yemegi
Salata

2 litre su
Egzersiz
Yarim saat leslie
deadline deadline
Menü güzel artık spor da başlamış devamı da gelsin ;) cumaya güzel sonuçlar bekliyoruz :KK36:

Y YesilinBuyusu hayırlı olsun canım benim hamileliğin rabbim kucağına almayı nasip etsin inş :)
deadline deadline Kaptanım şükür evimdeyim 3 haftadır çok yoğundum ve çok yoruldum.
Ramazanda nasıl yapılıyor bildirimler bilgi verir misiniz. .birikmiş msj lar okumam vaktim bile yok

Gelelim dün yediklerime
İftar: Et sote, salata
Ara: 1 kavanoz ayran

Ayran dışında 1 litreden biraz fazla su içtim ve hemen yattım. İftardan önce 30 dk yürüyüş. Yürüyüşü iftardan sonra da yapacaktım ama dün erken yatmam gerektiği için fazla zamanım yoktu. Gidemedim :KK43:

Evde leslie yapmayı denesen?

Canm dynamik kosu bandim bisikletim voit ikiside cok iyi dunlop da cok iyidir :KK66: voit bisiklet en az 10yildir bende cok memnunum hemde arkadsmda da voit kosu bandi var oda cok memnun canm benim dynamik kosu bandida 1 yil oldu alali ama bundan onceki evim dar diye sattgm kosu bandida yine dynamikti gayet memnunum duzenli yaglamasinida yapinca hic bir sorun cikmiyor hic birinde arza bile yasamdm canm zaten bu 3 marka cok iyi dunlop kullanan arkadasm da var 3unden birini oneririm ben :KK66:

Çok sağol canım internette de hep bu üçü var demekki bunlar tutuluyor. Eylülde iş başı yapınca almayı planlıyorum bi terslik çıkmazsa :KK66:

20.05.2018 menum
Sabah
Uc zeytin
İki ceri domates
1 kucuk salatalik
1 dilim kepek ekmek
Sdkersiz cay
Ara yapmadim
Oglen
Bir kucuk muz
Uc ceviz
Ara yapmadim
Aksam
Karnabahar yemegi
Salata

2 litre su
Egzersiz
Yarim saat leslie
deadline deadline

Ooooo mısır gevreği yok çok iyi gelişme :KK66:

Y YesilinBuyusu hayırlı olsun canım benim hamileliğin rabbim kucağına almayı nasip etsin inş :)
deadline deadline Kaptanım şükür evimdeyim 3 haftadır çok yoğundum ve çok yoruldum.
Ramazanda nasıl yapılıyor bildirimler bilgi verir misiniz. .birikmiş msj lar okumam vaktim bile yok

Canım çok teşekkür ederim gel artık ya ne çok gezdin ay kocan ne iş yapıyo senin bu kadar nasıl kaldınız köyde? Canım işte oruç tutanlar akşam herşeyi yedikten sonra yazıyo tutmayanlar da yine akşam herşeyi yedikten sonra yazıyo kilo bildirimi de sanırım en geç 4 e kadar ramazan olduğu için ama kaptan daha net bilgi verir. Bak düzenli gel artık ortalık fena kızıştı ben sana diyeyim diyet yarışları mı ararsın spor yarışları mı herkes son sürat gidiyo canım :KK55: yine takım içi eşleşmeler yapıldı kendine bi eş bul rekabete hoşgeldin canım unutmadım spor puanlaması yaptığımızda nasıl gaza gelip 1. olmuştun hatta gittin bide komşunun evini temizledin :KK70:tam senlik şu an grup:KK66:

caroline84 caroline84 canım nerelerdesin ne alemdesin özledim seni:KK200: ya evi köyü çocukları yola koyabildin mi? Bak yeni havadisler var hamileyim ben :anneadayı: kilo işini ne yaptın gruba dönmeyi düşünmez misin? berceste_ berceste_ canım sen nasılsın nasıl gidiyor? Okullarda tatile giriyor az kaldı sağlığın nasıl oldu hadi sende geri gel artık. :KK200:

Back